222

привет от Германия

преди 5 години

Стига сте ревали ! С помощта на западните държави имахте шанс да произвеждате шистов газ ,но рубладжиите вдигнаха врява до небето за да не се навреди на руския бизнес ! Търсете сметка от рубладжиите !

221

анонимен

преди 5 години

Правилно 229! Тези от центъра няма да крадат! Целеустлремени и насочени ще ни изведат към светлото бъдеще! Само дето не знаем къде да ги намерим! И както е казал бай *** още преди 2 века за политиците: "Всички са маскари" И нищо не се е променило!

220

Ток го ударил

преди 5 години

И по- бедни ще ставаме, и още няколко пъти ще ги увеличат. Хайде спомнете си големите протести за ценатана тока преди години, когато се затваряше Цариградско. И кво стана? По ниски ли са ви сметките, ми не. Свали се едно правотелство за да си го избетем отново.... хахаха

219

Cc

преди 5 години

Кажете за Русия ве, как няма кво да ядат

218

Ааа

преди 5 години

Вожд е казал, че сме забогатели. И всичко е точно!

217

привет от Германия

преди 5 години

Абе то навсякъде има поскъпване на нефта и другите продукти ,но паралелно с това се увеличава и цената на труда ! Само до преди няколко месеца в Германия минималното заплащане на час беше между 10 и 11 евро , а сега е 14 или 15 евро на час !Само в България и в Русия заплащането тъпчи на едно място ,а понякога слиза и на долу , но в никакъв случай не се увеличава ! За това не е виновно световното поскъпване на цените ,а са виновни работодателите ви и най-вече вие понеже ги търпите ! Елате тук !

216

анонимен

преди 5 години

До 223 бгПише се бай *** с "ь" и "о", след съгласна, а не бай Ганио! Това се учи в първо отделение!

215

Анонимен

преди 5 години

Те ако не бяха руските туристи с техните обезценяващи се рубли много от българите съвсем щяха да си умрат от глад.

214

Анонимен

преди 5 години

А бе, лефчето като е фиксирано на еврото стабилно по курс две лефчета за евро, защо българите са бедни като африканци и първи по смъртност в света?

213

анонимен

преди 5 години

Как да спре краденето?! Вече 28 години управляващите от дясно и от ляво крадат! Необразованите мутри и безделници станаха работодатели и не искат да плащат нормални заплати, и цялата печалба остава в тях! Търсят Арабаджиеви за да ги арестуват, Баневи арестувани в Париж, ето такива са нашите работодатели, парите си ги държат в кутии за обувки, но за работниците няма! Но, това не е без участието на управляващите - отляво и от дясно!

212

Анонимен

преди 5 години

Важното е да ги менкаме, сега при демокрацията сме свободни да ги менкаме едните с другите и да бегаме на запад, свободата е най-висшето благо за човек, демокрацията ни дава най-висшето благо.

211

Анонимен

преди 5 години

И като скачате на Ларгото какво? Ще смените Бойко Тиквата с кого? Най-много да изкарате по някоя рубла, ама бързо я обменяйте че курса не е много стабилен.

210

Предложение

преди 5 години

Решението е просто - предлагам да ни дойде едно яко целенасочено управление, една яка икономика и да ни дойде една яка визия за държавата а краденето да спре. Същевременно народа да се изчисти и да се докара от един нов смел и сърцат народ и тогава ще се оправим.

209

бг

преди 5 години

страхлив , завистлив , *** , алчен , нагъл , продажен ... нищо не става от бай Ганио !обирам си и аз крушите в чужбина ....тва тука вече просто не се търпи !

208

Анонимен

преди 5 години

Е как ще сте бедни ? Нали имате поне по една панелка, която струва по 1000 евро квадрата ?

207

Анонимен

преди 5 години

Слабо и хаотично управление, никаква икономика, никаква визия за развитието на държавата, много крадене. Много страхлив и малодушен народ.

206

Анонимен

преди 5 години

То, че обедняваме при демокрацията и пазарната икономика, обедняваме, но защо обедняхме няколко пъти в сравнение с 1988-1989 години?

205

Анонимен

преди 5 години

Единственото обяснение е фрагментаризацията на идентичностната левица!

204

Депутат

преди 5 години

Заповядайте на протест да скачате пред народното събрание, ще ви изслушаме и ще си водим записки, сега сме демокрация и всеки може да протестира, ще осигурим ред и охрана. Имам познати добри оратори, мога да ви предоставя оратори ако имате нужда докато скачате.

203

V

преди 5 години

И ся кво ? За цялостно творчество ще искат оставка ? Ми тез некадърници от герб ко ще бачкат после ? Да им плащаме социали ?:)))