149

присъда

преди 5 години

за кражба 5г.за побой + 10г.за изнасилване + 50г.за убийство + 100 год

148

Анонимен

преди 5 години

По ДНК материала му, намерен по жената, може да се разбере етноса на извършителя. Но това са подробности. ЗАЩО ИЗМЪЧВАТЕ СЕМЕЙСТВОТО НА ЖЕНАТА С ПУБЛИЧНО ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ПОДРОБНОСТИ!!!!! Златко, Златинчо, ти и подобните ти, морал някакъв? Нещо? Ако знаеш какво ми е на върха на пръстите ще изтриеш тоя пост...

147

Константин

преди 5 години

Аз друго си мисля, не трябва ли съда да реши кой е виновен и кой не. Не прокуратурата, политиците или журналистите. Аз не вярвам това момче да е убиецът. И много бързо го осъдиха медии и политици и служители на съдебната система.

146

Зозо

преди 5 години

10 години? Вие подигравате ли се??

145

Анонимен

преди 5 години

Не че не е възможно да има поръчител, но вероятността е толкова слаба, че няма повече накъде. И да има поръчител може би е само за сплашване, но едва ли някой ще си остави генетичния материал при изпълнение на поръчка. Общо взето, тези, които твърдят, че е поръчка, не са виждали истински ром отблизо. особено млад боксьор с майка в германия... Всичко изброено от следствието за днк материал, телефони, дрехи и т.н. е напълно възможно в ромско действие. Бих казал, направо задължително.

144

Анонимен

преди 5 години

Комунистите пак не успяха да свалят Борисов. Мъка!

143

Анонимен

преди 5 години

ИМА И ДРУГИ ,а има и ПОРЪЧИТЕЛ.Още нищо не са разкрили.А може би така е по-удобно.

142

Анонимен

преди 5 години

А кой е убиецът, доведи ни го?

141

Анонимен

преди 5 години

ИМА И ДРУГИ

140

Анонимен

преди 5 години

Спокойно в затвора ще му раздадат надежно правосъдие ...

139

Тц, тц, тц

преди 5 години

Какви са тези присъди от 10 до 20г? Само за убийство трябва да е от 60 до 100г., а за подобно брутално престъпление- до живот, без право на замяна!

138

пецата

преди 5 години

всички *** днес са активизирани да настроят общественото мнение че това е убиеца а всички хора разбират че няма как да е така , ЦЕЛТА НА УБИЙСТВОТО Е ЗАТВАРЯНЕ НА УСТИТЕ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ОСВЕТЯВАНЕТО НА КРАЖБИ НА ЕВРОФОНДОВЕ ЗА МИЛИАРДИ

137

Анонимен

преди 5 години

До do 10Като вземат в предвид, че му е първо убийство, не е лежал в затвора, и фактора "добро поведение", може реално и по-малко да лежи.Ако разбира се не го уморят преди това другарите му по килия, щото те едва ли ще се зарадват на изнасилвач-убиец да е сред тях. А те какви да там? Не змаех, че в затвора са само богоугодни и смирени хора.

136

do 10

преди 5 години

Като вземат в предвид, че му е първо убийство, не е лежал в затвора, и фактора "добро поведение", може реално и по-малко да лежи. Ако разбира се не го уморят преди това другарите му по килия, щото те едва ли ще се зарадват на изнасилвач-убиец да е сред тях.

135

Анонимен

преди 5 години

До 79697Това са твои измислици, които пробутваш като мотив.Навсякъде писаха, че е имал многобройни връзки, имал и жена. Женско внимание не му е липсвало.

134

Елементарно Уотсън

преди 5 години

Брутално убийство и изнасилване.Оставил множество днк.Прибрал вещи на жертвата.Избягал при майка си в Германия.Късмет за разследващите.Ако не го бяха намерили щяха да търсят някой братовчед на Росен Горският.И защо Борисов не спомена нито дума за десетките брутално изнасилени и убити възрастни жени по селата,убийците на които се разхождат свободно?

133

до 145

преди 5 години

Ти ако не караш хубава кола и нямаш пари да си я купиш. крадеш ли коли? Дори това по бих го приел отколкото да не събере 20 лева и някоя от махалата да му помогне с нагона.

132

???

преди 5 години

А нормалните хора от обществото, които имат възможности и искат да се развиват, защо да страдат от такива ***?!? Никой не му е виновен, че няма пари за ласки и т.н.. И аз искам да имам частен самолет..

131

Анонимен

преди 5 години

До Радул МисирковНикой не цели да сваля правителството. Хората искат истината, а не нагласени работи.

130

изнервен

преди 5 години

До 129 конспиратор. Ти от разследващия екип ли си? Май не. Защото пичлемето нито е 45 кг, носът й е счупен и има множество рани по лицето и тялото, на алеята не винаги има хора, а камо ли много, а до Германия е стигнал за един ден, което е напълно въжможно. Ей, аман от иддиоти в мрежата.