6

Анонимен

преди 5 години

А дали не е причината в Слънцето? Или пък може би в центъра на Земята се случват ядрени процеси които учените си нямат и идея какво точно става. Ледникови периоди е имало и преди въглеродния двуокис от изкопаемите горива. Има много градове под сегашното ниво на океана. Това как ще го обяснят ? За едно няма две мнения земята се променя буквално в момента.

5

Анонимен

преди 5 години

За малко да им повярвам ама добре, че са компетентните ни коментатори... за малко да се обърка пфу

4

Анонимен

преди 5 години

Явно доста иск!ат да захлебят покрай Ал Гор та раздуват обикновенни природни явления

3

Анонимен

преди 5 години

Схванах вече проблема ми с пикаенето срещу вятъра ще излезне защото или ще има суша и няма да има какво да пикая или ще има ураган и тогава всички ще са опикани като мен като пикая срещу него и не казвайте че трябвало с гръб нали се сещате ако урагана запрати някой клон и ми идва в гръб какво ще стане прочистване на дебелото черво това е по- зле и от изтърван съпун в турска баня, при гениална статия гениален коментар.

2

боко

преди 5 години

Да му мислят земеделците .Аз съм земевладелец на магнолии и пожарникар ,знам как се държи маркуч ши ги спася :)

1

Burzum

преди 5 години

Скачени съдове...Седем милиарда скакалеца и всичките искат най новия айфон(всяка година а скоро и на тримесечие)....съвременната икономика базираща се на идиотско потребление и бързи печалби ще ни затрие като вид....извинявайте но през лошия соц хората използваха един телевизор 20години един телефон и една кола също и днес се гледа на това с насмешка но ако се замислиш и ако има с какво дали сега не сме по смешни роби на вещите?