9

въпрос

преди 5 години

Колко ли е животът на трансплантираният след белодробна трансплантация?Питам не за да се заяждам,а защото не знам.Имам познат лекар който ми каза,че има пациентка с трансплантиран бъбрек преди 23 години.И жената се чувствала добре.Но за някой с трансплантиран бял дроб не знам.

8

Discovery

преди 5 години

До Анонимен (6)В БГ от катастрофи гинат по 600 души на година и нз още колко от разни други инциденти, така че тая норма ще я покрием като стой да гледай... жалко но факт!!! Поне като загине някой да даде шанс за живот на друг...

7

да се учим

преди 5 години

Турците развиха Медицината си на световно ниво със Супермодерни болници Супермодерна апаратура Обслужването е на Супер ниво Заплащането на Мед персонал е на ниво МАХ

6

Анонимен

преди 5 години

..Целта е 10 донора на 1 млн.души,което е около 70 донора на година..?!Това работа на ишлеме ли е,или поставена норма колко души трябва да умрат,че да живеят други?Зловещо е,като във филм на ужасите.

5

Анонимен

преди 5 години

До 1 Напълно си прав колега. Какъв срам и позор ще е за най-умните и красиви хора в галактиката да взимат обучение от глупавите и грозни анадолци, нали?!

4

Анонимен

преди 5 години

Безплатен бонус ще е безплатно обрязване преди трансплантацията.

3

Анонимен

преди 5 години

Дано да не дочакат донор, защото ако дочакат това значи, че някой е загинал.

2

аа

преди 5 години

Защо не бе глафон? Като чуеш турци се сещаш за приказките на дяди ти вазов,така ли?Ако на *** се наложи надали ще викаш не на турски специалисти.Злекарус.

1

Анонимен

преди 5 години

He