25

:)

преди 5 години

У моя престъпен мозак, веднага се зароди идея, как може, да се измъкнат 20-тина мильона, от бойко и шайката му милиционери...

24

Язък

преди 5 години

Тиквон се беше зарадвал,искаше да короняса с венеца новия шеф на ЕП,ама греда....ами сега ко правим....??

23

Хахаха...

преди 5 години

Големи специалисти имаме...казаха кой век са,даже имат подозрение кой ги е носил...пра-пра-пра дядото на бокича....тя кръвта вода не става..

22

kakaka

преди 5 години

Златото не взаимодейства с киселини, как ги състарява ?

21

Неправилно

преди 5 години

До АМИ , ЕЛЕМЕНТАРНО...В грешка си, такъв анализ се прави само на органична материя.

20

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ТОВА , ЧЕ..."никой за нищо не става".....е ПОСЛЕДИЦА ОТ "РЕАЛНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ" И "БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ" в живота, българското образование ,бит и култура!!!!НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!!!!!

19

АМИ , ЕЛЕМЕНТАРНО...

преди 5 години

ПРАВИ СЕ РАДИО-ВЪГЛЕРОДЕН АНАЛИЗ НА АНТИКИТЕ ...И СЕ УСТАНОВЯВА ОТ КОГА Е....!!!ПРОСТО , КАТО БОБ.....!ДО ТОГАВА -----ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ СЕДЯТ НА ТОПЛО !!!!

18

Le Ganio

преди 5 години

99% от задържаните антики по границите са ментета. 99% от четящите и пишещи коментарчета са овце.

17

Reptile

преди 5 години

Естествено, че ако са автентични венеца не струва 2 млн, а много повече...

16

Хехе

преди 5 години

Тъкмо се заинтересува оня с хелоуинския прякор и огромната колекция крадени антики, сватът на Усмивката, а сега греда! Мн ми е гот :)

15

Евро

преди 5 години

Опитвал се да ги продаде за 2 млн евро ... ето доказателството за алчност. Няма венец който да струва толкова ...Алчноста ще ви погуби, но нощо сега ще има условна и може би глоба 100 лвДържавата цирк и 6 млн циркаджии

14

Анонимен

преди 5 години

Много по-малко присъда ги чака, ако ги съдят за изработка на ментета, отсрещната страна едва ли ще подава искове, че са се опитали да ги излъжат, отколкото за кражба на национално съкровище, опит да се изнесе и продаде извън България. Така че не им вярвайте, не само нашите специалисти са казали, че предметите са автентични, а и оценителите на купувача...

13

Анонимен

преди 5 години

Оле, майкооо! Какви спецове имаме!? Биха тъпана, че са задържали съкровище от V в. пр. н.е., а то било тазгодишно менте.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

А, по новините още продължават да съобщават за ювелирната акция на полицията съвместно с ДАНС ..Абе, сопрете се бе !Фалшива тревога ! :)Само прецакахте далаверата на няколко българи. Щяха да спечелят няколко милиончета и да си осигурят старинките ..Нямаше да чакат пенсии от държавата ..Тюх, тюх, тюх ! ..

11

Анонимен

преди 5 години

"раследващите" смятайте какви "експерти" са.....

10

Диди

преди 5 години

Много ми приличаше на венеца на Александър Велики и ми беше чудно, че не са го предложили на макетата. След това някъде прочетох, че г-н Борисов наредил да се конфискува с намерение да го подари на г-н Заев в деня на влизане на Македония в НАТО. Вероятно това няма да стане скоро и решението е да се обяви, че е менте и да се потули случая. А още по-вероятно е да се трансферира в нечия сметка и съвсем да се забрави случая. И ако стане дума след някоя и друга година ще се казват, а, онова менте ли!

9

Анонимен

преди 5 години

Ами,че какво вече е истинско?Цялата Държава е менте,барабар със тия експерти които са си дали експертното мнение.

8

Анонимен

преди 5 години

Прецакаха хубавата далавера на човечеца...

7

Анонимен

преди 5 години

Хахахахах от 4 век преди новата ера. Ето толкова струват всички произведения на изкуството. Кефи ме онзи цирк който сътвори художника със шредера в картината му! Ама не е луд рози,който яде баницата...А нашите шапкари пак станаха за смях...

6

П.Петров

преди 5 години

Милиционерите пак се изложиха!