129

Сс

преди 5 години

Тоя *** веднага на бесило..нещем затвор и да храним тая *** 20 или 30 години....на бесило веднага *

128

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 143Глупости! Имал е безброй връзки с жени и жена вкъщи. От вчера разгласиха, че е бил плейбой и не му липсвало женско внимание.

127

===

преди 5 години

Записът на бягащият заподозрян е от 12.11 часа - Виктория - бог да я прости - е била с приятели до 12.00 часа - по техни показания - как за 11 минути стига до кея, нападната е, че и два пъти изнасилена - май май нещо сметките не излизат............

126

Маздаджия

преди 5 години

Ученическата любов на журналистката нямал алиби за убийството, дори дал противоречиви резултати, граничещи с лъжа на тестовете с полиграфа..... -------------------Смятай колко е надежден т.нар. "детектор на лъжата". Всички го рекламират, а то - ала-бала!

125

Анонимен

преди 5 години

Вчера беше 55 кг. Днес стана 45 кг. Накрая ще се изпари във въздуха. Без майтап-този ако е толкова слаб има опасност да мине между решетките в затвора и да избяга!

124

Радул Мисирков

преди 5 години

Хорейшио обърка много българи. Всички те,станаха експерти криминалисти.Два изстрела,три юмрука,и т.н.Слезте на земята и се замислете.Убитата не е нито Миролюба Бенатова,нито Генка Шикерова. Една нормална българска млада жена от провинциален град.Мир на праха и.Спрете да си търсите поводи,да свалите правителството и да дестабилизирате и без това,крехката ни държавица.Идват избори. Там е силата ви.Така се прави в Европа,а ние имаме претенции,че сме там.

123

Анонимен

преди 5 години

Младите хора имат енергия, прекарал е бурна нощ без да му се отвори да легне с жена, искало му сее, нагона го е гонил и като видял хубавата журналистка в парка и скочил.

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 129Ти от къде знаеш че е 45 кг ?А и какво значение имат килограмите, като те избухат с нещо в главата как ще се защитиш бре ?

121

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо Жертва на систематаВсички убийци и психопати изглеждат нормално... А ти как искаш да изглеждат - да имат рога или нещо такова?

120

Потресен

преди 5 години

Прочетох зверствата ,които е причинил това животно ( даже и те не проявяват такава жестокост) на горкото момиче. На тоя и смъртно наказание му е малко. Жив трябва да се одере

119

Анонимен

преди 5 години

Толкова подробно е описано разследането, че следващият ***/дано никога няма подобен случай/ ще знае какво НЕ трабва да прави.

118

Анонимен

преди 5 години

Добре е че правителството бързо разкри убийството и сне петното от държавата. Виждате всеки ден се гради, строят се хубави пътища и народа е доволен и сит. Всичко това става само с огромните усилия на партията и премиера, без него загиваме, ето виждате бсп само краде и май са замесени в това гнусно убийство на горкото момиче.

117

Анонимен

преди 5 години

До Жертва на систематаВсички убийци и психопати изглеждат нормално...

116

Анонимен

преди 5 години

До БачкаторНапротив- вие упорито ни внушавате, че не е поръчково убийство.Защо ви е толкова важно да НЕ е поръчка?

115

Анонимен

преди 5 години

Тази случка има и положителни страни - Светът видя какво представляват "бг" турците и журналистите (крайно недостойни) същества видяха че не са богове!!!!!!!

114

А бе,

преди 5 години

Ревете за заплати, а по цял ден висите по форуми, сайтове и социални мрежи да ръсите мозък! Интересно ми е, какво произвеждате?

113

Анонимен

преди 5 години

Според позитанските чукове е невинен. Както беше и Роската-педофила и оня с кръвнишкия поглед дето уби Белнейски. Тролска им работа, затова им се плаща. Ще свалят бат Бойко :)

112

Анонимен

преди 5 години

Защо сме тpoлове? Защото питаме как 45кг.момче ще насилва час и нещо жена 55кг. по-голяма с 10 години, като я контролира така, че даже няма рани по лицето? На алея, по която преминават хора, в чудесен слънчев ден, в който половината град е навън? Да не говорим за всички последващи противоречия с пътуването и пристигането в Германия за нула време...

111

Анонимен

преди 5 години

Абе Айсбласт ли си Айнщайн ли си, ти нали вчера пишеше че познаваш момчето лично, че тежал 55 кг.

110

Анонимен

преди 5 години

'Убита с 2 изтрела във вратът професионално! Лекарите се страхуват да не ги самоубият! Моля помогнете. Някои медии вече публикуваха подробности и снимки'