57

Анонимен

преди 5 години

Какво ли не измислят само и само да прибират пари и да скубят народа

56

Питам

преди 5 години

Може ли някой да обясни какво общо имат парите със замърсяването на въздуха или с дупките по пътищата.? Сложен въпрос, а ?Те ли са виновни?

55

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 46 При капитализма всички трябва да имат коли. За това капитализма прави чудеса. Я сравни съвременна европейска България с отвратителната , мизерна НРБ.

54

Онлайн

преди 5 години

Аз за себе си съм си решил въпроса със всичко, което държавата направи за да ми бръкне в джоба. Например имам тази година 300 лева повече данъци от миналата. Спирам да пазаря стоки от тук и започвам да си поръчвам от али-то и други онлайн сайтове, като само от разликите в цените тук и там си избивам данъците. Така си компенсирам разходите. Сега и най-дребното го поръчвам от чужбина дори да икономисам 15% само, но като се натрупат се печели. И всичко е законно.

53

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да дадат пример с размера на данъка на стара кола с катализатор. Сега данъка на такава кола се вдига два пъти, а такива са повечето от половината коли в България.

52

Анонимен

преди 5 години

Повече от ясно е, че вдигането на данъците за автомобилите няма нищо общо с грижата за чистотата на въздуха. ГЕРБ както винаги ни ограбва максимално. Тук не го пише, но данъка за мафиотските коли пада три пъти, това са новите мощни коли.

51

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да ви направят данъците колкото са във Франция за да усетите сопата!" - когато заплатите и инфраструктурата за която се събират данъци станат като френските, тогава да се събират като техните.Проблемът не е в данъка, а в това че парите отиват при дружките на Тиквата, за да дебелеят дружно.

50

абсурдна държава

преди 5 години

Значи до сега един 10 тонен камион е плащал само 78 лв , а аз за моята кола която е с бензинов двигател 1600 кубика плащам над 100 лв. Това е АБСУРДНО. Тоя камион при всички случаи замърсява поне 10 ПЪТИ повече от моята кола, следователно данъка трябва да му е много по-голям

49

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е казано, че всеки трябва да има кола. В Холандия защо карат колелета?----------------В Холандия няма зима и няма нанагорнища.Може да питате как така няма? Ами ей така - равно е като тепсия и температури под нулата са изключителна рядкост.

48

Анонимен

преди 5 години

И като се вдигнат данъците въздуха по чист ли ще стане?Или това е поредното обирджийство от страна на Боце!

47

Анонимен

преди 5 години

До 50 то и у Пазарджик няма медицински у университет, ама ако практикуваш медицина без диплома, май пак те глобявят... Зли хора.

46

Анонимен

преди 5 години

Ми няма ви ги дадеми бре. Мой са само 29млева, ама ша са борим за тях. Щото са наши! Щото обичаме си паричките... И ша са бийм до смърт!

45

той

преди 5 години

Вие всички сте тиквуни и не заслужавате и това, което имате.В момента данъците в България са сред най-ниските в ЕС, те пак ми реват. Трябва да ви направят данъците колкото са във Франция за да усетите сопата!

44

Моторист

преди 5 години

Мотивът - замърсяване, а вдигат данъка на най-икономичните мотори?Хаха, това си е чиста проба скубане на пари от мотористите.Ще им дадем - къде ще отидем, но ако искат чист въздух трябва да стимулират моторите, а не да ни скубят, като че ли караме голям СУВ.

43

Анонимен

преди 5 години

Не е казано, че всеки трябва да има кола. В Холандия защо карат колелета?

42

Анонимен

преди 5 години

В момента за мотопеди и мотоциклети с мощност на двигателя до 74 kW (до 100 конски сили)Вие от този сайт четете влагате ли малко логика в това което пишете бре.Къде има мотопед със 100 конски сили

41

Анонимен

преди 5 години

Една позната си продаде 11-годишния Сеат "Ибиза" с 370 хи. км и го ползваше само за да иде на работа, а познатите ми в Бг , като си купят кола и се почва едно обикаляне по всички молове в страната и чужбина и пак не могат да навъртят 20 хил годишно.

40

Един от Северозапада

преди 5 години

Още може! Султан Борисов знае стария пример, как един султан много години преди него е вдигал данъците, и питал везира си, какво прави народа след вдигането.-Народът псува на ум и негодува!-Още може, вдигай още! След поредното вдигане:-Какво прави народа?-Още по-люто псува, но плаща!-Още може! Вдигай още!След поредното вдигане, везирът дошъл сам:-Чудо, народът яде и пие, и се весели, и не работи и не плаща данъци!-Стига толкова, свали малко да ги позалъжем, и после-пак ще вдигнем!

39

Наблюдател

преди 5 години

Инфлация.

38

сериозно ли

преди 5 години

90 евро данък за КАМИОН ви се вижда много,сигурно и в Африка плащат повече,а се избиватеда се наричате европейска държава,питайте колко плащат в Европа,при 10 пъти по-ниски заплати от вашите,засрамете се е се смирете малко,че това самозабравяне ще ви изиграе много лоша шега