109

Стефчо

преди 5 години

Странно ми е че много писачи по-долу се опитват да търсят под вола теле,и какви ли не конспирации. От извънземни и рептили,до тайни наемни убийци на Грерб. Значи е малко вероятно деградирал *** ром да ги свърши така ли?

108

преди 5 години

Интересното е, че никъде не се споменава, че той е от ромски произход. Чудя се дали това момче има баща. Едно момче има нужда от баща си за да израстне като пълноценен мъж. Много от престъпниците идват от развалени семейства.

107

ХХХ

преди 5 години

Подписка или домашен ? Обесете го на м**ете му публично да видим друг ще помислили за подобна изродщина !

106

Бачкатор

преди 5 години

Сплесканите *** които тука бълват дезинформация за да оневинят този турски башибозук и за да предизвикат протести срещу правителството папат парички от една и съща хранилка с "правозащитниците" от БХК. Сещате се, нали?

105

Дедо

преди 5 години

Нали дадоха в гръб тримца от ***'алата - те казаха че са дали информация на полицията за тоя!Ако не бяха те, полицията пак щеше да една полюция!Стига сте давали кредит на тия нищоправещи пиявици!А за хората по селата и ДЕНОНОЩНИТЕ кражби,грабежи,и убийства?НИЩО!

104

Анонимен

преди 5 години

"младеж е заснет да тича из Русе с телефон със специфичен бежов к.алъф в рък" И как точно видяха специфичния бежов к.алъф на трите пиксела от видео записа? Нещо не разбрах или Хорейшо направи магия за кристализиране на образа, след което даже прочетоха и инициалите на Виктория на калъфа?

103

Хм

преди 5 години

Трябва във всеки общински център да се издига величествено бесило. Там да се правят екзекуции на из.родите. Така ще се вкара тази *** в ред. С демокрация няма как да стане.

102

Анонимен

преди 5 години

Това момче ще поеме винаъа на някпй.

101

Минута е много

преди 5 години

Казва се Селайдин.Говори турски. Гласува за ДПС. Що е то?

100

Анонимен

преди 5 години

Да, близките са открили са извършителя, взели са му ДНК проба, изследвали са я и после са пътували до Германия да го задържат.Направо такива близки да започнат да оперират и в операционните?

99

Анонимен

преди 5 години

За малко да ми заседне един колец от салатата с домати. Някой вярва ли на това скалъпено нещо в статиятата. То всичко куца от А до Я. Бойко сега пак иска да излезе герой, не стига че я поръчаха, ама да покаже колко бързо ги разкриват таквиа неща по Българията. Даже сигурно лично има заслуги за разкриване на деянито.

98

Анонимен

преди 5 години

БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ!!!

97

Анонимен

преди 5 години

Форумно разбирачи, защо вие не заловихте тоя престъпник като много разбирате?

96

Анонимен

преди 5 години

,Убита с 2 изтрела във вратът професионално! Лекарите се страхуват да не ги самоубият! Моля помогнете. Някои медии вече публикуваха подробности и снимки,

95

Мнение

преди 5 години

Общо взето бившият й съпруг и други будни граждани са открили извършителя, защото са дали записи от камери. Ако не са били те, нямаше да се знае кой е ***.

94

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Могат да манипулират часа на записите. Всичко ще изкривят, за да го изкарат, че той е извършителят. Няма какво да се ровиш. Той е избрал да се върне в Бг.

93

Гошо

преди 5 години

Колко години го чакат??? Вие не сте сериозни. Предумишлено убийство с утежняващи вината обстоятелства, и животното го чакат от 10 до 20. Няма присъда която да смекчи страданията на близките на момичето, но поне доживотен затвор трябва. Живот за живот.

92

Анонимен

преди 5 години

То всичко хубаво ама само не разбрах защо аджеба това момче е решило да прави такова неща. Има жена и семейство, явно са в прилични отношения тъй им споделил какво се е случило, от друга страна досега не е имал много взимане-даване с полицията (да кажеш често откача и прави глупости). Та.... един хубав слунчев ден по нормално време решава да прави глупости на произволен човек. Също така за това че е под влиянието на алкохол... (аз като съм пиян трудно тичам в права посока, за него не знам)

91

DO 87

преди 5 години

До ГруюАми, в Русе, явно нямат такива специалисти.А и, шума, който се вдигна, изискваше активирането на най-добрите, които са в София.Дори и в САЩ, ако стане подобно убийство, с подобен отзвук, някъде в Монтана, със сигурност ще им изпратят най-добрите специалисти, от Вашингтон или Ню Йорк, така че, хайде малко по-кротко с конспиративните теории.

90

Хари

преди 5 години

За такива които изнасилват и убиват трябва смъртна присъда, за да не го повторят, а за тези които убиват някой познат за пари или изневяра и др. трябва 20 години или доживот. Ама в тази държава дори и за 20 години никой не затварят пък какво остава за доживот.