15

Цецо Мен

преди 5 години

Както е тръгнала търговията в България ще стане продажба на стока, но без надценка. Докато от друга страна при строенето на пътища има над 1000% надценка.Логиката на управляващите.

14

ПроСоТо

преди 5 години

До дайте 13-та пенсия!излишъка е за тях..За пенционерето:-40 лв...И то не на всеки..

13

Анонимен

преди 5 години

Ало, гербераците честитихте ли именният ден на другаря Тиквун?!Днес е празника на тиквата значи Боко-тиквата има имен ден.Алееее, тичайте да му целунете ..............."маркуча"ХА-ХА-ХА, жалка изmeт!!!

12

Да бе да

преди 5 години

Абе що им се връзвате. ВМРО ги следя от изборите насам играта е проста първо бият тъпана че видиш ли ние ще направим еди каква си поправка в закона и хората им вярват а после лекинко се скатават и не можеш ни да ги видиш ни да ги чуеш.Само за пример първо бяха пенсиите ,после беше закона за самоотбраната(във връзка с плъха от пловдив) сега за стоките ,а накрая едно голямо НИЩО а депутатските заплати си текът....

11

Анонимен

преди 5 години

Както си давате бонуси и 13-та заплата за Коледа и НГ, така дайте по една пенсия на пенсионерите за Коледа!Това са мизерни 200лв! Вие лапате с хиляди и нямате наяждане.

10

Бойко

преди 5 години

Добре че сме ние от ГЕРБ и имате пълни хладилници.

9

дайте 13-та пенсия!

преди 5 години

Вече ми се повръща от ФАЛШИВАТА загриженост на патриотарите! Аман от популизъм!Пенсия от 300лв обещаха, не някаква кошница.Дайте 13-та пенсия на пенсионерите за Коледа! Не някакви жълти стотинки. Нали се хвалите с излишък от бюджета?

8

Burzum

преди 5 години

Просто племе още ляб яде....Бял!

7

Неам нерви

преди 5 години

Така, както можете да накарате Домус, Карпуз и СИЕ да дават заплати, така и търговците да работят за без печалба! Осъзнай се герберестиьо....

6

Анонимен

преди 5 години

За кога я готвят тая кошница- за 2020 год. или за края на мандата? Или за след мандата?Цените вече ги повишиха.

5

Анонимен

преди 5 години

За родените след 1989г имаше купони, талони, каракачанки(по името на един кмет) Сега очакваме каракачанки второ издание! Запасявайте се че като го приемат веднага ще изчезнат тези стоки!

4

Симеонов

преди 5 години

Ква кошница за пенсиите - с найлонова торбичка да ходят!

3

Анонимен

преди 5 години

Това няма как да мине! ЕС моментално ше пусне процедура! Ядно много се уплашиха за властта си и решиха да търсят подкрепа от бедните хора!Късно е либе за китка!

2

Ша ва плющя

преди 5 години

Вегетарианци по неволя. Като вдигнат и млякото ще станат вегани.

1

мислили и измислили

преди 5 години

Вместо да дигате доходите на хората за да има по-високо потребление вие искате частниците да продават на загуба.Няма как да стане.За справка:Венецуела.А синдикатите в хор с индустриалци искат да внасят хора да работят без пари.А иначе минимумът за някакъв сносен живот е поне 500лв.Как може да живее човек с 2 деца с минимална заплата от 560 бруто?