89

Не съм егоист

преди 5 години

Живота е ад да обичаш другите. Гледай себе си ти да си добре. Другите ги зае.и.

88

мряна

преди 5 години

или пък с Нику Тупарев - още по-зле

87

Анонимен

преди 5 години

"" Не се чувствам обичана! ... ""...................За да те обичат първо ти трябва да обичаш ... АМА НЕ САМО СЕБЕ СИ !

86

мряна

преди 5 години

То па оставаше да сънува еротични сънища с Жоро Торнев дъртия.

85

Анонимен

преди 5 години

Що уе не е ли запазена. Малко грим и готово. Не е дебела. Какво толкова има.

84

Мен

преди 5 години

Жалко Мира....Представи живота си толкова трагичен.хм..защо ли?мислеше че ще трогнеш народа и ще устанеш в къщата!Криви сметки!Защо не представи живота си от розовата му страна?Все пак всички живеем труден живот и сме губили близки хора но не парадираме с това!

83

:)

преди 5 години

Много ме кефят хора, които си мислят, че София е голям град и 100км е ехееее, много далече.

82

Анонимен

преди 5 години

Жоро Торнев е същият комплексар - смята се за велик творец и дори снощи се видя колко слаб е във воденето на елементарен диалог. Освен да прави халтури, нямам впечатление да се храни от друго последните 15 години.

81

Психолог 1 ви курс

преди 5 години

Леля Мира реве за отминалата си младост.Хубостта и младоста са основните оръжия на жената без тях е като риба на сухо....

80

Ей мила Мира

преди 5 години

Ако четеш това слушай професионалиста. Не си обичана защото и ние не сме обичани. Всичко около тебе или мене е змиярник. Аз как да те обичам като искам нещото което имаш което аз нямам. Виж сега мила. Моя живот всеки ден се ядосвам че се не ми стигат парите за да стана някой си. Не съм обичан от никой. Ти имаш толкова кинти и хората пак не те обичат защото си стисната. Я почерпи човека попътувайте на сам на там и край влюбен не ще е а лудо влюбен в теб. Той не иска само секс но това което няма.

79

м

преди 5 години

До :(Я млъквай бе ***, всеки има право да мечтае за каквото иска.

78

Анонимен

преди 5 години

Никога не е късно да станеш за рези.л. Искала това искала оново и все с големи претенции. Не е доволна че се е измъкнала от забу.таното село където само гар.гите са на почит. Вместо да си наляга парцалите и всеки божи ден да му мие краката на Торнев и да му благодари за разкошният живот който и осигурява тя по най бруталният начин го излага. Селян.ката може да я изкараш от селото но селото от селя,нката никога.

77

dramaqueen

преди 5 години

това е една жена , която не блести с никакви забележителни качества - нито като журналист, нито като тв водещ,но от 15 години не е слизала от екран , с известен съпруг и две здрави деца , и през сълзи обяснява колко е тъжен живота ѝ, колко е нещастна, искала още - голяма трагедия, голяма драма

76

Мишо

преди 5 години

Това вчера си беше 100% театрално шоу. Нещастна работа! Жалка сцена за прости хора.Безвкусица. Уууууууууу......

75

Анонимен

преди 5 години

До Пълна излагацияИ ти колега си един от тези малки хора,страдащи от синдрома на Шопа: Аз не сакам на мен да е добре,а на Вуте да зле!

74

риба

преди 5 години

Тоя па Жоро Торнев, защо не говори, нарочно ли?!

73

Краси

преди 5 години

Мира, като си осъзнала, че си малка, от малки и сред малки хорица - има подходящи книги, помагащи на човек да се променя и да израства духовно.

72

Анонимен

преди 5 години

Пепеляшка си мечтаела да е принцеса, потрес.... Комплексарка. Ако нямаше късмета да срещне точния човек, който да я направи ВИП-а, като се изживява, а едва свързваше двата края като болшинството българи, как щеше да се чувства?

71

Калеко Алеко

преди 5 години

На този сълзлив водевил снощи му хванах само началото, после побързах да превключа на друга програма ... По всичко личи че виновен е бил баща и, трябвало е да я съветва повече ... с дръжката на лопата ... !!!

70

Даде фира

преди 5 години

Мира орева ефира ...