145

НямаИме

преди 5 години

вашингтон поуст казват ли нещо конкретно за опасността за свободата на словото по време на цензурата по медиите? или това е нормално в едно "демократично" общество попаднало под колелата на диктатурата на *** - болшевиките?

144

м

преди 5 години

миналия ноември 13 с Стокхолм годишно бяло момиче почина в болницата след зверско изнасилване от банда цветнокожиЦелия Стокхомл излезе на протест тогава !защо тогава евреите от Вашингтон Пост не се загрижихте за престъпленията срещу жени в Стокхомл !?

143

Анонимен

преди 5 години

Ако го бяха написали от "Комсомолская газета" всички щяха да са съгласни. Проблема е че е писано от Хамериканска медия.

142

НямаИме

преди 5 години

отзвукът е типичен за стила на неолиберал-болшевиките и техните гьобелски медии. първо се манипулира безогледно и излива помия в посока на държавата и нейното население, като цяло. после се включват и "неназовани източници", които задълбават в "следата", че този народ е потънал в грехове без ***-конвенцията и накрая, който напише, че убиецът е ром бива разпънат на кръст и обвинен, че е десен екстремист и нацист.

141

П.Петров

преди 5 години

С методите на Истанбулската конвенция не се цели равенство между половете, а равна безполовост, която създава импотентно общество!ТОВА НЕ Е ПРИЕМЛИВО ЗА ПОДПИСВАНЕ !Има какво да се желае, за да има реална равнопоставеност между половете, но хората не сме нито равни нито еднакви като индивиди, за да се гони някакво насилствено равенство 50/50 мъже,жени във всички области!

140

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха и! Но... за изчезналото дете и и баща защо не пишат и коментират?А за другите?

139

Анонимен

преди 5 години

Всъщност много по-малко обичайно отколкото в САЩ,колкото и да се пишат злостни антибългарски пасквили по каквито и да е поводи на запад и изток,и зад океана ИСТИНАТА Е ЕДНА=БЪЛГАРИТЕ КАТО МАНТАЛИТЕТ СА НАЙ-БЛИЗО ДО ЗАПАДНА ЕВРОПА ОТ ЦЯЛА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА.Турция пък въобще не влиза в сметките.Гледам в прокопиевия "вестник'Дневник Спас Спасов кореспондент на вестника от Варна се е опитал да отмие малко от лай/ната с която си напълниха устите "десните"и "левите".Българската "журналистика"и фейнюза

138

П.Петров

преди 5 години

Както за САЩ са обичайни робството и полицейското насилие срещу чернокожи, така и за България са обичайни престъпленията срещу жени.Когато в " Истанбулската конвенция" се премахнат текстовете приравняващи биологичния пол с психологичното полово самоопределение и съответно биологичните жени с биологични мъже с женско самоопределение, както и текстовете насърчаващи безполовост в обучението на децата тогава ще я подпишем!

137

до 144

преди 5 години

До Циникама отгоре на това ги и скриха

136

Бай Х

преди 5 години

*** тая конвенция така ще реши нещата/които винаги ги е имало/, че не ти е работа ....... е няма да има ако всички са геьове....ЛГБТ - няма да се откажат от конвенцията ментеабе трябва да има такова обучание в първи и втори клас кои с кои ще прави с....нямам думи за тоя разврат .....а за Вашингтонпост -нищо, че в щатите не е ратифицирана, важното е при нас да е

135

Циник

преди 5 години

В страни като Германия, Франция и Швеция ...изобщо няма престъпления срещу жени!Само за коледната нощ в Кьолн - африканци и араби се погавриха със стотици жени...в Швеция според разследваща журналистка - от 2015 досега изнасилванията са скочили с едни смешни 300% , а в Батаклан и в Ница - араби избиха с тирове и калашници - над 220 души ( 83 размазани с тир - между тях и ученички) а в САЩ от 200 години няма престъпления срещу жени....WTF!!!!

134

Анонимен

преди 5 години

Типичния Бай Гсню.Той е по по най и всички други са били му виновни. А това че живее в блато и Ко чина - не вижда.

133

Ужас

преди 5 години

Тези вършат престъпления срещу 2/3 от света . Да си живеят в г*й кварталите и да се гушкат самодоволно.

132

Анонимен

преди 5 години

САЩ са на светлинни години пред Тикволандия. Във всичко.

131

До автора

преди 5 години

С какъв акъл си я написал тази статия бе ?Мислиш ли,че на някого му пука за мнението на някакви психопати които освен,че избиват стотици хиляди невинни по целият свят,не се поколебаха 2001 да избият и собствените си граждани.Фащ е държава от *** които ги управляват изверги.И ти си мислиш,че ни интересува тяхното мнение?

130

Кочина сме си

преди 5 години

И преди и сегаНикой не ни е крив Освен ние самите

129

Анонимен

преди 5 години

Washing Post е един от най-парцаливите вестници.Горките се чудят какво заглавия да сложат за да привлекат клокове.

128

Анонимен

преди 5 години

Да не се надявате журналистите от Вашингтон пост да махнат мафиотите от властта в България и да ви създадат нормална държава с добри закони? Това не е тяхна работа, това е ваша работа, на всички български граждани. Излизайте на площада, махайте мафиота Бойко и създавайте нормална държава с добри закони.

127

Ха ха ха ха

преди 5 години

Абе американския посланник,Вие там във фащ масови убийци нямахте нали?И войни никога и никъде не сте правили.И цру-то ви не се финансира предимно от сделки с наркотици.А разликата м/у америк.психопат и америк.полицай е единствено,че 2-ия е на заплата.Как успявате където и да отидете по света хората да ви намразят за часове.И да !Заврете си мнението в задн*ика на крет*ена ви президент !!!!!!!!!!!!!!!!!

126

Анонимен

преди 5 години

Тия *** защо дават акъл. Да си оправят проблемите с масовите убийства.