166

Не се връзва

преди 5 години

За мен истинския убиец не е тоя ба*баит и не е само един убиец.Хванали са едно младо , заплашили са го, казали са сигурно, че ще убият и майка му. Онзи румънец плати ли си, че се отърва? Нещо не ми се връзва. Тоя първо уж не помни, че я убил и после се сетил. А като е казал на майка си, тя няма ли да си мълчи? Нали й е син.Защо ще го издава?Ако убиецът не се самоубие, трябва да е психопат поне според българската полиция...Трябва да окошарят някой. А дали не е намесен и някой полицай...

165

бунтар

преди 5 години

АЛОООО ТЯ ВИКТОРОИЯ Е УБИТА С 3 ПАТРОНА НЕ Е ЛИ ВИ Е СРАМ БРЕ КАКЪВ ТИ СЕВЕРИН ДА КАЖЕ КЪДЕ И ХВЪРЛИЛ ПИЩОЛА А КОИ МУ ГО Е ДАЛ

164

Анонимен

преди 5 години

*** laji.

163

777

преди 5 години

Ще се сети много бързо като дойде в софийския там ще го подсетят

162

питам се

преди 5 години

като не помни и е бил неадекватен защо не нападна някоя стара баба а уби тази красива жена напълно си заслужава да бъде затворен доживот

161

НямаИме

преди 5 години

я ни осведомете какво казват вашингтон поуст и дойче веле по въпроса за северин както го познават в ромската махала в русе? сигурно ще излезнат със съвместна статия, че "Той не е такъв човек".

160

Боби62

преди 5 години

Линч......линч........и пак линч.....ей така за назидание на бъдещите РАЗБИВАЧИ.........пък да си го кажа правичката и за лично удоволствие......щото за тази *** няма да ми е жал......виж за ВИКТОРИЯ.........и без да я познавам изпитвам болка и....мъка. Да почива в мир милата !!! Да почива в мир !!!

159

Анонимен

преди 5 години

Майка му иска да го съдят в германия, защото у нас щял да бъде убит МИ ДА СЕ БЕШЕ СЕТИЛ ДА УБИВА В ГЕРМАНИЯ

158

Sashko

преди 5 години

Що не фанеш нещо да работиш да помогнеш на хората в место да разбиваш нечии живот, *** скапан

157

Анонимен

преди 5 години

До 189Там убиеца е ясен на всички но потулиха нещата

156

nina

преди 5 години

#169Разбира се,че извлича днк от косми,кожа(когато жертвата се е борила и е одрала убиеца,има под ноктите епидермис останал от убиеца)от спермата на убиеца и тнт.Лаботатории за днк експертизи има в България,моля осведомете се ,преди да пишете.Друг е въпросът,когато днк-то от престъпника не е достатъчно,както в случая на сестрите Беленейски и трябваше да се правят много специални изследвания в с апаратура,каквато няма в България все още.

155

...

преди 5 години

Във фейса му пише че бил " разбирач на тесни ***е :D тепърва ще става разбирач :D

154

Анонимен

преди 5 години

След като е с умствени недъзи трябва да се лекува. В такива случаи, на запад са прилагали трансорбитална лоботомия, електрошок, ледена вода... Ако не вярвате, осведомете се.

153

Анонимен

преди 5 години

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НЕЩАТА ВЕЧЧЕ СА НА КАНТАР С ОЦЕЛЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА!

152

Анонимен

преди 5 години

Бяхме под турско робство, след това под съветско, а днес сме под ромско. Винаги ни убиват и измъчват. Жалко. До 20 години няма да ни има.

151

1111

преди 5 години

До АнонименТО ДРОГА СИГУРНО ОТ ВСЯКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ НО ПО ИНТЕРЕСЕН Е ФАКТА СЛЕД КАТО Е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ ОТ КЪДЕ И КАК Е ВЗЕЛ ШОФЬОРСКА КНИЖКА

150

Майката

преди 5 години

И тя е за затвора щом прикрива убиец

149

annybody

преди 5 години

До божкеййй! и Анонимен 16Форумският "конспиратор" в действие по откриване на поръчителя - след два-три поста под други никове ще го обяви, и дори отсега се знае кой е - Боко! УстаФка!

148

Анонимен

преди 5 години

Бил пиян и дрогиран , а откъде си е купил драгата никой не знае ??!!.Как ще знаят като за големите мафиоти все няма доказателства защото плащат яко на властта да ги прикрива .Виновна е властта в България тя разрешава и узаконява всички незаконни действия в тая джунгла в която са превърнали страната .

147

Анонимен

преди 5 години

Колко ексепрти има тук....