56

789

преди 5 години

Кой ви подготвя тези изказвания и речи не знам, но говорите само глупости и си мислите, че хората ви вярват. *** се гръмни

55

BBC

преди 5 години

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД,ЧЕ БЛИЗО 50% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕ ПОД ПРАГА НА МИЗЕРИЯТА.ТОВА Е ИСТИНСКИ ПРАГ НА БЕДНОСТТА,ХОРАТА ТАМ ЕДВАМ ИЗКАРВАТ ЗА ХРАНА.ЗА ДА ДОБИЕТЕ ПРЕДСТАВА КОЛКО Е ЗЛЕ ПОЛОЖЕНИЕТО: СРЕДНАТА МЕСЕЧНА РАБОТНА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ Е 200 ЕВРО.ПЕНСИОНЕРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 100 ЕВРО НА МЕСЕЦ.ДЪРЖАВАТА Е В УЖАСНО СЪСТОЯНИЕ,СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ Е НЕЗАВИСИМА,МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ИКОНОМИКАТА.АКО БЯХ БЪЛГАРИН ВЕЧЕ ЩЯХ ДА СИ СТЯГАМ БАГАЖА.

54

м

преди 5 години

направете въэможно това эакупете и оборудвайте с съвремени нови компютри работните стаи на работещите в тях служители на мвр и раэбира се освижете ги,и вие го раэбирате ,това ще направи бърэа информацията помежду им и наистена ще бъдат паэени граждините от престъпнос

53

Едо

преди 5 години

МНООГО БЪЛГАРИ СА МНООГО ДУХОВНО ПРОСТИ, ТЕ СА ПРОСТО ХЕДОНИСТИ, ИСКАТ ВЕЧНАТА НАСЛАДА ОТ ЖИВОТЕЦА И Е ИЗЛИШНО, ДА ИМ ДАВАШ КАКЪВТО И ДА Е РАЗУМЕН СЪВЕТ! ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ! ЗА ТЯХ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ В ЖИВОТА НЕ Е РАЗВОДА, НЕ СА УБИЙСТВАТА, ИЗНАСИЛВАНИЯТА, НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ ДЪРЖАВА НА ОТКАЧИЛАТА ОТ КОРУПЦИЯ МАФИОТСКА ВЪРХУШКА ОТ ВСЯКАКВО НИВО. ПРИБЛЕМЪТ НА НАРОДА-ХЕДОНИСТ Е ЛИЧНИЯТ ТРАНСПОРТ!ИДЕЯТА ЗА ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ДВГ,СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО НЕЩО ДАЛЕЕЧНО,КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ В БГ НИКОГА!

52

ССС

преди 5 години

С това темпо на размножаване на " индийците" и Господ не маже да ни опази!!!

51

рзс

преди 5 години

Знаете ли как пази по малките села? Застанали на едно Т образно забутано кръстовище и взеха на един 65 годишен българен СУМПС /книжката/ и сега ходи с велосипед! През това време електората обра една къща на 15 метра от тях! Стопаните поставили камера, но и тя липсва!

50

Анонимен

преди 5 години

Бойко не можа да си опази 600 000 бюлетини от Костинбродските складове , стана за резил и вместо обещаните 160 взе 94 депутати . Така резила продължи под ръка с Кунева и Москов !

49

Анонимен

преди 5 години

За тези , в западната преса пише , че са пазачи и шофьори на мафията а не на държавата .

48

Анонимен

преди 5 години

На снимката са охраната на бай Миле и Мето, в качеството им на министър председател и министър на вътрешните работи на Република България. Годината е 2018, малко преди избухването на гражданска война.

47

анонимен

преди 5 години

МВР..Ни пази така..Както ни е пазило и преди 10 или 20 г -:) Щото ние разлика не виждаме! Еййй..Това да си на власт.Е голям гъдел! Слагаш розовите очила! И всичко и на всякъде в държавата е на 6...-:) Е да..Ама не е! И за това искаме да си ходите вече И дадете път на други!

46

Иван

преди 5 години

Не мога да преценя това изказване, какво цели. Няма ли статистика и служители, които да докладват за състоянието на престъпността? Един от най-важните проблеми сега е дивашкото шофиране! Всеки ден ПТП убиват хора! Тук трябва спешно да се противодейства. Утре някой ще погледне статистиката и ще установи, че битовата престъпност, към момента е решим регионален-местен проблем/зависещ от желанието за работа на полицаите по райони/, но всеки ден загиващите хора по пътищата няма да се върнат!

45

Анонимен

преди 5 години

МВР вече го превърнаха в потенциален електорат на ГЕРБ. Селата отдавна са оставени на произвола. Още 300 джипа да дадат на полицията не решават нищо - връзката е изгубена .За битовата престъпност се сещат основно преди избори с гръмки обещания. Реално на практика нищо не се променя .

44

Анонимен

преди 5 години

С тези гeйoвe на снимката, не вярвам много, че ни пази...

43

Анонимен

преди 5 години

Кога това? Да знам да проверя! Освен да поклащат палка на пътя, избиращи си платежоспособни, друго не правят! При катастрофа в София, с часове висят хората и чакат някой коп да се яви, но те не идват, понеже ще си загубят хранилката!

42

бай ПЕТКО

преди 5 години

...ОП, ОП...

41

Анонимен

преди 5 години

Бе къде е трупът на Мето илиенски?

40

Цивилен

преди 5 години

ХАХАХАХАХАХ тоя на какво е бе?Най-корумпираната държава с най-много *** от глава на населението. Да не говорим за умствения им багаж..

39

Господин Министър,

преди 5 години

за последно, кои точно по-малки населени места посетихте и какво установихте???Аз пътувам ежедневно из цялата страна, и виждам полицаи единствено и само в по-големите областни градове или около тях,предимно патрулите на КАТ?!?Минавам и през по-малки населени села и градове,в които не можеш да видиш жив човек,камо ли полицай?!?!?!

38

Бучински....

преди 5 години

Един луд ме нападна исках да подам жалба, казаха ми от мвр да си извадя медицинско (20лв)на другия ден отивам и със името му, свидетели, камери и т н.Госпожата не ме покани а слезе долу, и общо взето ми каза, ние нищо не можем да направим. Добре де, за кой к.. плащам данъци?

37

Анонимен

преди 5 години

Бойко ,изпра ли Ц. Бориславова парите от наркотрафика докато беше шев на една банка.