109

Реалист

преди 5 години

Само не ми е ясно,на екран къде крие торбите.

108

Анонимен

преди 5 години

Коя е тази?

107

Два

преди 5 години

Два пъти я обират. Вече нищо няма за крадене, но редовно вечер идва крадеца на праскови. Пуска райски газ и всички заспиват,дори котката. Крадецът влиза,но не краде. Просто я обръща по-корем,разглова дирника и я дундурка цяла нощ. На сутринта всички се събуждат. Мъжът и вика:"Защо спиш по-гол ***"? А,тя тръби по-медиите:"Сутрин съм като ударена от чук".УжасТТТ, народееееДо следващата вечер,когата ще бъде "обичана".

106

Lina

преди 5 години

Да я съжалява ли човек, да и се скара ли? Как е възможно жена,гонеща 50-те да е толкова селско т.ъпа, да стоии търпи мъж,който явно не я отбелязва, но държи "всичко да си остане тайно, скрито,заедно с 7 минутния секс. Намерили се двама комплексари и... другото го видяхме

105

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа като е низала тютюн...............да не е единствената низала тютюн.............много жени, деца и мъже са низали тютюн!!!!Стига е ревала тая "звезда"!!!Нали сега е звезда и я дават по телевизията??Какво иска повече??

104

hum

преди 5 години

Имаше една постановка, Бившата мис от малкият град, тъжна работа. А този Торнев, кой го е обявил за велик незнам, Това е човек с говорен дефект и много комплекси, които избива като върти жени и пие.... Мира да се маха от този и толкова.... има си предаване , уж е нещо известна, какво иска още.... че колко жени има и толкова нямат. тютюн и аз съм низала още като дете, е вярно, не са ме били и не съм ставала в 4 часа, ама не е толкова страшно туй нещо...

103

Един турчин

преди 5 години

"Обичам тази игра,но не съм готова да платя тази цена.Просто защото не смятам,че...че има хора,които биха разбрали това.Не и тези тук.Ти им даваш душата си и те стъпват в нея.Стъпкват я!Мачкат я,режат я.""Всички ние сме продукт на нашето детство."-Майкъл Джексън.В болен свят,като нашия,място за Мири и Майкъл-Джексъновци...няма!Мира,ти си нашия победител!

102

k

преди 5 години

много патос... жалка и противна постановка.Предлагам Ви пак да се целувате с уличните *** и да си повтаряте, колко много обичате животните.

101

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа ...............стига е ревала тая "звезда"............ и мен никой не ме обича, но не ми пука..............имам си любими занимания, хобита, компютър, хубави книги.............а някои жени стават само за секс, а други - даже и за секс не стават.............ама имат претенции до небесата!!!

100

Анонимен

преди 5 години

"Жената обича с ушите, мъжа с очите."Затова жените искат все да им се повтаря колко били хубави и умни..............а мъжете искаме добре изглеждащи и красиви жени!!!

99

Анонимен

преди 5 години

Милата............сега и за нея ли трябва да плачем??Хиляди жени, деца и мъже не се чувстват обичани!!!Тая Мира с какво е по-специална??

98

Анонимен

преди 5 години

Майка ми също е низала тютюн като малка. И тя го смята за най-отвратителното занимание. Но не съм я видяла да реве и да се изявява като завинаги травмирана от детския труд. Мира много иска да е център на вселената и всички да я обожават, но тъжната истина е, че не става само с красота, трябват и други качества на характера. Качества, които в нея не намирам. И целият този рев, мен поне ме издразни, защото е обида към всички други с тежки детства. А и "не се чуствам обичана" WTF? Да не си на 5?

97

dramaqueen

преди 5 години

тази жена трябва всеки ден да благодари на съдбата ,че е получила шанс и е постигнала повече, отколкото възможностите ѝ предполагат. вместо това ,тя показа огромна суета, дребнавост и комплекси - никакво ниво , само претенции.

96

Анонимен

преди 5 години

съпругът и е развратник и алкохолик..как да е обичана и от кого, като се обезобразила от козмет.манипулации

95

ан

преди 5 години

истинското и име е мираслед 70 година в родопите няма турско арабски имена и има ли някакво значение,след кото говори перфектно български език ,а не като някои мекат и като министрихубава жена си е и като всички нас с недостатъци и плюсоведа е жива и здравапостигнала е многостига сте завиждали

94

dk

преди 5 години

мира,около 99 процента от нашия край са имали трудно детство покрай този тютюн,който всички го мразим,има и сираци с лоши мащехи даже,отличнички,чиито родители не ги пуснаха да учат и да постигнат мечтата си,клюкари и дребни душици има навсякъдено това е направило тях и теб много силни личности да се борят да постигнат това,което такива като лорчето не са постигналиако не си чувала то знай ,че деца с подобна съдба от района са на големи позиции съдии,прокурори,архитекти,учени в чу

93

мхм

преди 5 години

До АнонименИстинското й име е Мерие. Типично по помашки...

92

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбсолютно съм съгласен с теб 93 - от този Стефчо ми се повдига - нагъл, мазен и надут пуяк. Дразнещ невероятно, но........ Галчето, пък и то несменяемо. Сигурно и с памперси ще води това бутафорно предаване.

91

г

преди 5 години

До АнонименТова е защото БГ ВИПовете свършиха и сега питат служителите на Нова кой е най-важния за тях човек.

90

Анонимен

преди 5 години

Ами Стефан Галкин?Дългогодишения и приятел с вид на индийски факир какъв ВИП е? Шуробаджанак когото тя от своето легло набута в предаването си.Напълно и за него важи правилото, от дивана на екрана.Неадкватен водещ но нахален и колкото повече зрители роптаят против него толкова повече телевизията го натрапва,сега и като участник в пак в формат на същата телевизия.Не защитавам Мира но тя поне беше красива като млада,и се е възползвала от това.И като я съдите помислете и за Стефан,Ричард,рапърчето.