125

Анонимен

преди 5 години

Тези , дето си избраха насилник за сенатор... те ли ще коментират?

124

пена

преди 5 години

Точно американците, които си избират изнасилвачи за Президенти и висши съдии ли ще ни дават акъл?

123

Анонимен

преди 5 години

Крадено е, но от вас!

122

Грешка

преди 5 години

Всички престъпления в Метреландия са обичайни!

121

Бг.реалност

преди 5 години

Рецидивистите от фащ да си гледат собствените престъпления.Не ние убихме собствени граждани 2001 разрушавайки собствените си сгради за 2варела петрол.Не е нашата полицията,която под път и над път всеки ден малтретира хора без причина...може да си погледкате клипчета в YouTube.Има достатъчно.Не прави нашето правителство войни в чужди суверенни държави на всеки 2 год.ВСИЧКИ ви мразят американски гад*ове дори и тия които не го признават.И с право.Така,че вашата сръдня от сърце е нашата ПРЪ*ДН

120

Анонимен

преди 5 години

Там е работата че не идва --всичко е крадено но на такивас нисък IQ няма да обясняваме .

119

Анонимен

преди 5 години

Компютърът идва от нас българите от Джон Атанасов, с интернет е първо разработен в Съветският Съюз.

118

до 129

преди 5 години

:) ... и това го измисли преди или след като напердаши жена си (за да и покажеш колко много я обичаш) ?

117

Анонимен

преди 5 години

Щом САЩ ни критикуват значи се развиваме добре. Да си гледат масовите убийства по 20-30 души наведнъж и да не дрънкат глупости за други държави!

116

до 127

преди 5 години

:) кога стигнеш американците и въобще западния свят , тогава ще обясняваш кой е *** и *** .Компютъра на койт в момента пишеш , интернета с който глу-пос-тите които твориш стигат до останалия свят и какво ли не друго идва точно от тях - американците .

115

extremist

преди 5 години

ПРЕСТЪПНАТА ПОЛИТИКА НА ТИКВАТА ТРЯБВА СЕ СВЕДЕ ДО ЗНАНИЕТО НА ВСЕКИ В ЕВРОПА

114

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, като процент, престъпленията срещу жени в САщ и Европа са много повече.

113

до 129

преди 5 години

... но най вече предпочиташ съветски

112

до 119

преди 5 години

Афганистан определено е бил светска държава докато е бил английска колония .Може да си видиш сам снимки от Кабул от 60-те години .Докато не дойдоха от руската империя 70-те години да им правят пролетарска революция ...

111

Анонимен

преди 5 години

Прости, *** и ограничени американци.На тях им им дай само да се тъпчат с *** с ГМО да дебелеят и да гледат американски футбол.

110

Анонимен

преди 5 години

До до 114Такива като Свеверинчо бачкаха , набиваха крак 3 години в Строителни войски, спазваха закона и не смееха да гъкнат...Надзирателите в лагерите бяха тъпоъгълни ***, които преди това на две магарета сламата не са можели да разделят...След тва станаха политкомисари..

109

АНТИ

преди 5 години

Б.Борисов:Мигар, з в други държави не тават такива неща ?!Да, но те са държави, не обран бостан, дето за ГЕРБ е бащиния.

108

Анонимен

преди 5 години

Това не е престъпление "СРЕЩУ жени", а "ОТ персийци". Тия световни медии понякога пишат небивалици като папагали, след като са прочели 2-3 поста в Туитър на някои от най-изявените ни умнокрасивци.

107

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези глупости ... само и само за тази Истанбулската конвенция ... почина известна личност ... репортер в бг и направо баси дивия шум се едно не са умирали мнооого други хора дори по още по-брутален начин, а в другите държави даже има много по ужасни случаите ...

106

Анонимен

преди 5 години

До 106 до 105Я, пак? Иран са си били светска дръжава, докато не са поискали да преразгледат процента от печалбата от продажба на ирански нефт, която им оставят англичаните. Английските тайни служби докараха аятоласите на власт. Може и да не го знаеш. Я ми кажи как е в Саудитска Арабия? Кой създаде и спонсорира ИДИЛ в Сирия? Кой докара муджехидините в Афанистан? Кой докара "Мюсюлмански братя"в Египет? Една миска и една блогърка убиха в Ирак на улицата последните месеци! Защо?