52

Една българка

преди 5 години

Язък за Вас г:-на Симеонов и вие се изкулцатихте и вие станахте подлага' а защо Парите не миришат бях ваша синпатизантка Загубихте много гласове Жалки слезте на земята

51

месара

преди 5 години

Валерката като се знае какво представлява, е изпаднал в ужас, понеже усеща, че вече ще пуснем казанчето :) :)

50

Анонимен

преди 5 години

До КратунЗащо да си мерят приказките?Те са управляващи и имат право на мнение.А тези защо се месят непрекъснато в държавата ни?И то само когато няма нужда.

49

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво,оставете да разследват случая докрай.Това хокане и лицемерно говорене от чужди граждани срещу правителството не е правилно!Толкова българи пострадаха и починаха,над толкова хора в държавата беше наложен гладен геноцид,цели села и населени места изчезнаха,а те точно сега,когато се е случила тази случка ли се сетиха,че има нещо нередно? защото искат да използват случая за политически цели,което е гнусно!Оставете правителството да се справи с този проблем!

48

Анонимен

преди 5 години

Руският патриарх е ченге, ЕС са разбирачи по всичко, а Валерката ще иде да им направи проверката Валерката е най-големият разбирач във Вселената.

47

Анонимен

преди 5 години

Борисов бил сърдит на запада и посланиците му, че не поискали лично от него официално справка за действията на правителството и как върви разследването.Мисля, че добре са направили като не са поискали официална справка, че ако им се поднесе информацията от медиите и гювеча, който беше пуснат по Нова тв си е срам и позор. Толкова много глупости и противоречащи мнения, че хората щяха да се хванат за главата.Борисов, по-добре си трай, че отвориш ли уста се чудят как си станал Премиер.

46

777

преди 5 години

Бегай на морето да спираш дискотеките

45

бай ганю

преди 5 години

на така с БГ ...как ? нищо не ти се разбира какво имаш в предвид кой си ти бе махленски хайванин на ниво падарин да даваш акъл на онези които коментират с критика ?след като има свобода на словото това включва критики които ти винаги с арогантност и агресия коментираш личейки си как не си достатъчно мъшкар за да ги приемаш

44

Уууу!

преди 5 години

То е ясно,че са им шарили пари и не случайно се заговори,че момъка е невнемяем,буен и подлежи на оправдаване след време....Съшито е с бели конци,включително и рокерите са платени в махалата!Плебеите просто трябва да повярват и да млъкнат!!!!

43

Анонимен

преди 5 години

А тия смели Бе Се Пари, нямали да се изкажат за свободното слово. Или и те се ослушват като чалгаджията с голата глава.

42

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Велик е Валерката,велик и той като Боко Банкянски е...случаен политик,но е...велик.

41

Уууу!

преди 5 години

Слагач!

40

Анонимен

преди 5 години

"Валери Симеонов застана зад министър-председателя Бойко Борисов"---Бойко, внимавай! Бързо се дръпни! Тоя е зад теб! :):)

39

Анонимен

преди 5 години

.."Той настоя и че в България ограничение на свободата на словото няма"...Абсолютно!Поне в този сайт е така.

38

Анонимен

преди 5 години

До Ха ха ха 40Не са нужни кулокранове. Иранският способ е с автокранове. Иначе машините си работят примерно до обяд, и после бръмнат за час до площада, и после пак на работа.

37

гп

преди 5 години

Този Симеонов наистина прилича на определението за надут пуяк

36

Ха ха ха

преди 5 години

Силни минути! Бледният български еквиавлент на могъщия Хайнрих Химлер изчака цели 36 часа преди да се втурне в битката за Сталинград. Бате, купи си едно пенсе, ако толкова искаш да приличаш на Химлер... Ама нека ти напомня, Валерка, как свърши Химлер, да не говорим за Хитлер! Имаш ли туба бензин, да се запалиш? Вярвай, това е изхода! Защото ако аз дойда на твоето място ще докарам всички кулокрани на площад Батемберг! Сещаш ли се защо? По добре вземи бензина!

35

Анонимен

преди 5 години

Прав е Симеонов.Живея в Германия и наистина не познават българите и България и ни подценяват.

34

ОСТАВКА НА ПОЛИТИЦИТ

преди 5 години

ОСТАВКА НА ПОЛИТИЦИТЕ

33

Анонимен

преди 5 години

Кратун кажи по ясно за кои ***, че много плахо го даваш.