117

анонимен

преди 5 години

Сретан Йосич се ще излезне от панделата тогава Баце ще го отнесе.Някой да е видял Тръмп или Путин да го пазят кът нашия.

116

анонимен

преди 5 години

до 126 що трябва да снасят като можем да им гушне далаверата.Помниш ли Бой че като беше главен секретар на МВР.Аз кво да направа те сами се стрелят.Сега ги одстелва Цацърката.

115

Доган инвестира

преди 5 години

Така се разширява една бизнес империя в България , първо ти пращат оценител от прокуратурата и после те изкопува ***.Схемата тръгна от придобиването на ПСТ холдинг и сега се копира успешно.Доган е инвеститора , Цацаров посредника и Бойко нотариоса.Харесат ли ти бизнеса , сваляй *** и не мърдай , че да не им правиш кеф поне.

114

ПЕНКО

преди 5 години

ИВЧО " ОТРОВИТЕЛЯ" - ОТГОВАРЯ : " АБСУРДНО , НЕРЕАЛИСТИЧНО , ПОЛИТИЧЕСКО, И ... ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ЗА ПРАВАТА НА "ОТРОВИТЕЛЯ"... КРЪГЪТ МИ ЩЕ ВИ СОДООСЪДИ... СЪДИИТЕ СА НАШИ " !!!

113

Неам нерви

преди 5 години

Щом почнаха да се опраскват... избори ще има!

112

Анонимен

преди 5 години

Спряха да снасят на Боко, Цецо Ушев и Цацата, затова.

111

Анонимен

преди 5 години

Такива мерки трябваше да се вземат по-рано. Държавата вече им позволи да вземат парите, сега ще ги накара с парите да зачезнат в чужбина. Просто няма полезен ход. Ако не ги подгониш - не е справедливо. Ако ги подгониш - страната се обезкървява финансово, щото ще се изнесат с милионите.

110

Анонимен

преди 5 години

Спряха да се отчитат на Суджука

109

Анонимен

преди 5 години

Мафиотите си разменят шамари. Това нас едва ли ни засяга - и да го осъдят и да го оправдаят за обикновения човек разлика няма да има. Целта въобще не е търсене на справедливост, просто лешоядите се борят кой да докопа мършата.

108

Todor R

преди 5 години

Прокопиев си е стар далавераджиа, още от 90те години, освен че кадрува в политиката с цел домогване до държавни средства, тоест до нашите пари.

107

Анонимен

преди 5 години

Хората или ще гласуват с омраза за ГЕРБ или за БСП.А най им се иска да изхвърлят всички дебелогъзи унищожители на България,заедно с тези от парламента,това е истината.

106

до а Пеевски

преди 5 години

Тези акции са дело именно на Пеевски и Доган, а те са официални представители на ДС за България. ДС-то си събира куфарчетата обратно.

105

Анонимен

преди 5 години

ДС-то събира парите, които раздаде преди години в куфарчета. Корпорацията ДС, Пеевски и аверчета е на зор поради прекаленото си разрастване и гълта бизнеси наедро.

104

Анонимен

преди 5 години

Това направи путиновата пропаганда в България.Вместо да гледаме да си устеоим държавата и дали тя спазва собствените си закони...и да защитаваме вдни други..тя настеои хората едни срвщу деуги. И най вече..***..срещу западния свят.Защо не се изнесете в Русия всичките, бе?Щом не искате България в Европа и със Запада?Ако си искте юизерия и алкохолизъм..отивайте си в матюшка.

103

А Пеевски

преди 5 години

Кога? Или само си ги подбираме по политически пристрастия?

102

А ПЕЕВСКИ И ДОГАНЯ?

преди 5 години

А ПЕЕВСКИ И ДОГАНЯ КОГА?

101

аз-ът

преди 5 години

Вие заслушали ли сте например в бълвочите на Емил Джасим? Едно от "златните" му момченца. Млад и уникално ограничен, за съжаление повечето млади у БГ са именно такива: млади, нагли, т*пи ама яко, и страшно АМБИЦИОЗНИ. Та въпросния Джсим минава за еталон на младото прогресивно течение сред бг учителите, дето трябват да покажат дъртите чанти колко са закостенели и прочие в бг образованието.Ама този човек говори пълни небивалици, той наистина е Т*П и ЛУД!

100

sorry

преди 5 години

Пдпукаха ги,няма прошка,почти като новият или стария асфалт край Своге.

99

Анонимен

преди 5 години

Те ги "обвиняват" наужким за симулиране на дейност!После "обвинените" съдят българия и оттам изкарват още някое бързо милионче!Да сте чули или видели за толкова десетилетия подобен тип да е осъден и тикнат в затвора?Няма такъв!Няма и да има още 100 години!

98

аз-ът

преди 5 години

Много е хитър Прокопиту. Събира около себе си 20-25 годишни ПОСРЕДСТВЕНЯЦИ завършили полтически науики, икономика у УНСС или философия у СУ (любимите са му) и ги организира на някакво конференции, TECH HUB-ве, вечери в нощни клубове в СФ и т.н. В общи линии взема наистина съвсем млади и наивни мързеливици и ПОСРЕДСТВЕНЯЦИ, колкото по-млад и по-посредствен по-добре и почва да ги ласкае. Води ги на business leadership и прочие обяснява им че са бъдещето. Е та тия го защитават под публикациите!