202

бг

преди 5 години

от *** и *** народ - толкова дами и господа !

201

бг смешки

преди 5 години

докато мисленето -- е дай си взема 1 колла на лизинг и да се правя на велик по улиците на държавата нема как да се орпави държавата ...

200

тонката

преди 5 години

Другариии! Борисов ще живее още има, няма 10 години. После ще го наследи внука му, а след него правнука му. Дерзайте другари!

199

SS

преди 5 години

Протестирайте си колкото искате из мрежата - 30 човека с 300 полицай около тях ... срамота за столица ,в която има над милион жители - но явно има харесва да им е гадно ... мазохисти ,ама реват по цял ден из фейса ... форумни мишки и коментатори ... където и да се правят протести ,било Румъния или Гърция се събират по 100 000 души - тука се събират само на концерт на Азис ...

198

Анонимен

преди 5 години

Абе, хора. Пари има и винаги е имало. Въпросаът е в тяхното харчене. На Баце охраната му струва 60-70 милиона годишно, на Доган също, сложете и тези за които не знаем. Сигурно потъват едни безотчетни 500 милиона. Некачествени ремонти - милиарди потъват там. Закупуване на самолети и вертолети, след като НАТО УЖ ни пази - милиарди потъват. Милиарди за заплати на никому ненужни агенции, комисии и какви ли не държавни структури. Всичко е въпрос на разпределение на парите - тях си ги има.

197

отявлен член

преди 5 години

ГЕРБ над всичко! Бойко ЗАВИНАГИ! УРА, УРА,УРААА!

196

Анонимен

преди 5 години

Единственото обяснение е нашето уникално овчедушие:(

195

телефонен ...

преди 5 години

Червените бабички реститутки ограбиха България. Да ги ограбим и ние!!

194

Анонимен

преди 5 години

Единственото обяснение е антинародната политика на управлението на България. Дори и близачеството за налагане на санкциите срещу Иран е негово решение. Като ти е гол тумбака, няма да качваш чефте пищови на него. който успее да се спаси от тук - да бяга през глава. И по-лошо иде. Обраха населението до шушка, че и изгониха за 10 години всичко работоспособно, умно и кадърно. Сега дори човешки капитал нямаме вече. А това беше единственото нещо, на което държавата можеше да разчита преди това.

193

Анонимен

преди 5 години

В държавата на Бойко всяка бабичка е милионерка. Вярно е!

192

Анонимен

преди 5 години

Сорос и родата му са виновни.

191

Анонимен

преди 5 години

Стремглаво обеднява само БСП и за това е това кряскане навсякъде.Партийната каса пресъхва и ако не вземе властта скоро време БСП-то ще загуби и следващите избори, а това значи, че ще отиде на бунището при Гошо Тарабата

190

Анонимен

преди 5 години

До месароНай-беден у България е Бойко Борисов само с 15000 лв.Ами да, дори бабичките имат повече пари.Всеки ден виждаме как дават десетки хиляди на телефонни измамници, а БСП-то ни убеждава, че обедняваме.

189

BG smeshki

преди 5 години

хората са казали - *** народ - слаба държава ! а българеският е мн *** !

188

Чиновник

преди 5 години

Народа като видя преди две седмици плочките по ул. "Гараф Игнатиев" веднага отиде да кряка пред Столична община. Обаче за пари никой не протестира. Това идва да покаже, че народа няма проблеми с парите. Големия проблем, който сега е най-важен за народа е какви са плочките по улиците.

187

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 190А като сте недоволни от статуквото защо сте във форума, а не пред парламента ?Защото няма статукво.За статукво започна да говори БСп на втората година от управлението на Борисов при положение, че предишните 60 години те се разпореждаха и закопаваха страната.

186

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 193Без колата, част от корекомските екстри и пътуванията по света. За сметка на това, ядяхме доста по-читави и вкусни храни.

185

дедо Спас

преди 5 години

Деца гледайте Бойко да не побеснее щото тогава ще видите що е апане и късане а па държавата у хаос

184

Анонимен

преди 5 години

До месароЕ какво?Сергей Станишев няма и толкова.Добре, че е Моника

183

Цветанка Цветанкова

преди 5 години

Аз искрено обичам господин Борисов и искам да имам от него тризнаци - две моченца и едно момичевце от сдружението Млади бебета ГЕРБ.