105

Анонимен

преди 5 години

До 99"Те герберите не са истински комунисти, истинските комунисти поне мислиха за Народа" хахаха :)) ок

104

Анонимен

преди 5 години

Естествено че трябва да има таван. Със скоростта с която се избивате балкански селяни държавата иначе ще фалира.

103

.

преди 5 години

Никога повече ГЕРБ!

102

Юрист

преди 5 години

Тези дошли от колибите законотворци от Герб, освен изключителна наглост, притежават и 0 юридически познания!Да важал законът и за събития, настъпили преди приемането му?Евала, свинари!Великани сте!

101

12032

преди 5 години

Таван за обезщетенията! Браво, мента, браво лобистката, браво корумпираната! ДАНС и спецпрокуратурата вероятно вече са се самсезирали и пвоверяват връзките на предсттавителката на част от народа със застрахователната гилдия.

100

Анонимен

преди 5 години

Аз от години обяснявам, че Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа и не е никаква политическа партия, но какво от това?

99

Пенев

преди 5 години

Въпросната госпожа Менда Стоянова е явен лобист на застрахователните компании. Интересно какво "обезщетение" е получила тя от тях за да стигне до това толкова мъдро предложение.

98

29854

преди 5 години

До до лелкитеВъв Ваше лице срещам оптимист, щом като още допускате, че някой брои бюлетини. Треперщи и тръпнещи ще си пускаат гласа, но в сила е генералната договореност между партиите и тя е в сила, а броят на пуснатите бюлетини е без никакво значение. Колко пъти граждани са сигнализирали, че гласовете им за малка партия не са включени в протоколите и няма реакция. Опитайте на следващите парламентарни избори с глас за аутсайдера и преворете протколите за секцията си.

97

Кмета

преди 5 години

Всички герберасти и застрахователи на семинар при кмета на Симитли

96

Анонимен

преди 5 години

Огледали се, видели колко струва един политик от ГЕРБ и решили, че всички други са на тази цена.

95

Н

преди 5 години

ГЕРБ са позор за България.

94

до лелките

преди 5 години

Искам да се обърна към тези влюбените лелки , които продължават с треперещи ръце и влюбени сърца да пускат бюлетина за Боко Тиквата! Спрете и се вразумете ако въобще ви е останал и грам мозък в главите ви, заради вас държавата е на дъното затънала в кредити, не, това не е стабилност а зависимост, и също така заради вас децата ни напуснаха България! Не смесвайте политиката с любовните ви трепети защото обричате няколко поколения на роббство!

93

Анонимен

преди 5 години

Те герберите не са истински комунисти, истинските комунисти поне мислиха за Народа, тези са изродени, някакви фашаги месени!

92

Анонимен

преди 5 години

Таван??!! А гражданските от януари стават космически!! Бокича няма равен в алчността си, и да не се прави на ударен, абсолютно всичко зависи от управляващите - и горива и граждански и всичко каквото си помислите! Ама той винаги не е виновен и все не знае разбираш ли!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Ще ви изкажа на Чик Норис за този закон да знаете...

90

Анонимен

преди 5 години

Менда Стоянова?Пожелавам ти всяка година да се възползуваш, от закона,на който си автор!От сърце ти го пожелавам другарко Стоянова!

89

sante_dog

преди 5 години

Чиста работа е това ГЕРБерската лакомия - вдигат застраховките че покривали много щети, слгат таван на обезщетенията и готово. Остатъка е чиста печалба за партиината каса. Геноцидът на ГЕРБ няма край!

88

Сиромах

преди 5 години

Колко е тавана на обезщетение,на починал политик?

87

Българин

преди 5 години

Колко добре е измислена,стипендията, отпускана за мъртъв Български данъкоплатец!

86

Един

преди 5 години

Между Симеонов и ГЕРБ няма никаква разлика. Това е страшна гнус.