50

Надето

преди 5 години

До 56Той се държа много мило с нея,но няма как в ситуация,в която представящата се за дама Мира Добрева става вулгарна и отблъскваща,той да не се защити.В такива моменти няма как да продължи да бъде джентълмен с нея и да я засипва с ласкателства.Видя се каква дама е въпросната госпожа...змия в овча кожа-зла и прикрита.

49

фенка

преди 5 години

Има прекрасни очи,скули,устни,брадичка и ушички.За косата да не говорим...Трябвало е да стане модел,защото е просто прекрасен.И като гримьор обаче е адски добър,след като успя да преобрази Божана от жаба в нормално изглеждаща жена.Прекрасен,прекрасен Валентин.По-сладък и от шоколад!

48

Надето

преди 5 години

Те не му дадоха шанс...Още в началото те го нарочиха и подходиха с предубеждение и то само заради дрехите и гримовете му.Очевидно под тях се крие един многопластов човек,който си струва да бъде опознат,но като ограничени балкански бръмчалки те го заклеймиха.Той показа,че е интелигентен,прозорлив и с остър език и показа,че може да надиграе играта,за разлика от пишман стратезите.Това накара продуцентите да го очернят и да скрият моментите,в които другите са го предизвиквали и тормозили.

47

Анонимен

преди 5 години

До 53Мира Добрева е прикрита,лицемерна,зла и подла.Валентин може и да е бил краен,но пък показа,че повече мъж от останалите "мъже" взети заедно.Не лицемерничи,не се отрече от думите си,беше болезнено искрен и с това си навлече омразата на другите,свикнали да се крият по ъглите и да угодничат.Той показа,че може да бъде и галантен и кавалер с женита,но те не го оцениха.На всичко отгоре му завидяха,че е красив и поддържан.

46

Анонимен

преди 5 години

Само Кулагин успя да ги накара да покажат истинската си същност на ограничени провинциални кре те ни. На всички даде кристално точно определение.

45

Анонимен

преди 5 години

Кулагин имаше интелект и възпитание.И освен това гримьорството е изкуство - никакви курсове и сертификати не могат да те направят гримьор, както не се става художник или музикант само с курс и диплома. Той направи грим на Божана и доказа, че си разбира от занаята. Друг е въпроса, че простакесата развали грима на инат - защото не иска да изглежда благородно, а я влече да бъде повлекана и уличница.

44

ммм

преди 5 години

До 46Не завиждайте,момчето е много секси и готино.Като се махнат гримовете се вижда,че лицето му е много красиво,с хубави очи,скули,устни,брадичка и не на последно място уши.Не бе му отивало да бъде с тънки вежди,а косата му е просто уау...на човек му се иска дарзарови пръсти в нея.

43

Надето

преди 5 години

Много красиво лице има и не знам защо се гримира,тъй като просто няма нужда.Относно представянето му във Вип Брадър...той се показа като най-достоен за разлика от големите "мъже" в къщата и изгонването му беше със фалшив вот.Продуцентите прозряха,че той е заплаха за Галкин *** и решиха да го злепоставят и отстранят.

42

поне 3 педи коса

преди 5 години

Какъв повелител на красотата с тези грозни Монголоидни Тюрксо Алтайски вежди и нескопосан мустак.Макар да ми се иска да му разтрия хубавите транс-джуки с тия мустаци и 4 пръста вежди някак сими пречат да го идентифицирам за сексуалнно привлекателен субект.Отблъсква.Явно и той има проблем с идентификацията си.Обръсни са бе момче оправи си веждите,аман от нескопосни козметици.

41

Анонимен

преди 5 години

И какво от това какъв е какво да му правили. То и Б. Б. НЯМА диплома ама е цар на България. Момчето е хубаво. И в края на краищата БЪДИ КАКЪВТО СИ. Колко *** де ра си има между всички плюещи тука. Аман от злобари.

40

Анонимен

преди 5 години

Глупав, арогантен, беЗвкусен.... Това е ВИП?!Боже... това е един обикновен, грозен, нереализиран п.едЕр..аст....

39

а не

преди 5 години

А стига сте ни натрапвали това педи, един празен бидон...

38

Анонимен

преди 5 години

Вярно е само това че идол му е Ивгени Ватмана и е под негово крило.

37

Анонимен

преди 5 години

Какво е това гейче цъфнало тук на снимката?

36

rushi.gonamushi

преди 5 години

Премествам си го влевият крачол бърже

35

Анонимен

преди 5 години

Повелителят на веждАта :D

34

Анонимен

преди 5 години

Липсата на модел на мъжко поведение при отглеждането и възпитанието на децата, особенно с оглед ултрафеминизацията на учителската професия води до Това. И не са виновни разни *** организацийки или нищо не значещата истамбулска конвенция.

33

Анонимен

преди 5 години

Нещо май сте се объркали. От Хасково е Папи Ханс, а недоразумението Кулагин е от Димитровград.

32

Анонимен

преди 5 години

Вип БРАДЪР ??????????????? Сериозно ли този е бил в вип биг брадър ??? Този нито го знам, нито съм го чувал . Добре че не гледам такива бози ,да изглаждам мозъчните си клетки . Гледах първият брадър и това ми беше. Вип казвате бил хм, досещам се колко е бил близо до някой важен човек(вип) и как - на колене с отворена уста пред разкопчан цип в някое правителствено мерцедесче . Журналистите пак ни рекламират про.ста/ците от големото добро утро . А далаверите с фондове вървят и хора се убиват

31

Анонимен

преди 5 години

Много точно ги закова всички тези измислени випаджии - Браво !никва певица не е ваня , мира е точно като всички чалгарки-проста и напомпана, па то божана ,па некви напомпани селяни ,абе не го знам къв е, Ама ме изкефи !