23

РОМ-СИГАНИН

преди 5 години

Работайте бе хора,работете, работете и си купувайте нормални дрехи от нормални магазини и обувки също ,що сте тъй мързеливи и купувате носени дрехи. уЖАС!

22

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989 в ЦУМ имаше всичко и не само в ЦУМ и хората купуваха нови дрехи. Сега дрехи втора употреба, коли трета употреба, живот десета употреба, но така е при демокрацията и пазарната икономика в България.

21

ром=сиганин

преди 5 години

Като чета ,то виждам тук не 50 % от българите ...........,а 80 % купуват или са купували дрехи на други хора,я умрели ,я болни ,я заразени....как купуват носени дрезхи ,дори и маркови да са . Хубава работа ,ама б...... .

20

Анонимен

преди 5 години

има хора, които се гнусят от дезинфектирани и химически изпрани втора ръка якета, но в СПА-то носят хавлиите на голо, в които 100 човека преди тях са се потилипредразсъдъци и комплекси

19

Анонимен

преди 5 години

Не виждам нищо лошо, ако обикаляте вътре и търсите ще си намерите и нови дрехи, и то на супер цени.

18

Анонимен

преди 5 години

Качествените нови дрехи в БГ са скъпи и трудно се намират, най-често са на трицифрени цени. Преобладават лоши и твърди материи, лоша кройка, ориенталски кич. Във втората употреба човек ако знае какво да търси може да намери доста по-качествени неща, които ще са здрави и няма да са демоде дори след 5-10 години.

17

Анонимен

преди 5 години

аз пазарувам вече само така онлайн. В МОЛ не съм влизал от ... години.има много добри попадение на пъти по-ниски цени от магазините, даже някои неща просто ги няма в бгосвен дрехи има и обувкиголяма част от нещата са чисто нови, с етикетитепроблемът е че цените може да са ниски, но покупката им се превръща в болест и често пъти взимаш неща, които после не ти трябват, просто защото са били изгодни.

16

ВИДИНСКА НАДЕЖДА

преди 5 години

БСП ПОБЕДА НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!КЪСАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ С ДЖЕНДЪРСКА ЕВРОПА, НАМАЛЯНЕ НА ДАНЪЦИТЕ, УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ТРОЙНО, ПЕНСИИТЕ ЧЕТВОРНО, НУЛЕВА ПРЕСТЪПНОСТ, ПОВИШАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА, НАСЪРЧАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ ДА РАЖДАТ ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРЧЕТА! НИНОВА ГАРАНТИРА, РАДЕВ БЕТОНИРА!БСП ПАБЕДА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ!БСП И МАТОШКА РОССИИ НОМЕР ЕДНО! НЕ МЕ АГИТИРАЙТЕ, АЗ НАПРАВИХ СВОЯ ПРАВИЛЕН ИЗБОР, НАЙ - ДОБРОТО, ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА!БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ВЕЛИКА

15

Анонимен

преди 5 години

В магазин за втора употреба съм намирал скиорски панталон за 20лв, който иначе струва 400. Чуждестранните туристи в Боровец вече взимат под наем, не купуват, че и на тях им е скъпо.

14

Шопо

преди 5 години

Я дрехи от умрели не носим !!! Че си кърпа мойте парцали ама от умрели нема да носим...

13

хахаха

преди 5 години

Живот втора употреба - дрехи втора ръка, коли - втора ръка, храна - второ качество, панелки - второ поколение, магистрали - втора употреба...гарантирано от ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 5 години

То пък това дето си го изброил от Радев зависи или пък той го е причинил. Това ни го прави световното задкулисия.

11

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ, ДО МЕСЕЦ ДВА ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ НАЛОГ ЩЕ БЪДЕ ПОВИШЕН ИЛИ ЩЕ СЕ ПРЪКНЕ! ГО, ДАНЪК КОЛИ И СГРАДИ, ПОСКЪПВАНЕ НА СТОКИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ, ДОМАТИ ПО 6 ЛВ/КГ, ВСИЧКО Е ТОЧНО!ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 5 години

Пак е по-добре от комунистическият ЦУМ, където не можеше да си купиш нищо.От магазините за втора употреба не трябва да се купуват обувки, долно бельо, чорапи и т. н.

9

Анонимен

преди 5 години

Искахте Раев за президент, искахте Промяна, тя е факт, халал да ви е!Наиграхте ли се?Криза, мизерия, нищета, роми убиват журналистки, злоупотреба с еврофондове, кражби в особено големи размери, убийства, побоища, самоубийства, изнасилвания, нападения, самозапалвания, инфлация, унизително ниски доходи, опростачване на нацията, пълна деградация, духовен разпад, морален упадък, автобуси се преобръщат край дерета около Своге, пенсионери гинат като кучета, шофьорите биват оневинявани! ОСТАВКА РАДЕВ

8

Анонимен

преди 5 години

В тези магазини има и чисто нови дрехи. Схемата е такава, от Запад пращат дрехи към бедна България като дарение и сред тях има и нови. А тук мафията ги разпределя към магазините за втора употреба. Магазините им дават някакви пари и така всички на кяр.

7

Анонимен

преди 5 години

Преди индустриалната револуция вещите са се ползвали от няколко поколения защото изработката им е била скъпа. Не е съществувало понятие втора употреба.Сега всичко е за еднократна употреба. Ние изяждаме ресурсите на планетата като напаст от скакалци.

6

Анонимен

преди 5 години

Животът е беден!

5

лошо

преди 5 години

Това не е живот а живуркане,тъжна картинка....

4

МЕТЕОР

преди 5 години

половината юългари гне искат да работя за по-малко от 800 лв ,но са готови да носчт дрехите на други ! Какво е това животно -не знам, но със сигурност е балканска ни работа.