9

ined

преди 5 години

Тея две неща на преден план от кой пол са?

8

Анонимен

преди 5 години

Съветвам протестиращите да прочетат днешното интервю на Маркус Гравен автор на книгата Иммиграция Френската катастрофа". Франция след 10-тина години вече ще е мюсюлманска държава. В полската преса четох мнение на полски туристи- отвратени са и уплашени от ислямизирането на Франция, настъпващата мизирия и мръсотията в градовете и особено в Париж.

7

Ким Чен Ун

преди 5 години

Това Сорос отреп-ките ако не си съгласен с тяхното мнение веднага те обивяват за расист ксенофоб фашист и какво ли не още А ние нормалните хора как им търпим гей парадите содомията и зоофилията натрапена ни от тях Аман от *** и деградирали либерали

6

к0нсерва

преди 5 години

Сорош плаща и то много добре!

5

Ха-ха

преди 5 години

Нема страшно,афро-азиатската *** ще ги вкара в пътя с нова вълна от убийства и изнасилвания.

4

Анонимен

преди 5 години

***!

3

Анонимен

преди 5 години

И тия вървят към гражданска война...

2

Ама какви точно

преди 5 години

германци?Тези, дето са най-отпред са ясни - белички са, но на този най-отпред му личи, че си е сменил пола. Другият до него - все едно на челото му пише, че е мекоКитковец. Такива са в първите редици за толерантност спрямо различните, дори и те да са вредни и мутанти.Останалите няколко бели физиономии - типични лелки комунистки.Другите нарочно не са снимани. Защото са "германци" отскоро, но само по документи!

1

Анонимен

преди 5 години

Ще видим на изборите как скачат.