10

Кети Литчева

преди 5 години

Хората се женят кое вие странно?И моята приятелка преди осем месеца направи, това. Пак след поредно разочерование от предишна връзка с друг мъж. Нещата излязоха извън контрол от изневери. Вдигна му слушалката и му каза в прав текст: "неми се обаждай повече." След два месеца тя вече си стъпила на краката след агонията с него. Запозна се с друг мъж и развитието на връзката им отиде в посока сключване на граждански брак. Не разбирам, кое вие чудно и кое вие чуждо.

9

Чичото на Григор

преди 5 години

Не обръщайте внимание на момчето! Тейко му го изнасили на 6 годишна възраст и оттогава не е много добре с главата. Сутрин излиза, обикаля градинките и закусва с кучешки фeкaлии.Даваме му хапчета, но няма особена полза.

8

Анонимен

преди 5 години

Слава на Бога че поне ми е жива и здрава. И се чувства прекрасно след брака сиМадин ти да не би да си топил пaтoкa?

7

Григор Мадин

преди 5 години

Обичам моята позната. Преди не виждах онзи блясък в очите и. Не се усмихваше, угрижена сърдита. Сега грее от щастие! Тя е с нейната половинка. Което ме навежда на мисълта че той много зле се държал с нея за да обезличи усмивката от лицето и. Да и е тежко трудно. И да и кърви сърцето. За да я унищожи като жена! Играл си е с нейните чувства. Прецакал и е сърцето. Слава на Бога че поне ми е жива и здрава. И се чувства прекрасно след брака си.

6

Анонимен

преди 5 години

Има хора в целия си съзнателен живот не изпитват подобни чувства! Възможно е след първия път..., втория никога да не ти се случи повече. Защото ще си наказан така, че докато не познаеш самотата няма да разбереш какво е любовта. За да се научиш да я си я пазиш когато я има и да бъдеш напълно отдаден на нея. Дотогава в студ ще дерзаеш и ще се чудиш как да си я върнеш. Когато е твърде късно ще си изпратиш за дяволъка. Той има много висока цена.

5

До Григор Мадин

преди 5 години

Стига разсъждавал! От тази тема на всеки ще се СПУКА МОЗЪКА.

4

Анонимен

преди 5 години

От както свят светува се знае един мъж, когато обича със сърцето си истински не изневерява!Ходи и докажи на жената, че не е така!Губиш доверие! Без доверие няма отношения хората по между си става в един момент напълно непознати. Докато се усетиш минало година две а за това време много неща се случват. Жената се омъжва нормално е да имат деца и живота си тече. А при теб мъка и очакване в доброто старо време. Когато си се докарал до там ще си изпратиш докато се поучиш. Не гони любовта!

3

Григор Мадин

преди 5 години

Не разбирам! Обичаш една жена, но умишлено се караш с нея. Отиваш най-безцеремонно с духа и очакваш "шампанско и сълзи". Жената страда повече отколкото един птичи мъжки мозък може да побере. И понеже жената е умна по природа избира най-доброто за себе си. Да е спокойна в прегръдките на нормален мъж. Не да ламти за и още.,и още жени. Когато онзи мъж е със съзнание на девствена и не докоснат мома. Жената се влюбва в мига и приема неговото предложение за брак. А не презадоволен *** мъж.

2

Григор Мадин

преди 5 години

Мойта позната така се омъжи. Скоро. Един и лази по нервите лази, лази. Изневери и даде му втори шанс той пак и изневери тя много тежко го преживя втория път. Видя че нищо не става от него само инат и магарешки бодли. Запозна се с друг мъж малко след него той и предложи брак и се омъжи. Сега си живее живота и предишния не и е в живота. Когато някой мъж реши че ще направи щастлива една жена го прави. Но когато в 99 от случаите са само претенции,ядове изневери и болка безсмислено е.

1

бърдак бг

преди 5 години

от месец на месец спонтанни сватби,задминахте арабите,индийците,китайците,американците,българи бсп харем,не сте добре