105

До 112

преди 5 години

Защо? Къде? Да не би в Германия да са малко, особено след нашествието? Но там темата е табу, нали? И понеже там си нямат ориенталщина, си я внесоха! Скоро ще ни стигнат и надминат!

104

БеГе Мутра

преди 5 години

Световните терористи да си гледат тяхната паничка. Може и да обяснят защо в най- богата държава в света има 10 милиона бездомника

103

Анонимен

преди 5 години

Не искаме да се цивилизоваме и те това е. Ориенталският манталитет ни държи здраво. Не искаме да сме с цивилизованите страни и сме готови да ги охулим, без да сме наясно с демокрацията там. Жалко е наистина. Искаме да ни уважават, а сами не се уважаваме. Мнозинството от мъжете пият и тормозят женити си за неуспехите и това, че са неудачници. Отворете пресата и вижте колко убити жени има последните години от мъже. Жалка картина!

102

Анонимен

преди 5 години

Ааааа, не!!! Това ли измислиха, за да ни набутат в ИК? Е, ако Бойко не падва заради убийството на момичето (свободата на словото), гарантирам, че един негов опит да се върне към ИК ще е краят! Що се отнася до Северин, германците няма да го екстрадират. БХК ще си погрижат да докажат, че има опасност за живота му. И сме дотук!

101

Анонимен

преди 5 години

Май май....предстои много българи да се върнат от Германия по патриотични причини....

100

Анонимен

преди 5 години

тая ситуация е същата като с журналиста на господарите ... но в онзи случай със складовете, само той инсценираше събирие, докато сега всички бг медии инсценираха фалшива новина ... та чак в щатите замириса.сега и да гръмнат някой разследващ журналист, кой да повярва?

99

До 108

преди 5 години

Точно тези леви хипи-*** американски медии, се скъсват да критикуват Тръмп и да изливат помия по него, защото е твърд и безкомпромисен мъж.

98

до 114

преди 5 години

те любимите ти комунисти първо изчистиха де що имаше образовани хора 44г .И такива като северинчо ги направиха надзиратели в концентрационните лагери .

97

АНТИ

преди 5 години

Виждам плюете по социализм.И разбирате от комунизъм.Северин китайски комунисти,щяха на площада да очистят.

96

Анонимен

преди 5 години

А в Америка сексуалните престъпления срещу деца не са ли обичайни, особено пък за свещенниците? А всеки месец някой не разстрелва ли по 10-20 човека ей така щото има патлак? Какво обичайно има тук като престъпление срещу жени? Много са нагли и манипулативни!

95

тотоаоа

преди 5 години

тея откровени п е дали от вашингтон поуст ако направят една статистика за убитите хора в бг, убитите мъже съм сигурен ще са два пъти повече от убитите жени. 99% от показните убийства са на мъже,така че тези гарвани да ходят да ги клатят мана фите в брокс :D

94

До 109

преди 5 години

Ще ти кажа какво ми харесва - традиционно патриархално семейство. Нещо което кухи вресливи *** като теб тотално разрушиха и доведоха европейска цивилизация на прага на изчезването. Хайде сега величай фригидните кариеристки от неуточнен пол.

93

Анонимен

преди 5 години

па се размучаха почитателите на сибирското императорче и ръсят слюнки по западния свят (къде никога не може да го стигнете) ...По колко лосиона сте гаврътнали вече ?

92

Анонимен

преди 5 години

Борисов да им се скара. Няма да спрат да плюят България, докато не им се скараме жестоко. Няма да подкрепим Тръмп за втори мандат, както не подкрепихме Плевнелиев. Ще предложим някоя цецка.

91

до 105

преди 5 години

явно модела на иран къде жените ги тепат с камъни ти допада повечко .То не е случайно че путинчо много харесва и иранския и турския диктатори

90

Анонимен

преди 5 години

Като е била журналист и то разследващ според някой индивиди Виктория Маринова, хайде кажете по какви материали е работила до момента?

89

Анонимен

преди 5 години

Защо Световните Медии не направят РАЗРЕЗ на Престъпленията по Расов Произход ?ТО вече ни Убиват.От негроидната раса ли си?

88

Анонимен

преди 5 години

Поредните либерални хипи-***-феминистки простотии, дайте сега нещо произведено и от *** *** от DW.

87

Анонимен

преди 5 години

и стига опити за сравнение със запада , какво се слувало там .В сравнение със запада , България е територия с варварски манталитет и никога няма да стигне цивилизования свят .И затова де що има читаво останало си събира парцалите и заминава -> на запад !

86

Анонимен

преди 5 години

аре , задунайската популация по-долу да си траеЗнаете си много добре че основните ви удовослтвия в живота е всяка вечер да се насмучите и после да напердашите жена си за повдигане на самочувтвието