77

Анонимен

преди 5 години

по-добре да съм православен християнин отколкото мъж-феминист със женски наклонности, гласуващ за дай балгария и фен на ц иганите и бежанците

76

Анонимен

преди 5 години

щото не обичат афро-американски инструменти отзад

75

ДО 83

преди 5 години

До ПрокопенкоКакто писах в коментара си- не казвам, че РМД-та бяха добър инструмент- напротив.Но...Прокопиев беше от малкото, които направиха нещо с купените предприятия...и не ги фалираха.За разлика от всички подставени ченгета- които просто разпродадоха активите, закриха предприятията, оставиха хората на улицата и ни се присмиваха в очите.Та...за мен лично, нещата са по-различни.

74

До 82

преди 5 години

До АнонименА, вие православните християни...последователите на Кремъл..сигурно сте в екстаз?Абе, защо прокуратурате не закача представителите на НЕджендърите- руските представители в България - Пеевски, Златев...ГЕла...Доган??Защо? Или те са егати и пичовете...щом са от "нашите"?Има ли смисъл да ви се обяснява на вас- путиннофилите колко сте жалки?

73

Прокопенко

преди 5 години

До До 55писаха се служители със задна дата за да могат да станат част от РМД-тата - което е незаконноне може да играеш на морална бухалка и да обвиняваш другите че спазват законите а ти сам да правиш същото

72

Анонимен

преди 5 години

джендърите от форума на гейвник и капитал налазиха здраво коментарите.. праскат минуси на поразия.. :D

71

Анонимен

преди 5 години

гаджето на росен педерлиев отиде в канала

70

V

преди 5 години

до75 как да няма на държавните е продавано на в пъти по високи цени от на американските ,а тези ТЕЦове са един до друг ;) И кво има общо Доган с варовика .Ще го карат на вносен руски газ за да не плащат емисии .Аз не знам до Варна да копат въглища .Кви цени на варовика като той не им трябва ???Т Ахмет Доган за много глупав го имаш ,Да плаща той скъп варовик ха ха ха

69

Анонимен

преди 5 години

това е тежък удар за с оросоидите

68

Анонимен

преди 5 години

Нито Банев ще вкарат в затвора, нито Прокопиев, нито Поптодорова, нито ония от Карнобат, нито Бенчо, нито Очите... какво ни занимавате с тях?! Те са си натрупали милионите, ояли са се, ще излязат чисти като момина сълза, даже в регистрите няма да ги впишат, както Поптодорова. И далака на дете да откъснат, и с пистолет да застрелят собственик на заведение, пак са невинни.Вървете да ловите крадците на кафемашини, салам от верига или дреха от МОЛ-а. Това го умеете най- добре. Там ви е силата.

67

extremist

преди 5 години

КАКВО СТАНА БЕ Г-Н ЦАЦАРОВ ....НАЛИ В БЪЛГАРИЯ КОРУПЦИЯ , МАФИЯ , ПРАНЕ НА ПАРИ НЯМАШЕ; РАЗЧИСТВАМЕ ПРОТИВНИЦИ НА ТИКВАТА, А ТИКВАТА КОГА

66

Гробокопач

преди 5 години

Прокобата винаги ми е бил антипатичен, обаче, Бойко яко връти Бухалката, га му тярбват пари. Има един руски филм за две "борчета" как първом врътея бухалките по улицата и трепеха, който си искаха, после станаха политици, но не смениха методата, само формата, с която я прилагаха. Уникален филм за руската, пардон, българската действителност наречена "Бойко Борисов"

65

До 71

преди 5 години

Няма закон спорес който в нормална държава..да съдиш някой че продавал на уж завишени цени.Има договорни и цени.А и доган да вземв бизнеса...мислиш ли че ще намали цената на варовика?Наивниик.

64

kiro

преди 5 години

Точно като едно време, като им притрябваха повече пари, пращаха едни младежи с анцузи и бухалки.Стари навици не се забравят. Идват избори и Той иска пак да ги спечели, но за тази работа му трябват пари. А Той не е свикнал да дава, само да взема.Затова сега изтръскват де що има олигарх-бизнесмен. Ще дадат по някой и друг милион и делата ще приключат.Е, да не забравяме че има и ПР ефект, народа сега се кефи че властта разследва и арестува богаташи.хаха... но Той так и много врагове събира.

63

Анонимен

преди 5 години

Не е никакво пране на пари...проато искат да затворят устите на Дневник и Капитал.Няма властимащ в България, който да не ги мрази. Включая Цацата.

62

V

преди 5 години

Аз до колкото разбирам тоя е продавал на завишени цени варовик на държавните ТЕЦове ,но сега са решили студения резерв да го дадат на Доган и тоя ще фалира.Някой горе решава кой да фалира ;) това не е пазарна икономика .

61

До 67

преди 5 години

Дам...прокопиев е прозападно ориентиран. За путинисти и заблудени русофили това означава сооороаоид.Та...да видим вашитв хора в България.Златев, Пеевски..Доган...

60

...

преди 5 години

Хайде да осъдим собственика на единствената медия която публикува новини за които дава реални доказателства и източници, и освен това светлинни ходини по-напред от към журналистика от колкото жълтарките на властта. Пълни н3щастници!

59

До 55

преди 5 години

Преди 20г беше разрвшвно рмд та да изкупят предприятието.Да..купил ги е...и сега работят ли? Работят. Развиха ли се и на печалба ли станаха? Да.Имаше ли изкуствени фалити? Не?Имаше ли закриване на цели пресприятия? Не.За какво говорим?Добавям. Не твърдя, че рмд та бях добра практика. Но..бяха разрвшвни от закона.

58

Анонимен

преди 5 години

В съда няма да ги пипнат, това са филмови продукции от Цаца&Ко за дълбоката бедна провинция където не правят разлика между съд и прокуратура. Ако почнат реално да отнемат власт и имущестово от такива, цялата политическа система ще рухне. Най-много да бият няколко шамара на някой, който е почнал да криви пътя.