6

Анонимен

преди 5 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е ЕДНА ОТ НАЙ НЕБЛАГОДАРНИТЕ РАБОТИ НА ТОЗИ СВЯТ! ГЛЕДАШ ГО, ХРАНИШ ГО 20 ГОДИНИ, ТРЕПЕШ СЕ ЗА НЕГО ОТ БАЧКАНЕ И ЛИШЕНИЯ, А НАКРАЯ ВЗЕМЕ ТА СТАНЕ АЛКО.ХОЛИК ИЛИ НАРКО.МАН, НЕ МЕРСИ! ЧАО!

5

Анонимен

преди 5 години

детето разбира много повече, отколкото си мислите, бебетата разбират, не се дръжте с децата като с вещи

4

Анонимен

преди 5 години

То бива тъпотия,по пътя към обезмозъчаването и инфатилизирането на народа...!!!Абе *** клеясали,какво разбира едно дете,че само ще си избира,каво да учи?Ами,като му делегирате такова право,защо в същото време плещите,че е недорасло за да поема отговорност,когато съвсем съзнателно върши престъпления?!Ами,каква е ролята на родителите,които по социална презумпция трябва да го раждат,отглеждат и му дават ДОМАШНО възпитание?!Може би ролята на инкубатор и касичка за пари!И нищо друго?!!

3

степан

преди 5 години

Това неформално го имаше при социализма и то безплатно от езикови и музикални школи ,технически и математичеси извън учебни програми ако бъде възстановено само 50% от него няма защо да ни се говори за проект ,програми топлата вода отдавна е открита тук нещата опират до скубането *** пари много заприлича на онези програми за интеграция да не би архитекта да е един и същ.

2

Анонимен

преди 5 години

факт, но им е време да спрат с амбициите си, а МОН да се размърда малко, стига са спали. да осъзнаят какво точно означава "иновация", не да говорят глупости.

1

най-големите душмани

преди 5 години

на неформалното обучение са родителите. Многократно ги чувам да се възмущават, че децата не пишат домашни, че по английски "само" рисуват картинки, че по математика правят кошнички от пластелин, които пълнят с "ябълки и круши" и ги записват незабавно на някой курс та да се явяват на тестове и да взимат сертификати.