137

Анонимен

преди 5 години

До Пако 146Ами ние с Терминал-1 кво да кажем, а??

136

Анонимен

преди 5 години

До мн гот, обаче кофти Ми припари му . На свобода под гаранция .Наместникът на Сорос за България ???? Мислете !Нали той докара *** от ГЕРБ ,пак на власт ......... На първите 30 по 30 лева ,на останалите ,бира ,водка ,мезета и на юруш срещу Ореха . Гарван ,гарвану, око не вади !

135

Анонимен

преди 5 години

Колкото осъдиха Гриша Тупанчев толкова и тези.Само съдии и прокурори ще намажат.То това е такава класика че.Е, и за Прасчо ще има някое предприятие на цената на спанака ама това не се брои.

134

Анонимен

преди 5 години

Браво, сега и ментора им, завряния зет от Драгалевци. Той без това си има стегнат багаж за всеки случай, да не го изгонят от чуждия дом.

133

бай ганю

преди 5 години

ама то едно погване то едно чудокакто винаги много врява за нищо

132

мн гот, обаче кофти

преди 5 години

От една страна е страхотно, че на червенобузото лакейче на кoзяк ще му припари под лакомия газ. От друга, слабо вероятно е да се стигне до наказанието, което този крaдец заслужава. От трета, останалите кога?

131

Пако

преди 5 години

Бойко + Пеевски бият по точки Прокопиев + Корнелия. Това е положението. Ако не ви харесва, Терминал 2 работи всеки ден от седмицата.

130

ЕВОА

преди 5 години

В Гоце Делчев Прокопи е известен като - Недосегаемият!Това обобщава всичко.

129

Анонимен

преди 5 години

прокуратурата би трябвало да е над престъпниците от герб, дпс и бсп, както се казва независима съдебна система, за която можем само да мечатем ако не свалим всички!

128

Анонимен

преди 5 години

а прокуратурата защо спа до сега и защо само тези

127

Приморско

преди 5 години

Бат боико изка да вземе каолин и да го даде на турците за да може шишеджам тьрговище да си реши проблема с доставката на пяськ.

126

Bg izmet

преди 5 години

МНОГО СА ЗА ИЗБИВАНЕ НЕ ПОЛЕЗНИ ЗА БГ НОВОБОГАТАШИ.готов сьм да се жертваме за децата ни.

125

Анонимен

преди 5 години

Корпорация ДС си събира парите обратно. Това е акция на ДС, Доган, Пеевски и аверчета.

124

Ха-ха

преди 5 години

Боко яко е подкарал финансирането но БКП (БСП). Едни даваха куфарчетата, ама на други ще се връщат :)

123

marquise

преди 5 години

Действията на Специализирата прокуратура са специално безумни, които нищо читаво не раждат, а само видевили с висока цена, която плащат обвиняемите/подсъдините и данъкоплатците. Тя е законната политическа бухалка върху тези, които търсейки истината и првата си засягат интересите на властимащите и техните кукловоди.

122

Анонимен

преди 5 години

Писна ни от герберите!Откакто са на власт само интриги,терор,подслушване,грабеж,смърт, тормоз,това не е партия,а бандитска клика!

121

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше! Сега очакваме да имат проблеми и червените капиталисти и Главните депесари!!!

120

Хан Крум

преди 5 години

До анонимен....Сретан Йосич се ще излезне от панделата тогава Баце ще го отнесе.Някой да е видял Тръмп или Путин да го пазят кът нашия....А ти - дър.вена, черве.на кра.туно виждал ли си как ги пазят Путин и Тръмп? В сравнение с тях, Боко си фърка като свободна птичка. ***.нелата не смее да пр.ъд.не извън мерцедеса, зер народната любов е опасна работа освен ако не си на конгрес и пионерчета с червени връзки не ти поднасят купени със собствени пари цветенца.

119

анонимен

преди 5 години

Хайде да не се заблуждаваме! Нещата вървят към избори! Приключва царството на Борисов! Прокуратурата и главния.Така и не обвиниха никого до сега!Както Татарчев лека му пръст. Както Велчев преди Цацаров! Всички са "солидарни" с властта.Без значение кой я държи! Атакуват се "бизнесмени" Които са самостоятелни от властта! А приватизационните сделки на предприятия и заводи. Не са нищо ново! Що чак сега ги "забеляза" властта? Щото и се клатят краката ли вече? И те го усещат?! Твърде късно мисля!-:)

118

Хан Крум

преди 5 години

Леле - *** ги подкараха по домова кника. Не зная дали ще лежат в панделата ама не е лошо да потъркат малко наровете в ареста, да сърбат гадната чорба и да си бършат задниците с пръсти /щото няма тоалетна хартия / и да спрат да си мислят, че са безсмъртни и недосегаеми.