8

Анонимен

преди 5 години

Great Wall Къде е ... Викам, да подкрепим Гришата, че както са тръгнали, да гърмят назначени бизнесмени, да има некой лев.

7

Анонимен

преди 5 години

Имах една тойота корола, модел 89-а. Взех я преди 5 години, за бала. Пълен ***! Все нещо се чупи. Аз и масло, много много не и слагах, че беше гранясао вътре, ама ставаше. И много зле, таз тойота. Ама си купих нова миналата година (2017-а модел) и да кажа, бая са ги управили. Вече не пуши и даже и климатик има. И пали от първия път. Браво на Тойота, че си оправиха бакиите. Па БМВ, не ми го хвали. Свяко има едно, уж ново от 2001 ... мани бегай.

6

Анонимен

преди 5 години

До шоферНемците правят здрави двигатели, но тъпчат прекалено много електроника в колите си, а в последните години и доста некачествена пластмаса около двигателя. Това са им проблемите. Тойотите вярно са си здрави, макар и не толкова красиви колкото немските коли.

5

Анонимен

преди 5 години

Имам Тойота от 4 години. Сменям само консумативи. Преди това години наред се видях в чудо с няколко германски пръчки. Вечно нещо имаше да им се прави и клечах по сервизите. Последно изхвърлих една Инсигния, защото ми блокира двигателя на магистралата.Факт е, че ако ползвате употребявани коли,Тойота и Лексус са без конкуренция. За мен трета е Хонда. Ако гоеорим за нови коли - тогава е все едно, защото са в гаранция...и френска бих карал.

4

Ken

преди 5 години

Ха сега ! На кого да вярвам ?Ако Тесла е толкова зле, защо продажбите и вървят толкова добре ?Какъв е ресурсът на Тесла и какъв на автомобилите с ДВГ ?forbes.ru/tehnologii/368133-ozhivshiy-koshmar-kak-tesla-ubivaet-mirovoy-avtoprom

3

шофер

преди 5 години

Хаха, ще се се задавя от смях... и понеже са "най-надеждни" та затова на последните мидели (не ги следя) слагат двигател на ...БМВ! Германска кола е яка кола и си е кола. Успех на "надеждниците" с надеждата на не ви се строши на пътя и да ви остави.

2

Tiger

преди 5 години

До АнонименАко си имал Тойота някога през живота си, ще знаеш защо са номер 1 в света. Както Филип от Бричка обича да казва- Тойотата не се чупи, това е положението!

1

Анонимен

преди 5 години

Ай стига ве,Тойота са лидер в изтеглени от пазара автомобили заради недоработки, технологични и инженерни решения, застрашаващи сигурността.Колко платиха за тази класация. Да няма накрая и тойота гейт.