34

Ало стандартааа

преди 5 години

Първо- В България е пълно с хора с наднормено тегло. Не вярвам това да се дължи на моделките или фотосесиите някъде по света.Но за нашата нация е типично да търсим проблема навън.Нали и за състоянието на икономиката ни е виновен някой Сорос някъде.Второ- Предлагам да се свалят всички снимки на плешиви мъже от интернет, защото на някои може и да им харесва това, но повечето го намерите за отблъскващо.Защо медиите ни го натрапват?Не може ли да пускат повече статии за присаждане на коса?

33

:)

преди 5 години

Грух-грух празнувал Хеолуин.

32

Анонимен

преди 5 години

Тия пък от днес с техните маниашки корекции- откога "мо..да" се цензурира?Луди хора. Вие, гщоспода, допринасяте изцяло за незавидния ни имидж като държава, в която свободата на словото е на едно от последните места в света.

31

Анонимен

преди 5 години

Никой никога не се опитвал да ни убеди, че "че няма нищо необичайно в тежкогабаритните модели". Истината е, че и тези хора просто имат място под слънцето и с нищо не са по-грозни от натрапените от десетилетия ходещи анорексични скелети. Хубавата фигура не е нито дебела, нито кльощава, но и отклоненията могат да представят мода за хората, които са като тях. Не знам защо пък това да е преимущество само за вторите отклонения от нормата.

30

xcvbcvbcvb

преди 5 години

До аз-ътКой ти каза че харесват дебели? Просто слаби почти няма. Когато няма риба и рака е риба

29

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е че е модел и може да се види само на снимки !По-принцип дебелите понамирисват .... за тази не ми се мисли .

28

Анонимен

преди 5 години

Тази сладуранка яде по 10 пъти на ден, за да поддържа "форма" : ))) Чудно - остава ли й време за друго, освен за ядене и тоалетна?

27

Тренер

преди 5 години

До Еее - стига де!Тя не е феномен, тя е БОЛНА . Прилича на лоена топка . С тези килограми краката и сигурно едвам издържат . До няколко години ще и е нужна количка ако сърцето и не откаже до тогава . Защото и то е обвито в мазнини . Познавам жени които са около нейните килограми но тренират ,спазват диети и изглеждат стегнати въпреки същите размери . Тая е като буца мас оставена на слънцето в сравнение с нея . И да, тя е конвертируема . като снимките Преди и След на реклами за отслабване.

26

le petit bouchon

преди 5 години

Това с моделството е перфектното оправдание да продължава да тъпче зурлите с макдонълдс. Мисли си хем ме харесват, хем си хапвам на воля. Истината е, че изглежда ужасно и става само за подигравки и сочене с пръст, за здравословното състояние да не говорим, а най-тежко е психическото, викат му delusional.

25

Еее - стига де!

преди 5 години

Тя е феномен,екстравагантното из54ключение от Правилото - никой не ви бие да и подражавате - освен това е конветируема по подиумите - не я мислете - мислете за новите застраховки и ще ви се прище да ви е жена и да ви подари последното BMW...

24

Ха ха

преди 5 години

И тази е модел . Че тя ще докара до фалит моделиерите с които работи . Че то само за *** ще са нужни 5-6 топа плат . Докато я облекат и ще влязат в преразход ....Кредит ще се налага да теглят .... Плюс допълнително тройно укрепване на подиумите .... И разходи за фотошоп специалист да може да я побере поне на двойна страница ... А разходите за изхранване докато трае модното събитие ...... Па и трябва да и плащат ....... Баааси.

23

аз-ът

преди 5 години

МИЛИ ДАМИ! От доста време яко ви манипулират. Че да си дебел е секси, че е ОК. Ми не,не е. Гнусни сте. Отблъскващи сте. Това че америакнците харесват дебели жени, мюсляците и не*рите харесват мазни г*зове означава че трябва да се преместите в Уисконсин, Айова или Иран. Щото останалите не харесваме. Намираме ви за противни и отблъскващии. Усмихваме се от вежливост на улицата, но всъщност ви презираме.

22

Панама пейпърс

преди 5 години

Аааа и тва ли ся е нормално?Окей вързахми са.Коя е следващата атака срещу логично мислещите?

21

Жагаеба кат лъф!

преди 5 години

Само да и намера отдушниците!

20

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което мога да кажа е, че ако празнувах хелоин, бих се маскирала като Тес Холидей. Бр.аси прас.ьогата

19

Гостенин

преди 5 години

Потърсете я по сайтовете - това е пример на какво не трябва да прилича жена. Из нета има къде-къде по-отвращаващи сесии. Толкова е дебела та чак е грозна.По света има доста изчанчено население. пп GPS не помага - не може да я хване по дължина. Само брашно.

18

Мазен арабин

преди 5 години

До АнонименПо тая трее да се ориентираш с Гармин и брашно.---------------------Брашно ? Колко ? Смяташ ли че 3 чувала по 50 кг. ще ми стигнат ?

17

преди 5 години

Мен Тес ме уплаши. Жена ми също.На децата не съм я показвал, че ме е страх да не получат увреждане.

16

Анонимен

преди 5 години

По тая трее да се ориентираш с Гармин и брашно.

15

Анонимен

преди 5 години

Кашалот с наднормено тегло .