18

Констататор

преди 5 години

До Анонимен 11!Хайде г-н експерт, обяснете защо много често след монтиране на газова уредба двигателя пропушва с цветовете на дъгата??? Може би някой примесва газчицата напр. с боя за яйца аа???Такива като теб, дето чакат с бормашина и изплезен от екстас език, над смукателния колектор на бензинова кола, щото било по-"еко" и "ико", сте ми напълно ясни - карате го на принципа - "ако снане", "нема как да не стане", "нема по-хубаво от това"...т.н!!!

17

Забрана

преди 5 години

Миии забранете вноса на тези дизели! Дизел, които е забранен в Германия го забранете и в България.....или му направете данъка 2000 лева на година. Не виждам какво ви е виновна Германия??? Ако има проблем със някакви конкретни модели, години ии серия дизели - просто ги забранете и тук, завереното положение остава, но няма да има нов внос, какво толкова....до 3-4 години ще дойдат новите, които уж не цапат толкова?

16

Муахаха

преди 5 години

Незнам какво са внася, предполагаме че е лошо нещо защото много се писа за това и най вероятно наистина е лошо нещо, защо иначе германците ще ги разкарават нали така. Ако те и други не ги искат и ние не ги искаме, и обратно.

15

Анонимен

преди 5 години

В София замърсяването е главно от строежите, тежката тежкотоварната техника, разбитите улици, лоша регулация на движението, липсата на места за паркиране и НЕ почистването на пътната мрежа

14

Анонимен

преди 5 години

Ми то това зависи от вас.

13

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Отидете в гр. Костинброд, за да подишате вредния въздух на препечено кафе от тамошната фабрика. Това е по вредно и канцерогенно от всеки стар автомоби но някои си затваря там учите.....

12

Анонимен

преди 5 години

Да приемат закон при внос на автомобил задължително да се регистрира, така ще минават технически преглед още при вноса и ако не отговаря на изискванията дилъра/търгаша ще може направо на вторични суровини да го предаде или да го приведе в нормално техническо състояние.

11

Анонимен

преди 5 години

До КонстататорПълна глупост причината за сив пушек е съвсем друга, но на такива като теб трябва цял ден да се обяснява и пак няма да искате да го разберете.

10

въпрос

преди 5 години

1.Значи виновни са немците,че забраняват старите дизели.,...т.е ако не бе забраната е нормално да дишаме мръсотия?2.Вместо обвинения към немците грижещи се за нацията си...по добре е наш,те управници да мислят за народа. Бонуси за нови МПС, безплатно паркиране, намаление на данъците, задължени общини да изхвърлят таралясниците,ПРИЛАГАНЕ на екологичните норми към заводите..

9

Констататор

преди 5 години

До Наблюдател 5!Редовно срещам по пътищата газаджийки, които пушат повече от камион, с излизащ синьо-сив гъст пушек, който ако не затвориш плозорците може да те гътне!!! Това се случва, поради силното прецакване на бензиновите двигатели, движещи се с гориво непредназначено за тях!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Гледах предаването тоя измислен еколог и министър наговори куп неистини относно старите автомобили и замърсяването, а водещия беше в позиция партер и само кимаше и дакаше . Относно евентуалния внос на дизели от Германия е крайно време вече да не се канят лаици по двигатели които само приказват общи приказки. Разликата между наистина старите дизели у нас и евентуалния нов внос е от земята до небето.

7

Я па я...!

преди 5 години

Дизел : Помощ , искат да ме убият.Негодници ме обвиняват в нещо, за което нямам вина.

6

1

преди 5 години

Какво значи стари? Евро 1, евро 2..... Евро 5? Повечето коли в Бг са евро 1 до евро 3 - демек до 2005 година. За германия стари коли са всички преди евро 6 - 2014 година.Ще стане интересно, ако се забрани вноса на коли по- стари от 2014 година, дано имат намерение да стартират Бг производство :)

5

Наблюдател

преди 5 години

Искаме внос на стари бензини, които стават за газ. Така ще сме по-еко от новите коли.

4

Анонимен

преди 5 години

Министъра не знаели, че Полша , Румъния си произвеждат и изнасят нови автомобили Словакия е малка страна и с повечето нови автомобили. Прави се министъра на загрижен!!!

3

Българин

преди 5 години

Мутра ненагледна тиквена!!! Не разбра ли, че вноса на стари автомобили е защото хората не могат да си позволят нови??!! Кой нормален човек при наличие на добри и стабилни доходи ще си кара стария ръждясал таралясник??!! И сега като вдигнеш данъците с 30% за стари автомобили, кой ще плаща аа, ами разбира се, че най-бедните!!! И какво ще се промени с по високия данък за стари автомобили - нищо за държавата и много за олигархичната мафия!!!Бойко и останалите от "прехода" ненавиждам ви!!!!

2

Панама пейпърс

преди 5 години

Информационна нота.Въх.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоест проблема е че ги забраняват ли? Изкривявали пазара? И ние им се сърдим? Г-н министре размърдайте се и не се правете на хамави и забранете вноса на смрадливи таралясници!