6

Анонимен

преди 5 години

Структурирането на театралния процес е висш пилотаж и се чудя, защо самолетите все се разбиват в пустотата...на екзистенциалните парадигми ?!

5

Анонимен

преди 5 години

София била ***...абе аланкоолу Тулуза привечер на какво прилича? На какво мирише по ъглите в по- малките улички, а? Верно, че цяла нощ чистят и мият, ама по тротоара в края на деня е меко казано мръсотия. Колко им е бюджета за миене и колко е нашия? Българите били недорасли... същият Пламен Деянофф с простотиите му за бронзовата къща- не дай боже сляпо да прогледа

4

Анонимен

преди 5 години

Тишина в залата. Защо ли? Защото продуктите от "образователната" българска система са заети да веят ЗНАМЕНАТА НА ПРОСТАЩИНАТА си в раздел "Политика". Всичките сте Политикани и вВиночерпци на Убийците на Българската Култура. Това е ГРОЗНАТА ИСТИНА. БГ не го четат вече България, а Бай ***. Посмешища.

3

до 2

преди 5 години

Посочи ми коментар от типичен продукт на "Море Сокол пие вода на Вардаро", моля. Или на "Аз съм волна Пеперуда". Или на " Ставай Старана Огромная". Или на " Солжър оф Фортън"...И да не изреждам, че много са влиянията върху обрулената ни българска "Хултура".

2

Анонимен

преди 5 години

Типичен продукт на образователната ни система от преди тридесетина години където е отговарял на литературни въпроси защо баба Илийца или защо Моканина това или онова. И затова такъв стремеж към и спъване в глупави детайли, които не казват нищо или почти нищо на нормален човек, но авторът мисли, че ти трябва да отгатнеш тайната му мисъл. И изобщо не си и представя, че всичко това си го мисли по погрешка за важно и нещата, които прави не означават просто нищо.

1

Анонимен

преди 5 години

Чудесна новина за културните дейци и любителите на Театър от Висш Пилотаж. Ще ми бъде интересно ако има инициатива за поместване на нетрадиционен театър, като например постановки на "Пургаторио" по Ариел Дофман на Българска Сцена или други творби в тази категория за сегашни и бъдещи ЦЕНИТЕЛИ на това ИЗКУСТВО. От "Радка Пиратка" и други маанета видяхме РЕЗУЛТАТЪТ.