9

Krali Marko

преди 5 години

Пазара във Варна в момента се поддържа от хора от Добрич и околните градове(села). И от изперкали българи от чужбина, дето са решили че правят "инвестиция", като си набутват парите в тоя балон.В същото време има нулев интерес от чуждестранни инвеститори. Даже и братушките избягаха.Как мислите, че ще свърши всичко това?

8

Анонимен

преди 5 години

"да не бъдат изненадани в някакъв момент от срив на пазара"...

7

Анонимен

преди 5 години

Уравновесяване не знам дали ще има , но отрезвяване със сигурност .

6

Споко

преди 5 години

Миналата седмица удари в Гърция, тази в Румъния, другата 8 по Рихтер в България, има да се изравнява строителството... Буквално. Има да падат хотели по морето...

5

Анонимен

преди 5 години

купих в затворен комплекс като продадох старият си апартамент.новият се напука има убийснвена такса подръжка затворен комплекс от 200лв.вързана с мин.раб.заплата,уж за поддръжка на зелените площи ,а то една оплешивяла трева и домоуправители, назначени за актуализиране на пенсиите им.да не говорим общите части дето ги няма реално

4

Анонимен

преди 5 години

Направо хълмистите върхове на "Максуда" с морска панорама

3

Анонимен

преди 5 години

Какъв ръст?! Да, във Варна тече бясно строителство, при положение, че ХИЛЯДИ готови апартаменти не могат да се продадат. Авторите на статията и псевдо-интервюто нещо не са на този свят.

2

бл. 134 в Зап. парк

преди 5 години

Айде раята , скоро от Мъглиж в Гръцката махала .Че ни играете сиртаки да стегне бетона

1

Анонимен

преди 5 години

Едно яко земетресение трябва, да разчисти бетона, а непосредствено след това едно яко цунами, 2-3 метра така, да поизмие!