49

Анонимен

преди 5 години

" звИзди"....Освен с глупост и неадекватно поведение, с друго не блестят!

48

haha

преди 5 години

Като е била толкова бедна на село просто не ми се мисли какви компромиси е трябвало да направи със себе си, за да стигне до телевизията и охолния жовот в тази ужасна днешна реалност. Явно има много неща, които не са за пред хората. Но такива са героите на днешното време в разорания двор България.

47

Край

преди 5 години

Тази женица била много жалка. "пръстчетата" ми са криви, ядях мляко от кравата. "Четях "Тютюн" и повръщах".Мъчно ми стана, че не е повивана в брюкселска дантела. Като беше младичка хващаше окото обаче сега понеже е доста проста и за чистачка не бих я взел.

46

Анонимен

преди 5 години

Това минало те е направило човек, мила моя Мира! Не се сравнявай с останалите ла.на. Не се самосъжалява, а бъди горда със себе си.

45

Музикант

преди 5 години

Може и да греша, но мисля, че ако беше извъртяла един кавал на оня малкия гагаузин, щеше да стигне финала? Само предполагам де, не ме разбирайте погрешно...

44

Анонимен

преди 5 години

За да може да се счита за "ВИП" или "личност" даден човек трябва да бъде известен и извън границите на собствената си държава. Нещо което не може да се каже за нито един от "виповете" в случая. Тема за размисъл.

43

Анонимен

преди 5 години

Само да вметна, че в една нормална и развита държава нито един от участиницте в това "ВИП" предаване нямаше да бъде известен с каквото и да е.

42

Шоп

преди 5 години

Селото никога не излиза от тебе, колкото и да търчиш към града. От цър вул трандафор не стаа...

41

аха

преди 5 години

Бунтът на п о м а к и н я т а в телевизионен вариант!

40

Анонимен

преди 5 години

Освен тази не ми е съвсем ясно и Лора МозАка какво прави изобщо в тази къща, камо ли сред финалистите?! Едно изречение не може да формулира без някакво странно въртене/квичене/хилене. Иначе седи в някакъв ъгъл със слънчевите цайси и гледа тъпо. От време на време хейтва нещо по адреса на Ричи и това е. Бай Тошо управлява, Цар Симеон пише законите и слънцето е планета.

39

И аз

преди 5 години

Аз също, Мира! Дай да се пообичаме с теб... веднъж! Малък съм, но си падам по лелки!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Интересно как на фона на всичките "личности" останали в къщата, Ричкото ми е вече най-симпатичен.

37

Анонимен

преди 5 години

Едва ли някой е правил в ефир по-фалшива, превзета и измислена "изповед". Страхотно преиграване, лошото е, че сама си вярва.

36

Зрител

преди 5 години

На пръв поглед готин човек,но вътре дълбоко в душата си таи ненавист и злоба която избуява в моменти на слабост...и подтиквана без да се усети от сценария на предаването.Изгониха я заради отношението и към Ваня Костова...човек който е оставил някаква диря след себе си и ще го помнят.Вярно,че на показ излязоха и нейни неприятни черти от характера,които оставят горчив привкус у зрителя,но все пак тя е Ваня Костова е не Мира Никоята!

35

еха

преди 5 години

Ми четете Екзюпери, бе, хора! От къде идваш питат Малкия принц - От своето детство - отговаря той. Всички идваме от своето детство и Мира Добрева - тоже. Ако детството на един човек е щастливо той става щастлив човек, ако е нещастно става нещастен и неудовлетворен възрастен. Това е. Тъжно ми е за Мира Добрева....

34

Киро Спиридонов

преди 5 години

И аз не се чувствам обичан, ама не тръбя и не влизам в брадър-а.Не се чувствала обичана,ама иска да се показваповечето жени искат да се покажат и изтъкнат-на вижте маабре момехиляди жени се трудят всеки ден и не мрънкат като тебеБългарките са най-достойните женино не се показват на талавизоритеха със здраве

33

Анонимен

преди 5 години

Какво сте се хванали за Мира,като повечето присъстващи в тая помия са кухи ***,неграмотни и скучниДа не знаеш таблицата за умножение или да казваш,че Тодор Живков кове законите в днешно време е такава простотия,че нямам думи да изразя възмущението си от вопиющата неграмотност на тези "випове".Какви ли са тези,които не са випове?Страх ме е да си помисля.

32

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли истинското и име?

31

Стою

преди 5 години

Не мисля , че израстването на село и кърската работа е причина за недостатъци в характера , защото той се базира на възприятията от човека. За мен живота на село в детските години , а и несамо тогава, по-скоро го калява , показва му и друга страна от реалността.Мира преиграва -няма от село или от град , има добре възпитан и с култура или - не.Човек може да е със селски манталитет , въпреки , че е от града.

30

Анонимен

преди 5 години

Има толкова лични и семейни трагедии и то на невинни хора станали жертва на злите около тях, принудени всяка секунда да страдат... На тях обществото не обръща внимание, не помага, а същото време разлигавени егоцентрици имащи всичко от съдбата разиграват пошли сценки, за да търсят слава, пари, статус, рейтинг и т.н. Това изкривено мислене и поведение на посредствени " звезди " е причина за деградация...