28

Анонимен

преди 5 години

Lexus, Toyota, Nissan, infiniti carsmind коли престижни, здрави и харесвани

27

ToTo

преди 5 години

от 15 години карам Тойоти. До сега за ремонти съм дал 500лв. Това са уникално здрави коли!

26

Анонимен

преди 5 години

Шведската марка Волво отдавна е китайска. Ама кой да ви каже:):)

25

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Пичове, здравината на един автомобил не е най-важното нещо, когато имаш пари да си позволиш ремонти.Ако здравината беше най-важното щях да си купя танк. :)За мен примерно много по-важни от здравината са визията и возията.А, в това отношение японските автомобили не са сред най-престижните.

24

Анонимен

преди 5 години

Най-доброто нещо на Toyota Vesto и е двулитровия дизел на BMW. До тук с надежността.

23

Анонимен

преди 5 години

Явно тойота им е най големия рекламодател на тия. Всяка такава класажия може да беде проведена по начин по който да изкара че даден продукт е по добър от друг. Утре някоя друга класация може да искара корейските автомобили най здрави а вдругиден трета клация да покаже, че най сполучлива е някоя немска марка.

22

Анонимен

преди 5 години

До 16. Разправяй ги тези на старата ми шапка. И в гаража само да си го държал повече ремонти си му направил.

21

Анонимен

преди 5 години

А за чупливите скоростни кутии на тойота някой да каже нещо,надеждни,дръжки...

20

Аналдо

преди 5 години

Плюс на немеца от мен за поста, но за съжаление и в Щутгарт не правят такива класико. Всичко е в историята, пичове. И в Мюнхен е същото, и в Инголщад и така.

19

Анонимен

преди 5 години

До немеца.... Ъъъъ....Брат за кво говориш изобщо?

18

Немеца

преди 5 години

Пичове,машината от Щутгарт е истината,к'ва тойота,к'ъв лексус,къде изобщо ги сравнявате,при наличието на легенди като 124 и 190 ,'дето могат да надживеят 1 поколение хора,има ли смисъл да споменавал 560 SEC или 560 SEL,има ли смисъл да споменавам Мечо Пух,кажете ми ЕДИН ЛЕКСУС,който да може да се мери с шедьовър като 560SEC

17

Мдааа

преди 5 години

Гледайте How to kill a Toyota на Top Gear и ще разберете.

16

Анонимен

преди 5 години

Ленд крузър. 88ма. От 2008ма има три масла, един съединител и едно кърпене.

15

Карачо

преди 5 години

Къде е новината?!От край време всеки, който поне малко разбира от коли знае, че от японското по-здраво няма. А Тойота/Лексус са най-здравото за което можеш да си помислиш. Навсякъде по света ги хвалят. Дори германците от Аутобилд бяха казали в един брой, че от японските коли по-здрави няма. Погледнете ТЮФ и Декра и там ще видите тотална японска доминация, въпреки, че тотално немците лъжат и си подпират своето боклучаво производство.Който се е качил на японка за друго повече не помисля!Факт!

14

Анонимен

преди 5 години

Германските коли са си добри, но Тойота са по-добри от тях. Имал съм фолксвагени, опели, последно съм на Тойота. Немското наистина е добро, но бай японец си е сила. Само сменяш консумативи и примерно евентуално ако съединителя нещо е за смяна, което е нормално, карам доста градско.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Ааамиии имаше гатка ама шефчето от сервиза вика братчеде дека части шадирими за таз 100 годишната кола ...

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКаф тос първи курз ба батенце Аз студент не сам бил. Ама бачкаме в транспорта сас едни аври и вартим баяд патчка. Закомий да гоуча.

11

Анонимен

преди 5 години

До 7Ако си бил баладжия преди 5 години , значи сега си на 23. Да вземеш да се върнеш 16 години назад и да ЗАПОЧНЕШ ПЪРВИ КЛАС наново. Току виж , са те научили да пишеш.

10

Анонимен

преди 5 години

До 7Да беше взел 73-а те са по-здрави

9

Мурджо

преди 5 години

До АнонименБебчо , Тойота е кола на ума не на сърцето ! Карал съм Мерцедес 10 години . Златен мотор и купе .Модела беше 88 год. дизел . Вече никой не прави такива а-ли . 1999год. си купих нова Корола 1.3 бензин . До ден днешен колата не ме е оставила никъде , такова куче е че чак ме плаши . Мисля да си ходя от този свят със едно ново Камри Хибрид . И между другото Щатите са най големия пазар за а-ли . Там не са балами !!!!