30

@

преди 5 години

До UnufriОчевидно ядете много риба и мозъка ви превъзхожда този на мен и останалите. Ако се съди по граматиката ви, сте най-малко професор.За да има ДНК профилиране ви трябват проба от жертвата и убиеца. Откъде имат такава на убиеца?От мръсните дрехи в онзи кокошарник в който се е подвизавал?Страната ни е мафиотска, управлявана от каста бан*ити. Тефтерчето на Златанов как изчезна? Онази история с избитото семейство в Нови Искър? Средата в която живеем не предполага вяра във власт.

29

Анонимен

преди 5 години

Гледах записа от камерата на него се вижда че тича някой ама кой е сигурен съм че и Господ не би могъл да каже. Как точно установиха че е това Турче нямам идея. Освен да са насочени по следи от някои от маалата. Записа от камерата 110 % не става за доказателство..

28

Анонимен

преди 5 години

Ами какво да кажем като гледаме какви мързеливи дебели полицаи имаме. Нямам коментар за начина по който изглеждат и работят(отвратителен личен опит и то няколко пъти и всеки път некомпетентни шкембести мързели

27

Розата

преди 5 години

До всички писачи: Вижт/изгледайте/записа от камерите и тогава коментирайте.С просто око се вижда дата,час и година.Много са бързали да ни покажат записа и несътветствията са видими,ама те са ги прооуснали.

26

Калеко Алеко

преди 5 години

Този Хаджигенчов да не е ученик на Марковси ... изтръпвам като си помисля, че има човеци - титулувани като адвокати, които са склонни да блуд.стват по такъв начин с информацията в името на своите браншови изгоди и интереси ... Има граници които дори и адвокати, като Хаджигенов не трябва да преминават, за да не скъсат съвсем с човешката си природа ... !!!

25

Unufri

преди 5 години

До 24: Бързината, за която ще се изолира поба за ДНК анализ зависи от находката, от която е извлечен материала. Самия ДНК анализ от готов за анализ източник става бързо.От случая Белнейски до ден днешен технологиите са се развили 20+ пъти.Свободни съчинения без грам експертиза по дадена тема те прави да изглеждаш глупав. Ако не вярваш, остави си колата на майстор и започни веднага да му обясняваш какво трябва да свърши по нея и какви са и проблемите. Като нищо ще получиш шут в гъ3а.

24

Unufri

преди 5 години

Румянче, това, което си написала са твои лични интерпретации по случая, въз основа на объркана информация, изнасяна от медии в жълто-кафевия спектър.Разберете най-после - какво е написано и какво е изнесено в дадена "медия" отразява само процент от истината, а много често и никаква част от истината.Следователно, да си правиш изводи на база изнесени факти в медиите, често преписвани до степен развален телефон, е признак на глупост! Ако сте съгласни да сте ***, фантазирайте си като Румяна.

23

Анонимен

преди 5 години

Вие на доказателства ли вярвате, или на Боко И Цвъки?

22

Анонимен

преди 5 години

Постановка на сопливия Ушев-*** Цецо Щестака и на Боко Суджука!Ако не бяха "намерили" убиец, щяха да си ходят мръсните гербаджии!

21

Анонимен

преди 5 години

С за тебе червеният *** кой е убиецът?

20

@

преди 5 години

"задържан в германския град Щаде, където, по непотвърдена информация, е направил самопризнания"Цялата история е малко съмнителна.ДНК анализ за Белнейски се точи с месеци, ползваха лаборатории в чужбина. Тук за часове беше готов.Бил направил самопризнания в Германия.Да, ама там обработват само искането за екстрадиция, не се занимават с разпити и разследване.Този доброволно се е изтъпанил и признал всичко.Жалко за жената. Ужасна история.Дано накажат виновника/виновните.

19

Зозо

преди 5 години

Иван Савов изтъкна.......Кой е тоя позитански мърморко? Мръсни ***!

18

Анонимен

преди 5 години

Това е убиецът, обаче само за герберастките тролчета, които изпъвлняват поръчката на Борисов и Цветанов.Иначе лошо им се пише - вече ги видяха и навън що за стока са - корумпирани схемаджии, лъжци, крадци, престъпници и убийци.При това до един полуграмотни и нагли, начело с Винетуто, който вчера отново стана за смях пред посланиците.

17

Анонимен

преди 5 години

Може и да сее въргалял в тревата с друга. Ден преди убииството и пак ще има материал.

16

Баси

преди 5 години

Настане вечер,месец изгрее,кючек раздирасвода небесен.Северин пие,пие и пее,радва се наживота лесен.

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя адвокат, който сте хванали да ви "консултира", акъла му е същия като авторката на пасквила. И колкото и да търсите под вола теле, няма да намерите. Факт е, че случая се разкри много бързо и е от чисто битов характер.

14

666

преди 5 години

Тази работа е толкова съмнителна ,че чак намирисва яко! Добре заблуждават народа за да бъде приключен случая!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Колко цента ти плащат на коментар?

12

Анонимен

преди 5 години

Най-добрата версия за защитата- ,,С мен бяха още двама младежи (докато я изнасилвахме) не ги познавам''!! И се почва едно следствие и дела дор до една петилетка!

11

Анонимен

преди 5 години

Ама, твоето мнение на някаква криминалистична експертиза ли се базира или на форумно тролене?