37

Анонимен

преди 5 години

Крайно врме беше, камион 10 т - 130 лв. кола 90 к.с. - 35 лв, н1 10 лв., резултатът е , че няма места за паркиране и въздухът е мръсен, трябва да се вдигнат не само данъците, но и всички паркоместа в София, да бъдат платени.

36

Един от Северозапада

преди 5 години

"ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!!!"----Лъжеш се, колега.Матеряла си ги избира, платено, а и те се самоизбират, там, където матряла е прогледнал.А ако някой говори нещо против Герб-веднага го обявяват за комунист и започват да питат как Корнелия на 28 години....А забравят как лейтенант Борисов отказа да хвърли червената книжка, и от лейтенант стана генерал.А от генерал-собственик, при това-еднолично, на партия и ресурсите на цяла държава.А стадото си го преизбираше , а сега псува на ум.Плащайте!

35

Анонимен

преди 5 години

С тези данъци старите камиони още ще поевтинеят, а новите ще поскъпнат. Значи по-добре да дам още 100 кинта и да си търкалям стария.

34

Сат

преди 5 години

Колкото и да ги вдигат, няма да направят по-изгодно купуването на нов камион. А новият данък ще се калкулира в цената на превозите и ще го плати крайният клиент.

33

Анонимен

преди 5 години

Само вдигане на данъците за автомобили и товарни от евро4 надолу, дори още повече. Страната се напълни с умрели кошници. Факт е че българина предпочита 15г Мерцедес пред 6г Рено. Да не казвам че има прилични оферти за нови автомобили за по 20к, с поносим месечен лизинг.

32

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден се разминавам с два джугана, препълнени с дъбови метровици. Във всяко село има фирма за унищожаване на гора. Кой разрешава това варварско изсичане на гората?!?

31

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!!!

30

ьзц

преди 5 години

не се грижат за чистия въздух това е удобно оправдание за вдигане на даден данък...защо цяло лято мълчаха по въпроса със замърсяването с ФПЧ?е сега като почне отоплителния сезон пак ще почнат едни драми...виждате ли колите какво причиняват...явно коли се карат само зимата

29

До Гашо

преди 5 години

Чети бе Гашо, това се променя.

28

Анонимен

преди 5 години

"Мачкай Бойко"..а???Мутрата и бандата му ни мачкат като валяци!Фашисти!

27

Анонимен

преди 5 години

До Tangra Наистина е така. Какво замърсява един мотопед и един мотоликлет с който я се минат 1000 км. годишно я не. Аз например имам стар мотоциклет " ИЖ" 350 който вече е ретро, не е каран с години и сега за да го имам като приятен спомен от младоста ще му плащам двойно т.е около 70-80 лв. ЗАЩО ПИТАМ ГЕРБ. ПИТАМ И ЗАЩО СЕ ИЗЯКАХА ГОРИТЕ И СЕ ИЗНЕСОХА ТА СЕГА ЧАК СЕ ЗАГРИЖИХА ЗА ЧИСТИЯТ ВЪЗДУХ.

26

анонимен

преди 5 години

смех голям в мобилето пълно с коли нов внос от Европа по на 15 години значи хората си ги карат там тук нас с 10 пъти по ниски заплати искат от нас да караме по нови коли

25

Гашо

преди 5 години

В момента в БГ има регистрирани над 5000джипове и спортни комбита с мощност от 200 к.с. нагоре, като товарни автомобили с категория n1. Те плащат по 20 лв. данък годишно, вместо близо по 5-600, защото и повечето са под 5 годишни. И това е доста пикантна и корупционна схема с тези регистрации, как едно журналистическо разследване не се направи по въпроса. И хората, които ги карат са от властта и заможни. Просто не желаят да плащат нормален данък, като простолюдието.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5 Наистина пълним дупките в бюджета на общините да харчат за последно за неефективната и 100% увеличена с техни хора администрация, за градинки, чишмички и какво ли още не от което също много се краде. Няма никаква прозрачност и отчет за пред народа. Аз не искам новите данъци !!!

23

до 24

преди 5 години

съгласен съм с теб ама ако вкарват коли нов внос до 4 години те ще струват няколко към 20 бона кой ще може да си позволи със заплата 600лв да си купи кола тогава

22

анонимен

преди 5 години

добре вдигат ги данаците за стари автомобили но някой да каже с какво това ще допринесе за по добър въздух който дишаме или пак кърпим бюджета поне да провят дупкште на пътя с тия пари *** се краде

21

Анонимен

преди 5 години

В Сингапур са много изостанали: средната възраст на колите им е само 6г, а дори преди десет години е била само 3. И отгоре на всичко е забранен вносът на коли над 3г. Много са зле горките.

20

Дедо

преди 5 години

На нас ни показаха запис само от една камера-как нещо бяга и до там!Не се разбира мъжко или женско е дори!А тия по друга камера даже видели и калъфа на телефона,че и цвят?И щом дилъра и близките са помогнали на 99 %,защо си пишат дивиденти тия милицинерчета?

19

Васко

преди 5 години

НИЕ СМЕ НА 100% ОВЦЕ. МЪЛЧИМ СИ И САМО СЕ ОПЛАКВАМЕ ЕДИН НА ДРУГ. НЕКА НИ Е.

18

Мнение

преди 5 години

ГЕРБ не се ли сещат, че не е много здравословно да се вдигат данъци предизборно. Хорицата ще ги намразят. Аз лично ще гласувам за партията, която декларира, че ще намали данъците! Друго нищо не ме интересува - кой ще управлява никаква файда за мен. Ако никой не иска да намаля данъците няма изобщо да ходя да гласувам и да си губя времето. Но ще си намеря начин да си избия увеличението, както и глобите от пътните милиционери.