79

Ели

преди 5 години

Рождество, Пейо Пантелеев автор на текст:"Запалих свещ от друга свещ,ръка целунах на старица,и нещо скъса се във мен,като в ранена птица...Глас забравен - нощен глас -дочух камбаната да плаче,с душа горчива като мен -с душата на сираче!"О, времена, о, нрави!

78

Анонимен

преди 5 години

оффф, тоя колко е ***. А и жалко за жените, които се възхищават и харесват такъв тип селяни , а те за жалост хич не са малко.

77

Анонимен

преди 5 години

В Англия известните личности.(например певци ), които държат на репутацията и достойнството си , никога не биха участвали в две реалита: Celebrity Vip Brother и..... познайте -в Eurovision song contest. Да, защото Евровизия си е.също вид евтино реалити, където изтипосват участника за обсъждане пред погледите на хората, предизвикват го и съсипват добрия му имидж . И двата формата са за хора с лош вкус и воайорски наклонности. Само такива с посредствени възможности и закъсали за пари се съгласяват да участват.

76

Митко

преди 5 години

Според мене автора е жена, която е била прелъстена и изостовена от господина (Ричи). Периодично попадам на статии които имат за цел да ни покажат колко е безинтересен (което най-вероятно е така) и колко е елементарен.Някак си след всичко пречетено остава привкус на лично отношение.

75

До 86

преди 5 години

Еми остана само да ти пожелая,един ден синът ти се върне в къщи полюшвайки бедра и ***,с изрисувани гайтанлии вежди,с прашки впити в ***,водейки ти ЗЕТ!Тогава си прочети пак поста тук и поздрави младото семейство.Дет се вика,внимавай кво си пожелаваш!!!

74

Анонимно

преди 5 години

Аз пък добре че напуснах заради такива *** като Ванко , алкохолички те и наркоманките Божана и Лора , лицемерите Пепа транс и компания , а Заради Кулагин бих се върнала !!!! Много тъпо написана статия , даже не я дочетох , махленски скалъпена , все едно входните клюкарки са писали

73

Герги

преди 5 години

Чета коментарите и си мисля,добре че някой ме побутна и избягах навреме от тази болна държава!Място,където такива определено болни и обременени мозъци като никому неизвестният "гримьор" Кулагин и нацепената маданска "куха лейка" могат да бъдат някакъв критерий за когото и да било!Фактът,че такива *** намират някаква подръжка в обществото и наистина ТЪЖЕН и красноречив.Фактът,че това комплексирано същество Кулагин(със сладките жълти прашки е намерило фенове показва само едно-КОРАБЪТ ПОТЪВА

72

Анонимен

преди 5 години

По физиономията на Ричард чета някакви малки наклоности към аутизъм но разбира се в нашата територия "специалистите" на дали са го уловили! Човекът чете но колко смила е трудно да се отговори. Все пак показа задръжки до някъде с което показа че не е в конфликт със себе си и накърненото си его.

71

Анонимен

преди 5 години

В това шоу с едно най-много две изключения всички са ооотрепки отпадъци

70

Анонимен

преди 5 години

Кулагин като цяло свърши много добра работа като вдигна маските на всички! Болен е горкия (Хистрион според мен) но същото се забеляза и в останалите участници. Ваня Костова горката си беше проста и проста си остана като само се вайкаше да не я застине течение та да настине и оше куп бабини щуротии. На никой обаче не му стигна птичия акъл да постави на място Кулагин като го иронизира и вземе на тънък подбив. Той им разкри "раните" а загубеняците решиха да обърнат още по голямо его на първични.

69

Къв мачо е тоя паляч

преди 5 години

Къв мачо е тоя *** бре

68

tangra

преди 5 години

Има фермата, малко рейтинг да напомпат и те.

67

Недоволен

преди 5 години

Как не ги е срам Тея 123000 души,да гласуват вместо да дарят този 1,20 за хора в нужда

66

Анонимен

преди 5 години

Кулагин им превъртя лихвоточките на всички пенсионери и гейове в къщата, начело с Ванюша мизерията и Петко, отварячката на сервитьорки

65

Ало Петко

преди 5 години

За такива треторазрядни мутри като Петко има рингове и тепих! Спортните MMA клубове хиляди пъти призоваваха барбиячите да заповядат и да се пробват там с техните бойци!

64

Анонимен

преди 5 години

Снощи Нова много се изложиха , как можаха да допуснат такава гавра със зрителя и манипулиране! Ама видите ли 85 % били против Кулагин, малеееее голям срам за Бай брадъра!

63

Анонимен

преди 5 години

И сега?? Без Кулагин какво ще правят? Сега ще гледаме една селска идилия, как всички се гушкат приятелски, излежават се по диваните и обсъждат Кулагин! Ей сега вече ще гледаме скучно шоу и усилията на продуцентите да го съживят!

62

този е

преди 5 години

събирателен образ на глупостта, а някакво журЕ което го избра за Мистър София пък е събирателен образ на журЕтата който избират МИС'ирки и Мистър'овци.

61

Димитър

преди 5 години

Ричард е типичен ***, мръсен, Мадански ***

60

didi

преди 5 години

Предлагам оставете ги две три седмици на спокойствие и пак върнете Кулагин,ще бъде голям шок за тях :DD