9

Мр гурбет

преди 5 години

Ми то тея талаве да не мислят че ще прорабонят в испания напрявиха тол пат и минават шепа коли. Тотален провял на власта. В Барселона хората каде ходят на работа секи ден директно отказват да плащат. Нашите политици трябва да се учат от грешките в увропа и така да с сме от начално нево по напред а не да достигаме на ново сьщия проблем. Трябва да има и конрол над това строетелсво че колко повече толко по се вдигат цените на патища на згради.

8

Анонимен

преди 5 години

А можеше и пет пъти повече да имат само от един конфискуван имот на политик ама то това значи сами на себе си нещо да конфискуват а така оборот на пари не се прави.

7

Анонимен

преди 5 години

Дали караш 1000 км. или 10 000 км плащаш еднакво винетка от 97 лв. Е това ако не е кражба. Пак бедните са спонсорите . 100% демокрасия и това ако не е видим резултат?

6

друг

преди 5 години

няма по крадливо пле ме от ГРъБ. Досега от винетки има по 600 милиона на годинаоттук нататук ще име 200 ?? и 200 от тол такси. Но още не взели и лев от такси назначиха 1000 ч0века, купуват 600 автомобили и ще се плаща нереализиран трафик на толаджиите, Абе..хора-- тези пуснат някоя лъжа , разчитайки че никой няма да се хване и направи елемтарна сметка.Както че санират за 300 лв на кв,че купуват принтери по 300 на МВР,,, ужас, срам позор,,Държава на мут ри и шведи, Да пук нат дано

5

House M.D.

преди 5 години

Простете невежеството ми, но какво е "индикативна" стойност?

4

Истината

преди 5 години

Нов легален начин да ни обират! Малко са им винетките, та и това сега...Ай, честито!

3

Анонимен

преди 5 години

На перхидролената крадлива *** само прическата й струва 340 лв.

2

Анонимен

преди 5 години

не се наядоха ..

1

Ofluh

преди 5 години

Hahahahaha...ima da chaka...chakai malko....hahahaha....