206

Математик

преди 5 години

За бунт ми трябват точно 0лв и 4 павета.

205

Анонимен

преди 5 години

Същият този негов адвокат Вернер Хофер, който твърдеше, че Северин имал желязно алиби, сега повдига въпроса за затворите. Имал барабонки в гащите!

204

Ти добре ли си ,бе..

преди 5 години

"къде е била Европа".....???!!!А , КЪДЕ БЕШЕ ТИ БЕ...КАТО ТЕ КАРАХА ДА ПОДПИШЕШ "ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ "ЗА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ И ДЕЦА ??!!!НАЛИ СЕ ФАЛЕХЕТ ЧЕ ЗАКОНИТЕ СА ВИ "СИЛНИ И ЗАТВОРИТЕ СИГУРНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ".....ИЛИ СИ НАИСТИНА , КАТО МАЙМУНИТЕ:...ПОМНИШ САМО 5-сек. СЛЕД КАТО ИЗДРЪНКАШ НЕКОЯ ГЛУПОСТ...??!!!!!

203

Иво Карамански

преди 5 години

Жалко, че едно толкова красиво и умно българско момиче стана ПУШЕЧНО МЕСО в каузата за стабилна и силна България. Мъжете в държавата трябва да предприемем действия.

202

Решение

преди 5 години

СИСТЕМАТА ВИ УБИВА?ИЗНАСИЛЕТЕ ОПГ (ЕАД) ГЕРБ!

201

До 214

преди 5 години

Кураж и поклон за смелоста да покажеш кой си.Не ме разбирай погрешно , но скоро четох за българско иновативно лечение с инсолин.Пожелавам ти да пребориш гадта , за да спорим

200

Много кока и бело

преди 5 години

Знаете ли кво "протоколно питане" ви чака? А? Народа ще разчекне ГЕРБ заради това безобразие и Европа само ще се чуди защо сме част от тях.Да изнасилим ОПГ ГРОБ!

199

Анонимен

преди 5 години

До Ама виеНяма да приемем подобно протоколно питане. Някой проверявал ли е този *** дори "протоколно" в България? ?! ?! ?!Къде е била "великата" Европа, когато са ставали тези пропуски? ?!? !? ?!? ?!?!? Абсолютен скандал в Европейски мащаб! Държава *** да се държи като породисто куче - няма как народа да го допусне.

198

До 212

преди 5 години

Защото в Германия не се преструват , че работят , а бачкат здраво.Или си мислиш , че колата , хладилника , реактивния двигател , трамвая и салама дето плющиш е донесен от щъркела с тебе.А най се смея как Германия ще фалира без ЕС , а ни ще станем швейцарци.

197

Анонимен

преди 5 години

до Ама виеНе са неграмотни, тролят.Нали трябва постоянно да се нагнетява напрежение.

196

Болен от РАК

преди 5 години

Ситуацията е следната:Германия пита за затворите ни, ОПГ ГЕРБ ще започне масови реновации на сградите и подобряване на условията за БОГОПОМАЗАНИТЕ ЗАТВОРНИЦИ. През това време майките и бащите ни ще умират без грижи в другите затвори за НЕПРОВИНИЛИ се - болниците.Гласувайте за крадци още! Малко ви е.

195

Ама вие

преди 5 години

Толкова ли сте неграмотни , това е протоколно питане по процедура или ако не ни питат , той ще обжалва и ще спечели.Стига сте се излагали , когато пишете молба , винаги ли се момите.Добре , че немците ни имат за близки и ни прощават такива глупости , но все пак.

194

Много кока и бело

преди 5 години

Искам като гражданин и данъкоплатец да ПОПИТАМ пп герб, защо Германия се съмнява във функционалността на затворите ни.Благодаря!

193

Анонимен

преди 5 години

Само в простата ти тролска тиква това убийство е непредумишлено. За това престъпление спокойно ще му дадат доживот, а там няма замяна. Но аз сериозно се съмнявам, че полицаите имат годни доказателства. Едно е това, което раздуват по медиите, друго е това, което ще извадят в съда.

192

БХК

преди 5 години

Да посягаш на ром е престъпление в Европата! Преклонете главица народе! Говори Българския Хелзински Комитет!

191

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 200:Забравил си да споменеш работата ви, що така? А то оттам се почва. За мърлява работа толкова пари...

190

Много кока и бело

преди 5 години

Не му е изсъхнала кръвта от ръцете, но Европа вече почна да го жали. Чакайте малко бе ей! В България нямаме закони, които да работят. Просто го пращайте насам да го прибиват и убиват и забравете за случая. Също както той не е помнил и осъзнавал, че убива, така може и Европа да го прати подяволите.Другия вариант е Европа да вземе отношение за управлението на ЕАД (ОПГ) ГЕРБ. Това ще го приветстваме също!

189

Анонимен

преди 5 години

В случая имаме непредумишлено убийство. Ако си признае и кооперира ще получи най-много 10 години и ако работи в затвора ще излезе след най-много 7 години, а може и по-рано за добро поведение.

188

Анонимен

преди 5 години

Защо пишете тия тапо тии?В БГ също има доживотен затвор, какви 10 години, какво добро поведение!

187

Анонимен

преди 5 години

Колкото и жилищата и улиците са ни по европейски стандарт, толкова и затворите. За заплатите няма да споменавам. Колко % от средната заплатата е Германия ви е отплението? Тук средната е колко, 700лв има ли? Парно на двустаен е 200 на месец. Европейско, нали?