126

Анонимен

преди 5 години

Този не заслужава такова внимание, каквото му обръщате. Затова ще замълча и подмина. Еднодневка.

125

Анонимен

преди 5 години

Изкефи ме как инфатилното недоразумение от помакистан напълни гъ.за с човечета на роза и мара.ахахаха

124

Анонимен

преди 5 години

До с очиАйде стига с тая Ваня - гласа й е даденост, но характера и е по-зле от този на селска интригантка. Какво ми я превъзнасяте толкова. Сега разбирам *** и й съчувствам - това кръгло създание е един голям ужас. Подмолни и зли дребни човечета като нея са ми добре познати.

123

Нормална

преди 5 години

"Дай на простака власт и му гледай сеира". За съжаление аудиторията не се различава простака , а участва в сеира. Уточнение - простакът е Кулагин.

122

Анонимен

преди 5 години

До 54А ти откъдето си излязъл .

121

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ти на грешка .

120

the Ghost

преди 5 години

Левски и Ботев ако можеха да видят за каква "чистя и свята република" са умрели, ще се завъртят в гроба !

119

Ая

преди 5 години

До победителМного точно .

118

Анонимен

преди 5 години

Не трябваше да го гонят а да вкарат в къщата Пацо и тоя щеше да избяга през комина като дим.

117

Истина ли е

преди 5 години

Тая Мира на 60 години ли е ужас огледало има ли тази жена ???1025

116

65

преди 5 години

А Мира Добрева просто е смешна Повече няма да я гледам никога.А Караджова как муччи

115

Чиновник

преди 5 години

Кулагин, Папи Ханс, Азис, турски сериали, чалга... любими модели за подражание на простолюдието. После не се чудете защо живеете като скотове и нормалните хора не ви взимат насериозно.

114

65

преди 5 години

Ваня е пълно куку за съжаление.Има странни ,фалшиви разбирания за БОГ ,за търпение,смирение.Има лош поглед.Аз мислех ,че със *** ще се ,,ръфат.Кулагин е пич ,но мисля ,че мисията му свърши.Вижте само Петко и Галкин Стефчо какви са мивки.

113

с очи

преди 5 години

Браво на Ваня. Само един търпелив човек може да стане истински лош, когато прекрачат границите, а руската "красавица" го направи многократно. Пазете се от гнева на добрите хора.

112

Вяра

преди 5 години

"Вип Брадър" е психологически тест под формата на игра.За да си победител в една такава игра , мисля че освен стратегия и тактика, трябва да спечелиш и една част от съквартирантите си.Трябва да спечелиш уважението им. Тогава може да претендираш за победител.Не видях в лицето на Кулагин този победител.

111

V

преди 5 години

Тва ли то *** ?От еврогейския кво казаха ? Ами бхк ? Май ши ни спрат парите :)

110

Анонимен

преди 5 години

Ваня е голя вода, т па злобна тетка.Нищо християнско няма в нея, никакво смирение, все едно я е яхнал дявола. Хващам се на бас, че вотът беше обърнат след обаждане отгоре - зеления чорап или ***. Във Фейсбук се триеха гласувалите против Мецана.

109

ЗА КУЛАГИН

преди 5 години

да не ти пука кулагин....всичко е нагласено .сега ще ги видиш тук няма вече играчи тук има нагаждачи...ще ядат ще си правят купони с чужди пари ще си вземат хонорарите и ще му излязат скъпо на тоя виг ша ..............тук няма вече играчи---мирка селското г..умно дойде за пари останалите куйоти също ....Браво на тебе ..Ричката що го награди с тоя шлем тоя *** глупав....а сетих се за да накажеш тарикатите..голям смях ..тая торба ваня трябва да бъде санкционирана от тоя брат вота беше друг

108

Веско

преди 5 години

Озадачиха ме гостите снощи, язък им за претенциите. Не вярвам 84% да са харесвали инфантила, просто са искали сеира да продължава. Колкото и да е грозно. Пък може и да греша. Процента удивително близо до констатацията на проф. Христов, що да не си го харесват?!

107

победител

преди 5 години

Кулагинустоя на всичкота простотия събрана под формата на ВИП в тази къща?!мизерни нахални злобни !Цяла глутница....А мира Горката и тя ли е ВИП ,а Петко -тоя си е смешка , А Ваня тя е друго нещо - Боже опази от тази християнка.....?!Лора спа и яде по табиет ония се напипаха Папи и Наско незабелязано поспаха и поядоха нека .че вънка няма.................Кулагин гигант си пич....!!!!!Да ти духат не само супата......