13

Анонимен

преди 5 години

Леле че сте наблюдателни точно така Меркел слага пръти и не иска ЕС да се реформира и да стане по социален а да изчезне защото през 2014 на едно посещение така наредиха кръговете сложили Тръмп а и Меркел.Тъй че всички фашисти и евроскептици молете се Меркел да не падне че тогава ще изгоним ци.ганията напрежението в обществото ще спадне и вие се връщате на бунището на история където ви е мястото.Падне ли Меркел ще има радикална реформа на ЕС и вече причини за недоволство няма да има.

12

Анонимен

преди 5 години

Рискът е да се зародят антигермански настроения щото южните държави са доста опустошени, а механизмите са настроени да засмукват парите на север... Това за юг - север, а за изток - запад пък си има откровени двойни стандарти в почти всичко и източноевропейците са си втора класа хора, което е неприемливо. При пресичането на двете множества на южните и източните се получава опасна смес като се забъркат и руснаци, китайци и турци с техните амбиции за доминация... Балансьор като Меркел ще е нужен

11

Ха-ха

преди 5 години

Друг им е страхът на тия джен.дъри-че начело на Германия може да застане истински мъж!

10

Анонимен

преди 5 години

Трябва да бъде оставена ,където е застанала и не искада мръдне - на пътя на бързиявлак .

9

Анонимен

преди 5 години

Черна завист , типично!

8

ФУТУРОЛОГ

преди 5 години

СВЕТОВНИЯТ ГЛОБАЛИЗЪМ направи безумно богати ГЕРМАНИЯ и КИТАЙПо времето на ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ преди съюза де дори ИТАЛИЯ бе много по-богата държава от ГЕРМАНИЯЗабрави да плача за фрау МеркелОнзи МАОИСТА БАРОЗУ да плаче едновременно за Меркел и Китай

7

мазепа

преди 5 години

След като оттеглянето на Меркел е прът в колелото на ЕС, следователно - Меркел е виновна (отново).

6

Анонимен

преди 5 години

Mutti Mutti защо ни оставяш на Путин

5

Анонимен

преди 5 години

Ще я търсят фрау Меркел на лунна светлина със свещи.

4

Факт!

преди 5 години

До АнонименГерманците са едно ***.уци гледащи само себе си Велика Британия им би шута.Скоро и Франция,Италия и тн и с това ще им дойде краят.Моментът идва!По-скоро отколкото много предполагат.

3

Анонимен

преди 5 години

Надявам се Германия и Франция да се поддържат,както досега,но немците са сто пъти за предпочитане пред французите,дори и да не е Меркел,французите където стъпиха само гафове,неприятности и излишни конфликти направиха,не стават за управляващи.

2

Анонимен

преди 5 години

Така правеше и Йосиф Висарионович - когато на когреса подставено лице подхвърляше че време за почивка и Сталин почваше на разсъждава на глас, масата послушковци започваха да го увещават че без нега Партията и държавата пропадат! Та същата работа и с уроспията - незаменими хора няма!

1

Факт!

преди 5 години

Да го ду.а германия.Нека се разпадне съюза ще загубят те.Франция и Англия от ЕС не зависят имат пазари из Африка половината държави са техни Латинска Америка и Азия.Германия умира с края на ЕС тя няма никакви позиции извън Европа и езикът им е неговорим никъде а никой няма ти седне да учи немски извън държавички като България Хървацка и други курници.