9

АНОНИМЕН

преди 5 години

пълни глупости! в тъмни сили и окулти вярвате.. празни лъжи.. :(

8

Анонимен

преди 5 години

Казах! Румба винаги съм знаел, че си неудачен бауш.

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости !

6

От Акулите

преди 5 години

До 3ти 5ти и 6тиМоже ли да ни хванете за опашките

5

Анонимен

преди 5 години

Те са си интриганти и интересчии. "Господ не е скитач той е събирач!" Не случайно ги е събрал заедно. Имат едни и същи претенции към околните. Рибата, колкото е душевно нечистоплътна и подмолна, водолей е толкова мръсен по душа и действия, спрямо околните. Не случайно е вода подлива. Рибата не случайно е най-*** животно в зодиака и никога няма, какво да каже! Коварни хора с твърде голяма мерзост безкруполна с високо мнение за себе си. Никога не са виновни за нищо. А всъщност са виновни в 99%.

4

Анонимен

преди 5 години

До 3Точно..., ясно....и конкретно! Абсолютно вярно!

3

Анонимен

преди 5 години

Написаното за Козирога и Везните е почти 100% вярно.Написаното за Рака донякъде налучква истината относно поведението на тези хора в случай на беда.Казаното относно Близнаците не е съвсем вярно.

2

Рибите и Водолеят

преди 5 години

в трудна ситуация се опитват да се измъкнат и, ако може, да не поемат никаква отговорност. Все едно, че ги е нямало там, където е възникнал проблемът, макар че в действителност те са забъркали кашата. Съзнавали са, че ще възникнат неприятности, но в момента така им е било добре. После гледат да се измъкнат, без да ги е грижа какво ще коства това на други хора, чиято единствена вина се състои в това, че са им се доверили и дори не са допускали в каква каша ги забърква Рибата/Водолеят.

1

Анонимен

преди 5 години

Като майка на типичен Овен донякъде се съгласявам с краткият анализ за този зодиакален знак, но докато се отучи да спира влакове и да разбива стени с глава и се научи на Търпение и философско приемане на кризите много боб изяждат овнетата.Като сестра на нетипичен Телец - по-скоро се случва обратното, изхвърлят всички вредни за здравето си и комфортната си зона връзки и приятелства и се отдават или на работохолизъм, или на пословичен мързел.