146

страшно

преди 5 години

Специално гледах епизода с боя защото дъщеря ми настоя да ми го покаже. Стори ми се че Кулагин имаше мисия да издразни Ваня Костова. Не мога да повярвам колко заядливи са станали хората и отмъстителни, все едно са на ръба на нервен срив. Съвсем малко им трябва, да се надяваме, че хората с които общуваме успяват да запазят приличие и добронамереност.

145

Анонимен

преди 5 години

Живея в Испания и не съм видял тук в Брадър да се допускат до участия такива недоразумения като Кулагин,Пацо или хам'авата Луна!Това шоу се предава НОН-СТОП 24 h по специален канал и зрителите виждат всичко което става в къщата,а в България избирателно се показва само за 1 h от които реклами поне 20 мин.!Защо всичко се копира от вън за да се побългари и развали?Сега гледам и Гала изплагиатствала новото си"На кафе"отвън и вече го е опорочила!Освен заплатите ви всичко друго е копирано и опорочено.

144

Фен клуб

преди 5 години

Кулагин Президент!!! Гигант!!!!

143

-+

преди 5 години

Аз очаквах, че до края на Брадъра Кулагин ще измайстори някаква по-различна прическа на Ваня Костова. Откакто я знам изглежда винаги по един и същи начин, освен едни букли много отдавна. Но той за жалост май е гримьор, а не фризьор.

142

Анонимен

преди 5 години

Абе, какви випове са тези? Разпознаваеми лицада, но випове много ви моля. Закъсали за пари. Впрочем защо да не вземат не малко лесни пари за нищо? И на мене да ми предложат и аз ще взема пари без труд.

141

UDUD

преди 5 години

До ТатянаВземи си го това в къщи само за един месец пък ще те питам после как си? Ако безочливи обиди; абсолютно безпардонно поведение; непокрито самочувствие; неопределена сексуалност, което ментално го обърква още повече, невъзпитание, арогантност, пробило на 21 години с парите на любовника си, а не с талан и т.н. вие наричате искреност, смятам, че и вие трябва да се прегледате на 4-ти километър.

140

откровено за Кулагин

преди 5 години

Да продължа. Не мога да кажа,че имам разочарование от Кулагин. Той е такъв.какъвто се представя и това чудесно се знае от продуцентите на предаването и заради това е поканен.По-голямо разочарование изпитвам от Ваня Костова. Тя е истински пример за това как авторитет се изгражда дълги години и се руши за секунди.Грозно,пошло и лицемерно поведение. Заболя го въпросния Пепи,когато Кулагин му каза, че има 2 негови песни а останалото "творчество"Какво да кажем за Наско - бившият на М.ИлиеваЖалки...

139

Анонимен

преди 5 години

По-голямо губене на време от Биг Брадър няма. По-добре да гледам тавана, отколкото да се напрягам или вълнувам от някакви битови разправии, "драми", клюкарски истории. Много клюкари явно в България. Ама те сами си губят времето в гледане на нищо! Всичко е ОК :).

138

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че Ваня също е кукуригу и че тя му набута кърпата в устата,това се видя мн.ясно.Тя е също една лъжкиня и нагаждачка.

137

Хахах

преди 5 години

Как може да ги гледате тия малоумнуци? Всичките са за слаботоковото

136

откровено за Кулагин

преди 5 години

Признавам, че гледах няколко епизода на т.нар.ВИП брадър. Не харесвам поведението на Кулагин, НО трябва да призная няколко неща: това момче, колкото и да има поведенчески проблем или проблем с начина на общуване той е природно интелигентен за разлика от всички останали.Това момче макар и с висока доза агресия каза много истини, което не се хареса на останалите- всички са вътре заради парите, не са ВИП персони.Какъв ВИП е Петко,какъв актьор е В.Плачков;ами Мира -някой знае ли предаването й;

135

Анонимен

преди 5 години

Не гледам нищо от бг телевизия.Страшно е,тук влизам за коментарите.Има нормални хора навсякъде,те не могат нищо да направят.Никой не би допуснал.....това е

134

Анонимен

преди 5 години

Doroteja

133

Анонимен

преди 5 години

До 129-Татяна...Г-жо / г-це /, освен за равновесие знаеш ли, че може да опиташ да използваш главата си и за правилно мислене ?

132

Анонимен

преди 5 години

Не защитавам Кулагин, но в името на справедливостта трябваше да изгонят и Ваня. Но може би я оставиха разчитайки на махленският и нрав да се заяде и с Ричи.

131

Анонимен

преди 5 години

Като чета тук коментари и разбирам,че правилно тази държава/ако все още е смятана за държава/се управлява от Овчар,на овче стадо това е водачът!Това"шоу"все повече заприличва на помия,след като се допускат за участия такива недоразвити в главата същества като Кулагин които да кефят и развличат чалгарската публика която смята това"ко'пеле"за интелигент!Какъв интелигент може да бъде един бояджия на износени и грозни женски "фасади" за който парите и куфарите с дрехи сочат нивото на интелекта ?

130

Анонимен

преди 5 години

Костова е *** зла лицемерка.Лика-прилика с геновева найденова.

129

информиран

преди 5 години

Вота беше категорично манипулиран, както и коментиращите бяха инструктирани как и какво да коментират. Всички които пращат смс-и, ги пращат единствено в сметките на предаването без някой да ги отчита. Предаването ще си загуби рейтинга и смятам че така е правилно, не заради Колагин, а заради безочливата манипулация и фалшификация на "зрителския" вот. Чудя се до къде ще им стигне наглостта и наистина ли си мислят че зрителите са боядисани врабчета.

128

Татяна

преди 5 години

Останаха жалки,мишки.Това е българското общество-обединява се срещу различния...защо не не така и в ежедневието...Колко е лесно да се нахъсаш срещу този,който ти говори истината в лицето...щом не ти е удобно,игнорирай човека,не проявявай агресия.Всички,които останаха са жалки...без Колагин,те дори нямаха за какво да говорят,ще си умрат от скука,търсейки нова жертва срещу,която да се насочат...абсолютно,първобитно общество.В тези формати се разочаровам от хора,за които,години наред съм имала висо

127

зрител

преди 5 години

Най-после всички ще си отдъхнат от тая напаст-Валя Кулагина и ще започне истинската игра без досадната примадона-абе,тоя-тая като как да го оприличаваме-върти г... като жена,облича се като папагал,държи се арогантно без задръжки,с големи претенции а е *** отвсякъде,прави се на мъж,но само името му е такова-айде да го наречем с модерното напоследък-джендерас--горката му майчица и баба с такъв син и внук....срам...срам