41

до бай иван

преди 5 години

Ще те видим как ще обучиш твоито дете като вече се намират пакетчета с дрога по земята

40

Waffen SS

преди 5 години

До а/Съгласен с вас.Просто нарко-разпространителите и наркоманите са двете страни на една и съща монета.Без едните,няма да ги има и другите.Много обявяват за тоталитарни и човеконенавистни ,ученическите бригади и военното обучение от времето на соца.То тогава по същата логика нарко разпространението и нарко-потреблението,трябва да е едно достижение на демокрацията и неолиберализма ,като свободно волеизлияние на своята същност.Наркоманите и нарко-дилърите,трябва да получават съизмерими наказания

39

Анонимен

преди 5 години

Доколкото знам от статистиките в БГ най-много се продават трева,амфети и производни и екстази.Последното даже не е наркотик ама се води такова.Та доста трябва да почакате да почнат да умират като мухи от пушене или шмъркане.Едни така 50-60 години ако са почнали на 20.Току вуж минали средната възраст за живеене в БГ.Например автомобилите с махнат катализатор убиват много повече жени,деца старци.Обаче щото там трябва да дадете по 2-3хилки за нов катализатор всички скачате че не е вярно,нали?

38

Защо

преди 5 години

Защо изобщо държавата е допуснала дрогата да навлезе в България?

37

а

преди 5 години

Посягат към дрогата от желание да са готини. Подиграват се с тези които не пафкат трева и не папкат хапчета. Не ме карайте да ги съжалявам. В никакъв случай не трябва да се харчат пари за "лечението им", това не е заболяване. Какво щяло да стане? Като почнат да *** по улиците и засмърдят, вече няма да са готини и всеки да си преценява наркоман ли ще става или ще се бори за нещо повече. Живота им бил тежък? Луди ли сте? Чума и войни са минали оттук, и глад... такава свинщина не е било.

36

Анонимен

преди 5 години

Наркоманската култура се промотира във филми и музика, а дилърите са следствие. Децата ги "индоктринират" от малки че да се друсаш и ч#%аш с всеки срещнат е готино, че се живее веднъж, това е мечтата на либерастите. Няма вече норми на поведение, няма морал, всичко е една голяма порнoграфия. Наркоманската култура е промотирана от евреите в холивуд с цел развращаване и деградиране на масите. Колкото по-зависими, неграмотни, зомбирани (с ограничена мисловна дейност) - толкова по-лесно контролирани.

35

Анонимен

преди 5 години

Има други чуми например генетично модифицирана супер чума.Не подлежи на лечение със стандартните лекарства.Освен всичко останало е и доста по издържлива на неблагоприятна среда.Казват че китайци,американци и руснаци имат няколко модела от този вид.Дано не се сбият че тогава ще видите чумата на 21 век.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Ти съгласен ли си ако в детето ти намерят половин грам трева да го разстрелят?Ами ако някой "доброжелател" му я е сложил в чантата и още двама негови приятелчета кажат -той ни продава.Не знам от коя година датирате ама мисля,че доживотни присъди трябва да се дават на убийци,изнасилвачи и проповедници на радикален ислям а не на некви *** дето са решили да се забавляват.

33

Анонимен

преди 5 години

Употребата на наркотици сред младите е достигнала стряскащи размери. Това е черната смърт - чумата на 21 век. Тези които не взимат са вече малцинство. Родителите които си мислят, че децата им никога не са пробвали - вероятно ви лъжат. Пушат цигари и трева, взимат амфетамини по купони. Впоследствие и други неща. И не говоря само за БГ, в цял свят се друсат масово. Няма вече връщане назад за човечеството. Може би това е планирано с цел редуциране на населението на земята, знам ли..

32

Анонимен

преди 5 години

Всъщност употребата на наркотици в България е най-ниска в сравнение с останалите държави на ЕС.За децата се загрижили.

31

Анонимен

преди 5 години

Държавата може да доунищожи родителите, които вече са "напервили" достатъчно да унищожат децата си със своето бездействие.ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ПЪТЯ СИ!!! А РОДИТЕЛИТЕ СА СЛЪЖНИ НЕ ДА АБДИКИРАТ , А ДА ВЪЗПИТАТ ТАКА ДЕЦАТА СИ , ЧЕ ДА ПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДОБРО И ЗЛО!!!Няма какво да го вменяваме на държавата. Държавата да ги образова, казармата(по-рано, че сега и това няма) да ги направи мъже, а те? Само хляб НЕ стигааааа!

30

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с братя Галеви?

29

Анонимен

преди 5 години

Наркодилърите не карат никой насила да купува, децата сами търсят дрога, щом има търсене има и предлагане - така е при демокрацията и пазарната икономика, това си е бизнес за милиарди по цял свят. А държавата е длъжна да се грижи за децата които стават наркомани да отваря центрове за тях да се лекуват.

28

Анонимен

преди 5 години

До 16:Митьо Очите го чака "самоубийство",по късата процедура,с писмо,че се е разкаял за увредените наркомани!!!Няма друг начин,за да приключи тази сага,защото турците вече са изстискали цялата им необходима информация и вече е абсолютно ненужен.Даже няма да му уреждат цирка "съдебен процес",защото не се знае,какво л@@йно може да напръска властта и "независимия" съд!Единствено може да оцелее,ако го включат в някой обединен турско-български НАРКОПРОЦЕС!

27

Анонимен

преди 5 години

Проблемът може да се реши елементарно като се промени наказателния кодекс и се дават тежки присъди за разпространиение на наркотици, дори и на дребните дилъри - 20 години затвор, при рецидив - доживот. Сега им дават условни присъди, имат по няколко условни пръсъди, карат си БМВтата и мерцедесите и не им дреме. Нека ги съдят на по 15-20 години да видим тогава кой ще се навие да служи на наркобароните и да продава на децата. А наркобароните винаги са сред политиците и с връзки с властта.

26

мдааа

преди 5 години

Чисто промиване на мозъци. Нито намек да се опандизят наркобароните и наркодилърите които са известни на всички, но говорят за превенция и лечение на наркоманите, иначе дилърите никой не смее да ги закача.

25

Burzum

преди 5 години

Е какво да направи ПРЕМИЕРА освен да даде пример колко далеч се стига с дълбока посредственост....въобще не ми е жал за тая с.*** от *** д.ебили ....жал ми е за единиците умни деца превърнати в аутсайдери сред квичащата тълпа безмозъчни кре.тени....

24

Бай Иван

преди 5 години

Родителите не възпитават малките си лекенца да не се друсат ,пак държавата виновна ,това не е ли нелепо,стига с тези митове ,че насила им давали в училище ,дилърите ги преследвали и ги карали и т н , всеки сам избира този път ,колкото и да не се харесва на бг мамите на такива *** ;) !!!!

23

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков при социализма и 45 годишната руска окупация на България децата масово взимаха дрога която им продаваха дилърите все деца на активните борици и от политбюро на комунистическата партия, но вестник Работническо дело не пишеше за това защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото и печата.

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато България беше с Русия бяхме сред 30те най-развити страни в света и 27 по стандарт на живот, и наркоманите бяха изолирани явления.