83

пси

преди 5 години

от кръвосмешението се състаряват на трийсет години и изкукуригват тотално

82

To6ko56

преди 5 години

Оставете човечецът да се оправдава. Ко ви пука !

81

Анонимен

преди 5 години

Нопрвегия е сбъркана държава. Мъжете са алкохолици, жените само гледат да забременеят и си напускат мъжете, съдят ги за издръжка и после не мислят за пари. Живеят в усамотение и без слънце и психясват още на 30 години.

80

Анонимен

преди 5 години

Гледах през уикенда Норвегия- Словения и честно казано, мача беше по-голяма мъка от А група. При това словенците бяха без сигурно 10 играчи и особено Облак и Кампъл. Въпреки това, норвежците бяха пълна скръб. Днес ще ги бием отново, нищо, че се водим аутсайдери и искам да видя с какво пак ще се оправдаят, сигурно с грубости, съдията и късмета.

79

Цецо

преди 5 години

Лагербек да не се прави на ощипана мома, симулации има във всеки мач по света, а колкото до бавенето, това си е тактически прийом! Съвсем нормално е нашите да се опитват да се противопоставят на тези добичета така, както могат, надявам се и довечера да ги бием!!! Напред, лъвчета!!! :)

78

Jon

преди 5 години

В ДНК на скандинавците има много алкохол и тоя юнак забравил да си изпие водката.

77

АзВечеСъмТе

преди 5 години

ми прави са си хората, нашите клоуни в това са майстори да губят време...Сега се прилага тактиката - бий самара, да се сеща магарето.

76

Анонимен

преди 5 години

Дойде момента за наша шпионска атака като тази на гоуемия Путин.Ще внедрил под примирие на истински футболист агент Божиавтогол и той ще си накове в собствената врата поне 19 автогола докато накрая го извадят от игра.Пък защитата на врага ще бъде напълно блокирана защото ще е заета да пази вратата от автоголът на Божиавтогол и няма да има време да гледа къде идва българското нападение а че ще се тръшкаме много ясно няма само Роналдо да се въргаля като разгонено магаре я де ми

75

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Lars,taktika be ! Ama kakvo ti razbira nateb tikvata ot taktika ?!?...Shte vi skinem nervite ! A I vie kakvo revete ?!?...Nali orevahte sveta za "tolerantnost " ?!! Taka ,che utre ..nie vi kinem nervite ..a vie tolerantno ! Vie po modata ...a nie kakto si znaem !!!

74

Анонимен

преди 5 години

Ако пази великия Жоро Петков норвежците директно ги пращаме на Байконур, след мача ще реват като вдовица за ...

73

ТОР ОДИНОВ

преди 5 години

Защо не сигнализираме UEFA за расистко изказване? Вероятно се готвят да играят изключително грубо и настройват общественото мнение. Ко да прайш нале са по-европейци от назе....

72

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ако беше така, барЦелона да е съставена от звезди на "септемврийска слава" с тренер човека с мустаците. xюмне.

71

Анонимен

преди 5 години

"Те обичат да падат. Това определено не е норвежкият начин."Явно "норвежкият начин" е да хленчиш след мача като ощипана мома, вместо да приемеш мъжки загубата.

70

Анонимен

преди 5 години

Футбалер, обяснява генома на Българина пред медии.Виц, при това кратък.Ако има претенции, си има канален ред. Другото е оправдания, ако паднат отново.

69

Анонимен

преди 5 години

"Норвежците пищят: В ДНК-то на българите е да се тръшкат!"В ДНК-то на норвежците са депресията и самоубийството, затова са и на челни позиции в Европа по тези показатели.

68

Анонимен

преди 5 години

Изказване на дребнаво и злобно човече, на което не си струва да се обръща особено внимание.

67

Анонимен

преди 5 години

И да паднем и да бием,пак ще се напиеееем!ДНКаря да цунка ду пето на българските футболисти!И той вече "разбирач" от рибонуклиинова киселина,да го е!Ами да върви в медицината,какво търси в спорта?Сега го осъдете за обида и си докарайте някой лев допълнително.

66

House M.D.

преди 5 години

Норвежците определено грешат! Не е от ДНК-то, а от гликирания хемоглобин!

65

Батков

преди 5 години

Правилно, само Гошо вратаря ще ги оформи. Още на полувремето Лагербек може да си среже вените от нервен срив :)))))))))))))))))))))))))))))))

64

ДНК-то

преди 5 години

Г-н, Лагер'ФейкБият ви с 1:0 лежейки, а представяш ли си да бяха играли..Та затова пак ще се тръшкат за да не стане баскетболен резултат...