47

Анонимен

преди 5 години

Псевдо журналисти взели да си правят гаргара със Симеонов и Борисов! Защо? Защото Симеонов казал истината право в очите. Няма ли къде да се упражнявате?

46

qw

преди 5 години

До До 39ЕС вярва на ГЕРБ и Б.Б.?Луд ли сте?Дори да не живееш в България, след 15тата минута от летището виждаш грабежа на еврофондове. На всеки метър има табели за обекти с европейско финансиране и моментално виждаш изпълнението - милиони за нещо което е сглобено с няколко десетки хиляди.Никой не им вярва, търпят ги. До момента в който няма да им изнасят. И тогава Б.Б. и компания ще го последва съдбата на някои италиански мафиоти.

45

ай сиктир

преди 5 години

Егати държавата, ако наистина всичко се крепи заради WC-то, ама то пък и една държава мани, мани .

44

Анонимен

преди 5 години

Ми да.Крепи се на дедовия трон на царя.Тоя пуст трон 800 дни оправя будалите дето гласуваха за него и още ги болят задниците.

43

Анонимен

преди 5 години

Само че забележете бомби ме такива за каквито си мислите а гърмящите получили също Обама Клинтън и жена му и разни други ултта богати англоговорящи папуняци.Но забележете нито една не гръмнала по една със силикон да бяха пратили по можеше да гръмне и имало и бял прах нещо ме кара да мисля че е кокайн за тия пълни друсалници ама нищо.Тия имам чувството че подобно на патрондашкова сами са си ги правили че да напомнят че ги има ило има мега некадърен бобмбаджия дето нито една от 17 бомби не бачка

42

Анонимен

преди 5 години

Леле майко а аз мислих че само аз не мога да спя от плъхоподобния пом.ияр на съседа и другия комшия дето прави купон и ако това което в момента гледам през прозореца е каквото си мисля май е викнал и стриптийзьорки.Познах вече ми се оправи настроението и съм напълно буден.Държавата не се крепи на Далавери Симеонов ми да тя се кррпи на този който го сложи райхсфюрера Тръмп дето иска да бомбардира половината свят с атомни ракети и финансовия му министър Со.рос който днес получиш бомба по пощата.

41

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че държавата не се крепи на него и немуподобни. Те само смучат от нея, като ***.

40

Браво ГЕРБ!

преди 5 години

Честито на ГЕРБ за спечеления вот на доверие!!!Успех и напред!

39

Анонимен

преди 5 години

мега телевизиите, мега звездите, мега разбирачите, мега яката работа. направо се изстрелваме към измерението х с тези будители.

38

Анонимен

преди 5 години

тоя клип е като вечеринка с чалга звезди. отврат, драйфам. интериорът е мега кичозен. някакви всезнайковци, изглеждащи безкрайно отрудени, въпреки че реално се занимават само с това да лапат паци, се опитват да впечатлят изпростялата селска маса. дълбоки, дълбоки проникновения се леят, но това става ясно само от драматичния тон на чалгарските *** в ефир. "разбира се, че ще има скандали". всичко за мат'ряла. мръсни, долни, неспособни, интелектуално скопени фльорци.

37

До 39

преди 5 години

"Спирането на еврофондовете за правителството на БСП си беше изцяло намеса във вътрешните работи на държавата и в изборите. Директна намеса. Трябва да наложим санкции на ЕС!" Ама вие наистина ли още ли не сте разбрали защо им спират еврофондовете на БКП/БСП?Ами зашото ги знаят, че са крадци и лъжци. На такива партии пари не се дават. ЕС вярва на ГЕРБ и ген.Бойко Борисов, защото те са си извоювали авторитет, не крадат и не лъжат. Пари се дават само на този, на когото имаш доверие.

36

До 36

преди 5 години

"Ама пък харчат като за световно.. Безспир !!" Ами да, все за доброто на някой. Обичат го! 400 млн.лв. (със 150 млн. повече) за децата с увреждания - 930 лв./дете/месец. С 18% се увеличават стандартите за центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания.От своя страна стандартите за центровете за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с увреждания са завишени с 14%.Домовете за пълнолетни лица с увреждания с 13%.Защитените жилища за лица с увреждания с 12%

35

Анонимен

преди 5 години

Спирането на еврофондовете за правителството на БСП си беше изцяло намеса във вътрешните работи на държавата и в изборите. Директна намеса. Трябва да наложим санкции на ЕС!

34

Анонимен

преди 5 години

Това беше много сериозна, невиждана досега кампания по очернянето на някого. Нямам идея чия инициатива беше и кой даде толкова рушвети на медиите. Не че подкрепям Симеонов. Никога не бих гласувал за него, но всичко беше доста прозрачно. И прозаично.

33

Doko

преди 5 години

Ако това правителство се крепи на тоя *** Бойко да дава оставка веднага- за негово добро е.

32

nikzlatev

преди 5 години

До АнонименАма пък харчат като за световно.. Безспир !!

31

Анонимен

преди 5 години

Какъв журналист е Валерия Велева - слугинята на Тошо Тошев агента на ДС

30

БСП

преди 5 години

Бойко изтегли си бюджета и хвърли оставка? Нека изпукат банките! Нека спрат еврофондовете! Нека няма допълпълнителни 150 милиона за майките, нито закон за деца с увреждания. Нека няма заплата от 560 лева, нито здравна рефрома! Нека не се строи метро и магистрали! ОСтави ни да си строим мавзолей Бойко! Ще дадем парите за майките за мавзолей! И ще извикаме имигранти от Сирия, за да направят деца на майките.

29

Тъжното е

преди 5 години

че майките са маши, които ще бъдат употребени от кака Корни и Мая.в кракосрочният вариант - Бойко пада, Корнелия идва на власт след 3 месеца. Бюджета се връща старият, защото няма правителство, законът за уврежданията не се случва и до ноември другата година никакъв шанс за майките. А тогава я камилата - я камиларят. Държавата спира да функционира и БСП дава смешни пари.Втори вариант - Бойко остава до местните избори, Мая Манолова хвърля оставка, кандидатира се за кмет на София и майките яизб

28

Анонимен

преди 5 години

Забележително непознаване на термини и в същото време използване на комунистически шаблони.Народа обхваща всички хора родени в България- българи,български турци, български роми, български еври...не подбира и по религия - христия, мюсюлмани, помаци, нито дали са шопи или тракийци.Съсловието или класата дели хората по икономически принцип.Съсловието е революционно-марксическо понятие, а класата - сталинско-комунистическо