109

Анонимен

преди 8 месеца

До 106 до 105
Я, пак? Иран са си били светска дръжава, докато не са поискали да преразгледат процента от печалбата от продажба на ирански нефт, която им оставят англичаните. Английските тайни служби докараха аятоласите на власт. Може и да не го знаеш. Я ми кажи как е в Саудитска Арабия? Кой създаде и спонсорира ИДИЛ в Сирия? Кой докара муджехидините в Афанистан? Кой докара "Мюсюлмански братя"в Египет? Една миска и една блогърка убиха в Ирак на улицата последните месеци! Защо?

108

До 112

преди 8 месеца

Защо? Къде? Да не би в Германия да са малко, особено след нашествието? Но там темата е табу, нали? И понеже там си нямат ориенталщина, си я внесоха! Скоро ще ни стигнат и надминат!

107

БеГе Мутра

преди 8 месеца

Световните терористи да си гледат тяхната паничка. Може и да обяснят защо в най- богата държава в света има 10 милиона бездомника

106

Анонимен

преди 8 месеца

Не искаме да се цивилизоваме и те това е. Ориенталският манталитет ни държи здраво. Не искаме да сме с цивилизованите страни и сме готови да ги охулим, без да сме наясно с демокрацията там. Жалко е наистина. Искаме да ни уважават, а сами не се уважаваме. Мнозинството от мъжете пият и тормозят женити си за неуспехите и това, че са неудачници. Отворете пресата и вижте колко убити жени има последните години от мъже. Жалка картина!

105

Анонимен

преди 8 месеца

Ааааа, не!!! Това ли измислиха, за да ни набутат в ИК? Е, ако Бойко не падва заради убийството на момичето (свободата на словото), гарантирам, че един негов опит да се върне към ИК ще е краят! Що се отнася до Северин, германците няма да го екстрадират. БХК ще си погрижат да докажат, че има опасност за живота му. И сме дотук!

104

Анонимен

преди 8 месеца

Май май....предстои много българи да се върнат от Германия по патриотични причини....

103

Анонимен

преди 8 месеца

тая ситуация е същата като с журналиста на господарите ... но в онзи случай със складовете, само той инсценираше събирие, докато сега всички бг медии инсценираха фалшива новина ... та чак в щатите замириса.

сега и да гръмнат някой разследващ журналист, кой да повярва?

102

До 108

преди 8 месеца

Точно тези леви хипи-джендъри американски медии, се скъсват да критикуват Тръмп и да изливат помия по него, защото е твърд и безкомпромисен мъж.

101

до 114

преди 8 месеца

те любимите ти комунисти първо изчистиха де що имаше образовани хора 44г .
И такива като северинчо ги направиха надзиратели в концентрационните лагери .

100

АНТИ

преди 8 месеца

Виждам плюете по социализм.
И разбирате от комунизъм.
Северин китайски комунисти,
щяха на площада да очистят.

99

Анонимен

преди 8 месеца

А в Америка сексуалните престъпления срещу деца не са ли обичайни, особено пък за свещенниците? А всеки месец някой не разстрелва ли по 10-20 човека ей така щото има патлак? Какво обичайно има тук като престъпление срещу жени? Много са нагли и манипулативни!

98

тотоаоа

преди 8 месеца

тея откровени п е дали от вашингтон поуст ако направят една статистика за убитите хора в бг, убитите мъже съм сигурен ще са два пъти повече от убитите жени. 99% от показните убийства са на мъже,така че тези гарвани да ходят да ги клатят мана фите в брокс :D

97

До 109

преди 8 месеца

Ще ти кажа какво ми харесва - традиционно патриархално семейство. Нещо което кухи вресливи лейки като теб тотално разрушиха и доведоха европейска цивилизация на прага на изчезването. Хайде сега величай фригидните кариеристки от неуточнен пол.

96

Анонимен

преди 8 месеца

па се размучаха почитателите на сибирското императорче и ръсят слюнки по западния свят (къде никога не може да го стигнете) ...

По колко лосиона сте гаврътнали вече ?

95

Анонимен

преди 8 месеца

Борисов да им се скара. Няма да спрат да плюят България, докато не им се скараме жестоко. Няма да подкрепим Тръмп за втори мандат, както не подкрепихме Плевнелиев. Ще предложим някоя цецка.

94

до 105

преди 8 месеца

явно модела на иран къде жените ги тепат с камъни ти допада повечко .
То не е случайно че путинчо много харесва и иранския и турския диктатори

93

Анонимен

преди 8 месеца

Като е била журналист и то разследващ според някой индивиди Виктория Маринова, хайде кажете по какви материали е работила до момента?

92

Анонимен

преди 8 месеца

Защо Световните Медии не направят РАЗРЕЗ на Престъпленията по Расов Произход ?
ТО вече ни Убиват
.
От негроидната раса ли си?

91

Анонимен

преди 8 месеца

Поредните либерални хипи-джендър-феминистки простотии, дайте сега нещо произведено и от кухите лейки от DW.

90

Анонимен

преди 8 месеца

и стига опити за сравнение със запада , какво се слувало там .
В сравнение със запада , България е територия с варварски манталитет и никога няма да стигне цивилизования свят .
И затова де що има читаво останало си събира парцалите и заминава -> на запад !