29

Левски Църковен

преди 5 години

Малко го би кюстендилеца вашия ***, ама ви сте си такива пищите като *** цял живот без да знаете какво става. КЗЛ

28

Левски Европейски

преди 5 години

доказа се, че не е славист, а *** на цецка! Жалки сте, смешници! От 1948г. изкуствено създадения отбор ЦДА насила е взимал всичко добро като футболисти бе Пена! Що не се съберете в едно "Свавия-Цда" . Жалко падение....Само Левски-Европейски

27

Пената от Мировяне

преди 5 години

Едни от най-големите легенди на ,,Уевски ,, са взети от провинциални отбори чрез поставяне на милиционерски пагони : Павел Панов-,,Септември ,,София ...Тодор Барзов -,,Спартак ,, Плевен...Пламен Гетов -,,Спартак ,, Плевен ...Кирил Миланов -,, Марек,, Дупница ...Никола Котков - ,,Локомотив,, София....

26

муспи

преди 5 години

ЦСКА е символ на комунизма, вкаран е 1948г. направо в А група както и миналата година. Това са единствените два случая в света - няма такова чудо в Африка, Корея и Амазония! Всичките им титли в музея са все давани с партийни укази, а сега е същата власт. Би било добре ФИФА и УЕФА да не пречат да си продължава фарса. Съществуването на цесекето вече не предизвиква омраза в българите, а смях!

25

ЦСКА

преди 5 години

А кога гръцкото ГМО ФК,,Лафчис,,1992 ще плати 20 000 000 към НАП???!!!

24

ЦСКА за смях

преди 5 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов (шкембето) и турските сериали...

23

Истината за ЦСКА

преди 5 години

"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.

22

ПЛАТЕЖНОТО Е ФАЛШИВО

преди 5 години

АБЕ МАЙ ОЩЕ НИКОЙ НЕ СИ Е ПОЛУЧИЛ ПАРИТЕ! ЗАЩО ? НА ПЛАТЕЖНОТО КЪДЕ Е РЕФ.НОМЕР,ЧАС И ДАТА? КАКЪВ Е ТОЗИ РИНГС МЕЖДУ ВЪТРЕШНО БАНКОВИ СМЕТКИ? ТОВА Е ИЗМАМА, А ПРАСЕТАТА СЕ ВЪРЗАХА, ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД! ДЖУДЖЕТО НЕ Е БАЛЪК И НЕ ОБИЧА ДА ПЛАЩА!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Това е марка долнокачествено бренди!

20

ХаХа

преди 5 години

До Футурологso delusional, much wow

19

Анонимен

преди 5 години

А Левфски кога ще плаща , Сърце ДУША за НАП СОФИЯ , кога ? Я на Яблонски да му позакъснее заплаткат ада го видя колко е Лефскар ???

18

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

абе, кво стана с дълговете на #leevski към нап? че до сега само клеветят другите, да не се занимават с тях. дали фянувити от ляолин и подуями ще съберат стотинки от семки и кафево, ако се наложи да платат вересията на обора на народа?

17

Анонимен

преди 5 години

Никакво Цска не е Литекс!Фифа и Уефа знаят шмекерлъците на бай ви *** и няма да признаят този мутант за ЦСКА!

16

Анонимен

преди 5 години

До вчера казваха, че са ЦСКА, сега се радват, че отново са ЦСКА. И не емблемата прави отбора. Тази емблема всеки с 8 млн можеше да си я купи. Можеше и да е Дунав Сливо поле, ако ги имаха. И кво? И те ли щяха да са "правоприемник" на ЦКСА сега? И 10 емблеми да купите и 15 тирета да махнете и да си ги сложите, където слънце не огравя, пак сте си литекс. Айде Ганчев е ясен, той е далавераджия, ама не мога да разбера колко жалък фен трябва да си, за да припознаеш чужд пребоядисан отбор.

15

Анонимен

преди 5 години

Май имаше закон за забрана на комунистическите символи , при това положение тая емблема се явява незаконна.

14

Анонимен

преди 5 години

Да, само че УЕФА не ги признава за ЦСКА а си остават същото ГМО както преди с титлите на Литекс. Отборът ЦСКА бе окончателно закрит. Факт.

13

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха Литекс (Етрополе) били "платили" за еблемата на старата пукясаля комунистическа БРРАНТТИЯ ЦЕЦКА СЕПТЕМВРИЙСКА и това щяло да ги направи СОФИЯНЦИ ...Смях в залата...

12

Хахаха

преди 5 години

Ко разпрааш! Истински бил...хсхсхаКолкото Марселиньо е Българин!

11

Джоко

преди 5 години

Истинският ЦСКА отдавна отиде в небитието ! Новото отроче е една миМИКРЕя !

10

Ветрувианския човек

преди 5 години

То стана още по зле.Защото вече имаме отбор и управа от Ловеч и стадион и емблема от София.Реално вече официално можем да обявим , че в българския футбол се появи първия футболен Франкенщайн.