10

Анонимен

преди 5 години

Драгоева ... Драгоев ... :)))Психясалия доктор, дето дойде да ми крещи "Коя си ти, коя си ти?!" Цирка става все по-интересен!

9

ЛелеМале

преди 5 години

Какви страхотии за скорпиона. Ако му кажеш това, ще реагира така, ако му кажеш онова пък ще направи еди кво си. Честно казано все ми е тая какво ще направи комплексирания скорпион. Овен съм, говоря направо, казвам истината и не се притеснявам скорпиона как ще си избие комплексите от това, че истината не му харесва. Впечатлението ми е, че се позата е много при тях, където мине, като видят че поведението им не минава се кротват. Особено пък ако не са прави, което често се случва!

8

Желю Нежелев

преди 5 години

Лъв с Scorp Asc й Scorp Moon съм за запознатите.Ами да смятам се за важен човек за себе си човек и искам да си запазя самоуважението. Не разбирам тъпите шеги на хората. Искам да се шегуват малко по невинно или с оглед на достойнството на другите и в комбинация мисля че не разбирам степента до която се ***, и съответно недоумявам защо като атакуват някой просто не го сриват перманенто психически или материално? Ами се *** с думи? Аз съм от тея които не прощават и връщат много. ДонКарнаж

7

Желю Нежелев

преди 5 години

В БГ не ми харесва как бързо се скача на бой, но не разбирам защо хората го дават толкова леко с приказките по принцип. Изчетох статията и виждам че реагирам като Скорпиона. Имаше една жена от Западна Европа с която се занимавах и нещо ме бъзна за цвета на кожата, не-расистки ама беше толкова умело че не можах да преценя дали ме подрива или не. За всеки случай изчаках година и половина и й го върнах шесторно в подходящия момент, което й остави дълготрайни психически белези.

6

Анонимен

преди 5 години

Кога да се глези, ако не като дете и да се смее когато опознава света! Потъпкано всичко детско в него!

5

Анонимен

преди 5 години

И как на 20-30-40години да се смее като е пречупен в детството да бъде голям. А на, 20-30години очевидно е със разбирания и виждане за живота все едно е на 60години.И родителите му едва ли не още на три години са му казали"я порасне стига се глезил". И понеже е бил мъничък и послушен е пораснал твърде мъничък. На 7 години е бил явно "професор".

4

Анонимен

преди 5 години

Ролята на родителите е от изключително значение - те трябва да поощрят детето да търси и открива смешките в ежедневието си и да ги претворява отново в игрите си. Фрази от типа на Стига си се глезил или Я бъди сериозен имат всичко друго, но искат три годишно дете да се държи, като възрастен човек.

3

Анонимен

преди 5 години

Виж сега сентенцията е е от детството много.. много назад във времето. развитието на речевите способности на детето, идва ред и на забавлението чрез словото. Интересно е как детето на около три годинки е способно да повтаря една и съща дума, която е намерило за безкрайно смешна и да се смее така, сякаш я чува за пръв път. Ролята на родителите е от изключително значение - те трябва да поощрят детето да търси и открива смешките в ежедневието си и да ги претворява отново в игрите си.

2

Анонимен

преди 5 години

2 Има хора, кото са просто по-добри от теб и мен :)

1

Анонимен

преди 5 години

Големото им его.Случайно някой да не помисли че не са мега супер специални велики и страшни.Яко комплекси..