77

Край

преди 5 години

Според Долния - в София се шофира. Това може да го каже само някой дето не е минавал на запад от Калотина никога. В София средната скорост в час пик е под 15км. в час. Сина ми дига повече с тротинетката.В София само горим нефтопродукти и ги дишаме комфортно поседнали в "луксозни" коли трета/пета употреба.

76

Анонимен

преди 5 години

В София средната възраст на колите е 11 години, но според едни, които могат да шофират само на празни улици, всеки клошар можел да си купи кола. Личните коли в София са около 100 хиляди, купени все от клошари.

75

Край

преди 5 години

Слушайте ДОЛНИЯ и допуснете всеки клошар в София да има кола и чакайте хубав живот.

74

Анонимен

преди 5 години

В София личните коли са три пъти по-малко от средното за ЕС и ще се увеличават. Официалната статистика сочи друго като брой коли за София, като слага в общият кюп всички коли регистрирани в София като област и после тази бройка се сравняеа с само с личните коли регистрирани в градовете на ЕС. При това сравнение всички областни градове в България са с коли по 2-3-4-5 пъти повече от градовете в ЕС, като София е на едно от последните места по брой коли на 1000 човека сред областните градове в Бълга

73

Край

преди 5 години

До тук слабо ревете. Почнете силно СЕГА!!!

72

Край

преди 5 години

Всички мерки за ограничаване на колите са слаби и тотално закъснели. В София има 1.3 млн човека - за 1.3 млн. коли място няма. Коли ще карат само тези дето си ПЛАЩАТ. Бедните на трамвая.Това е неминуемо и въпрос на време.Почвайте да ревете - СЕГА!!!

71

Анонимен

преди 5 години

кражбата на крадливото недоразумение мухобоико да започне сега а овцете още спят !!!

70

Анонимен

преди 5 години

кражбата на крадловото недоразумение мухобоико да започне сега а овцете още спят !!!

69

Анонимен

преди 5 години

Още по лошо ще става само още малко като свършат еврофондовете. Тогава ще видите как грамофон свири и макя плаче. Тогава не само данъците ами такса въздух ще ви обложат и тротоарно право защото износвате плочките като ходите. Ако продължавате по същият начин да си трайкате и да си ***.те клавиатюрите другарите ще ви чу.кат вас.

68

1

преди 5 години

До ОбективенДори проблема не е и в печките на твърдо гориво, а какво се гори в тях!Има алчни за забогатяване хора, които вдигат цените на екологичните енерго носители, а после реват, че дишат мръсен въздух! Хайде да видим, как ще спрат горенето на гуми, дунапрени, пластмаса, дрехи и темподобни в гетата?Колкото до автомобилите, повечето са с газови уредби и едва ли големия проблем е в тях!

67

Пример за ЕС държава

преди 5 години

ХАК ИМ Е! АЙДЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ТИКВАТА И БАНДАТА МУ..

66

Обективен

преди 5 години

Тъжно е да гледаш как едни са се хванали за сламката, а не виждат гредата в окото си за замърсяването. Автомобилите са сламката, а истинските замърсители са други. На първо място тези, които изсичат горите и тези, които застрояват зелените площи в градовете и селата. После са разните промишлени предприятия. На трето място са печките на твърдо гориво. После са неизмитите улици, които в София, замърсяват 24 пъти повече от колите. И за сведение, бензиновите коли, замърсяват повече от дизеловите.

65

анонимен

преди 5 години

До 69! Ти завиждаш ли им че имат по 2 автомобила? Убеден съм.Че и колело сигурно нямаш! Аз лично от 30 години винаги съм имал автомобил..Но от 2 години нямам! Жена ми има. Но не им завиждам на хората! И съм солидарен с тях! Че не бива да плащат висок данък.За това че автомобилите им са по старички!

64

ЪХЪ

преди 5 години

До анонименНе е казани, че всеки трябва да има автомобил! В нашата кооперация има семейства с по два автомобила и нито един в къщи не работи! паркингът е пълен с таралясници на повече от 20 години! Няма място да минеш

63

анонимен

преди 5 години

Данъци,данъци и пак данъци! Посегнаха и на бедните! Притиснаха ги до стената! Или плащаш или ходиш пеш! Това е ГЕРБ! Никога повече на власт тия ***!

62

До 64

преди 5 години

Колку трогателно, прочувствено ! Насълзиха ми се учите !

61

Анонимен

преди 5 години

С това повишение на данъка въздуха ще стане ли по чист. Не няма да стане по чист само едни другари ще станат по богати. Време е да запее АК-то.

60

Дибилко бг

преди 5 години

Държавата вече е тотално ограбена остава да се " усвояват" еврофондове но май ще стане стриг контрола при тях но виж от народа 80% б а л а ц и няма контрол и могат да се свалят и всичките им дрехи.

59

Анонимен

преди 5 години

Съзнаваме ли, че тровим въздуха на децата, родени и неродени? Съзнаваме ли,че съсипваме слуха и нервната си система заради старите бракми между които впрочем се провираме по улиците? Какви пари и какви пет лева....?

58

Анонимен

преди 5 години

Мизерно малко е повишението! Поне двойно ще е добре! Стига мръсотия, смрад и грохот на ръждясали ауспуси и средновековни двигатели!!! Паралелно да се забрани и вноса на стари каляски! Пълен контрол на годишните прегледи! По висока цена на дизела и камери на пътя! Лесно е!